forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 32
  5. 33
  6. 34
  7. 35
  8. 36
  9. 37
  10. 38
  11. 39
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.05.09 11:21
 citēt
divas nedēļas neesmu fotoaparātu rokās paņēmis, vienīgi reizes divas somu iecēlis mašīnā, un pēc brauciena izņēmis.....................brīvdienas par īsu, darbs traucē, vienīgais labums no darba - kaut kāda nauda un iepēja sutkām laist muļķi tīmeklī:face-plain:
Publicēts: 11.05.09 11:32
 citēt
Lieliski, individualie plenēri, spontanas domas, kas var būt labāks... Es runāju no tā veidokļa,ka pats neesmu piedalījies sabiedriskos plenēros:D :D ( :face-sad: )
Publicēts: 11.05.09 11:43
 citēt
mestrs:Lieliski, individualie plenēri, spontanas domas, kas var būt labāks... Es runāju no tā veidokļa,ka pats neesmu piedalījies sabiedriskos plenēros:D :D ( :face-sad: )
ļoti saprātīgi
Publicēts: 11.05.09 11:44 labots
 citēt
nav ne vainas plenerēt vienatnē, lai gan reizēm neliela komunikācija ar dažiem līdzīgiem dīvainīšiem nenāk par sliktu :face-monkey:
Publicēts: 11.05.09 11:50
 citēt
susurs:kādi nākošie ievirzini pleņeram?

plānoju tuvākajā laikā doties nelielā plenērā pēc kafijas. Soma ap 10 kg dzīvsvarā līdzās, fočiks un maza čupiņa stiklu uc pribambašeļi, statīvu ieskaitot, domāju, ka kaut kam tur IR jābūt....
Publicēts: 11.05.09 11:54 labots
 citēt
tad jājautā, cik tālu Nilam jāiet pēc kafijas? :face-grin:
Publicēts: 11.05.09 11:54
 citēt
a kas ir pleneers peec kafijas?;-)
Publicēts: 11.05.09 11:57
 citēt
daiga35:tad jājautā, cik tālu Nilam jāiet pēc kafijas?

soļi desmit sanāks, saku apmēram ( atcerieties taču, ko senči sacīja par acumēru ) gatavojos joprojām.
Publicēts: 11.05.09 12:04
 citēt
domā, tiem 10 soļiem noteikti jāņem līdz fotosoma? :face-grin:
Publicēts: 11.05.09 12:06
 citēt
daiga35:domā, tiem 10 soļiem noteikti jāņem līdz fotosoma? :face-grin:

es netļaujos tādu greznību, kā domāt !:face-plain: Hobijs uzliek pienākumus...ja nu ceļā kas notiek, es būšu gatavs. Drīz būšu veicis maršutu, ziņošu...
Publicēts: 11.05.09 12:20
 citēt
Vajag arī bildes parādīt, ne tikai ziņot! :)
Publicēts: 11.05.09 12:22
 citēt
alvils:Vajag arī bildes parādīt, ne tikai ziņot! :)

plenērs noslēdzies. Pēc + - desmit min sekos notikuma fotoreportāža:face-kiss:
Publicēts: 11.05.09 12:23
 citēt
kolosāli :face-grin:
Publicēts: 11.05.09 12:43
 citēt
daiga35:kolosāli :face-grin:

Ir. Tālāko šodienu var mierīgi norakstīt. Uzdevums izpildīts
Publicēts: 11.05.09 13:10
 citēt
Man vakar bija plenērs vasarnīcā, 2 mucas ūdens izlēju, no lietus vēl arvien ne smakas... :face-sad:
Fočuks gan vakar palika mājās... :face-plain:
Rīt braukšu atkal, šoreiz ar fočuku... Varbūt vismaz kādu makro nobildēšu :)
Publicēts: 11.05.09 13:13 labots
 citēt
ERA:Man vakar bija plenērs vasarnīcā, 2 mucas ūdens izlēju, no lietus vēl arvien ne smakas... :face-sad:

vot nav bilžu - nav pļenera !:face-sad:
Publicēts: 11.05.09 13:19
 citēt
ERA:Man vakar bija plenērs vasarnīcā, 2 mucas ūdens izlēju, no lietus vēl arvien ne smakas... :face-sad:
Fočuks gan vakar palika mājās... :face-plain:
Rīt braukšu atkal, šoreiz ar fočuku... Varbūt vismaz kādu makro nobildēšu :)
es arī pēdējā laikā plenerēju neatverot somu, kuru gan līdz paņemu, bet ............................, ir ieskicēts viens perpendikulārs projektiņš, nevar pabeigt www.fotoblog.lv... tas no sērijas.....:face-sad:
Publicēts: 11.05.09 13:21
 citēt
Es savā galerijā pamazām sāku ieskicēt Nīderlandes plenēra momentus. Vispār, tur nav, ko bildēt. Plenēram Nīderlande tomēr neder. :face-glasses:
Publicēts: 11.05.09 13:22
 citēt
alvils:Es savā galerijā pamazām sāku ieskicēt Nīderlandes plenēra momentus. Vispār, tur nav, ko bildēt. Plenēram Nīderlande tomēr neder. :face-glasses:

za to Plenerēšanai gan ideāli :)
Publicēts: 11.05.09 13:23
 citēt
FORUMS ILGDZIIVOTAAJS :))
Publicēts: 11.05.09 13:24
 citēt
foto_laaga:FORUMS ILGDZIIVOTAAJS :))

Plenerēt biji ? :face-monkey:
Publicēts: 11.05.09 13:28
 citēt
Vienmēr var atrast ko bildēt, ja vien ir iedvesma un vēlēšanās saskatīt... :face-wink:
Publicēts: 11.05.09 13:49
 citēt
ERA:Vienmēr var atrast ko bildēt, ja vien ir iedvesma un vēlēšanās saskatīt... :face-wink:

tas tiesa...
daiga35:nav ne vainas plenerēt vienatnē, lai gan reizēm neliela komunikācija ar dažiem līdzīgiem dīvainīšiem nenāk par sliktu :face-monkey:

protams, zinama veidā , varu iedomāties, ka notiek ari sānsensība-ari ir labs ..
Publicēts: 11.05.09 13:54
 citēt
dansiga:a kas ir pleneers peec kafijas?;-)

Tas ir pasākums, kurā nošaujam divus zaķus uzreiz. Un mūs par to neliek cietumā :face-monkey:
Publicēts: 11.05.09 14:01
 citēt
negatIvs, kur tādu skaistu solu var atrast? ;)
Publicēts: 11.05.09 14:14
 citēt
NilsS:
daiga35:kolosāli :face-grin:

jā... būs man arī jāsāk plenerēt par katru kafijas krūzi, dušas apmeklējumu, gājienu uz veikalu utt utjp. :face-monkey:
Publicēts: 11.05.09 14:19
 citēt
daiga35:
NilsS:

jā... būs man arī jāsāk plenerēt par katru kafijas krūzi, dušas apmeklējumu, gājienu uz veikalu utt utjp. :face-monkey:

ceru redzēt to dušas apmeklējuma plenēru, noteikti, emm, kas tur vēl bija piedāvājumā ?:)
Publicēts: 11.05.09 14:23
 citēt
tā jau zināju, ka pamanīsi vārdu "duša" :face-devil-grin:
Publicēts: 11.05.09 14:55
 citēt
dušā plenērs, it īpaši divatā, var ieilgt, fotoaparātam vēlams ūdensdroš apvalciņš, un trinoties, pārtiekot vienam no otra, jācenšās to aparātu nesamīdīt................:face-angel:
Publicēts: 11.05.09 14:56
 citēt
daiga35:negatIvs, kur tādu skaistu solu var atrast? ;)
parks pie Kokneses pilsdrupām
Publicēts: 11.05.09 15:03
 citēt
negatIvs:dušā plenērs, it īpaši divatā, var ieilgt, fotoaparātam vēlams ūdensdroš apvalciņš, un trinoties, pārtiekot vienam no otra, jācenšās to aparātu nesamīdīt................:face-angel:

spēcīgi
Publicēts: 11.05.09 15:19
 citēt
NilsS:
daiga35:uote]

ceru redzēt to dušas apmeklējuma plenēru, noteikti, emm, kas tur vēl bija piedāvājumā ?:)

kopš foruma sākuma jau pāris reizes esmu bijis :)
 citēt
uj, ne tas reply :face-monkey:
 citēt
NilsS:
foto_laaga:FORUMS ILGDZIIVOTAAJS :))

Plenerēt biji ? :face-monkey:

vo šite vajadzeeja :DD
Publicēts: 11.05.09 15:50 labots
 citēt
foto_laaga:
NilsS::

kopš foruma sākuma jau pāris reizes esmu bijis :)

VO jobčik?! Ir skaidri jaušams, ka te notiekās PAVISAM saturīga plenerēšana.......starp foruma vecbiedriem:face-glasses: Ņjaaaa, a bildes ta kur ???:face-wink:
Publicēts: 11.05.09 15:54
 citēt
plenērs bez bildēm ir kā alus bez šņabja (nauda vējā). fotolāga, rādi bildes! :)
Publicēts: 11.05.09 16:49
 citēt
kad eju dušā, foto-objektīvs aizsvīst un sanāk tikai balts tukšums :face-plain:
Publicēts: 11.05.09 17:11
 citēt
daiga35:kad eju dušā, foto-objektīvs aizsvīst un sanāk tikai balts tukšums :face-plain:
ūdenim uz sesijas laiku jābūt telpas temperatūrā, mēģini vēlreiz, gaidām bildes:face-smile:
Publicēts: 11.05.09 17:30
 citēt
Maris:
alora:Šķiet, ka te ož tikai pēc runāšanas , ne darīšanas :face-grin:

p.s. vakar atkal noplenerējos:face-wink:
staasti

Da nav daudz ko stās'tit un rādīt. Parastā plenērēšana dzimtajā pusē - Ādažos pa Gaujmalu pavazājos, tad plenērs turpinājās studijā, bet tur tikai krāsainas, ne īpaši interesantas cienījamiem, lieliem fotogrāfiem bildes:face-wink:
Un vispār par to plenērēšanu - man laikam vienai vislabāk patīk...tad vismaz nav nekāda steiga, varu pētīt jebkuru koku cik ilgi vēlos, nav neviena, kas saka " nu, davaj, ejam tālāk, pietiek tur ap vienu štruntu ņemties" utt. Bet, ņēmot vērā manu zaļumu foto jomā, tad grupveida plenērēšana manī izraisa interesi....tā teikt, mācos, klausos, skatos un galu galā, esmu diezgan komunikabla un patīk iepazīties ar cilvēkiem, pat uzdrošinos teikt - nedaudz līdzīgi domājošiem cilvēkiem:face-wink:
Publicēts: 11.05.09 17:54
 citēt
no malas raugoties, grūti iedomāties kaut ko stulbāku, par bariņu, ar fotoaparātiem apkārušiem fotogrāfiem, kas lokā aplenkuši kādu objektu, piemēram mizkastes runci, feisus sagriezuši pārgudri-lietišķās grimasēs, ieņēmuši optimālās pozas. kaut ko no pieminētā pirms trīs gadiem nejauši redzēju Rīgā, Māras diķa rajonā, finālā bļaustīšanās par īstajiem režīmiem..................:face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 32
  5. 33
  6. 34
  7. 35
  8. 36
  9. 37
  10. 38