divas nedēļas neesmu fotoaparātu rokās paņēmis, vienīgi reizes divas somu iecēlis mašīnā, un pēc brauciena izņēmis.....................brīvdienas par īsu, darbs traucē, vienīgais labums no darba - kaut kāda nauda un iepēja sutkām laist muļķi tīmeklī:face-plain:
mestrs:Lieliski, individualie plenēri, spontanas domas, kas var būt labāks... Es runāju no tā veidokļa,ka pats neesmu piedalījies sabiedriskos plenēros ( )
plānoju tuvākajā laikā doties nelielā plenērā pēc kafijas. Soma ap 10 kg dzīvsvarā līdzās, fočiks un maza čupiņa stiklu uc pribambašeļi, statīvu ieskaitot, domāju, ka kaut kam tur IR jābūt....
daiga35:domā, tiem 10 soļiem noteikti jāņem līdz fotosoma?
es netļaujos tādu greznību, kā domāt !:face-plain: Hobijs uzliek pienākumus...ja nu ceļā kas notiek, es būšu gatavs. Drīz būšu veicis maršutu, ziņošu...
Man vakar bija plenērs vasarnīcā, 2 mucas ūdens izlēju, no lietus vēl arvien ne smakas... Fočuks gan vakar palika mājās... :face-plain: Rīt braukšu atkal, šoreiz ar fočuku... Varbūt vismaz kādu makro nobildēšu
ERA:Man vakar bija plenērs vasarnīcā, 2 mucas ūdens izlēju, no lietus vēl arvien ne smakas... Fočuks gan vakar palika mājās... :face-plain: Rīt braukšu atkal, šoreiz ar fočuku... Varbūt vismaz kādu makro nobildēšu
es arī pēdējā laikā plenerēju neatverot somu, kuru gan līdz paņemu, bet ............................, ir ieskicēts viens perpendikulārs projektiņš, nevar pabeigt www.fotoblog.lv... tas no sērijas.....
dušā plenērs, it īpaši divatā, var ieilgt, fotoaparātam vēlams ūdensdroš apvalciņš, un trinoties, pārtiekot vienam no otra, jācenšās to aparātu nesamīdīt................:face-angel:
negatIvs:dušā plenērs, it īpaši divatā, var ieilgt, fotoaparātam vēlams ūdensdroš apvalciņš, un trinoties, pārtiekot vienam no otra, jācenšās to aparātu nesamīdīt................:face-angel:
alora:Šķiet, ka te ož tikai pēc runāšanas , ne darīšanas
p.s. vakar atkal noplenerējos
staasti
Da nav daudz ko stās'tit un rādīt. Parastā plenērēšana dzimtajā pusē - Ādažos pa Gaujmalu pavazājos, tad plenērs turpinājās studijā, bet tur tikai krāsainas, ne īpaši interesantas cienījamiem, lieliem fotogrāfiem bildes Un vispār par to plenērēšanu - man laikam vienai vislabāk patīk...tad vismaz nav nekāda steiga, varu pētīt jebkuru koku cik ilgi vēlos, nav neviena, kas saka " nu, davaj, ejam tālāk, pietiek tur ap vienu štruntu ņemties" utt. Bet, ņēmot vērā manu zaļumu foto jomā, tad grupveida plenērēšana manī izraisa interesi....tā teikt, mācos, klausos, skatos un galu galā, esmu diezgan komunikabla un patīk iepazīties ar cilvēkiem, pat uzdrošinos teikt - nedaudz līdzīgi domājošiem cilvēkiem
no malas raugoties, grūti iedomāties kaut ko stulbāku, par bariņu, ar fotoaparātiem apkārušiem fotogrāfiem, kas lokā aplenkuši kādu objektu, piemēram mizkastes runci, feisus sagriezuši pārgudri-lietišķās grimasēs, ieņēmuši optimālās pozas. kaut ko no pieminētā pirms trīs gadiem nejauši redzēju Rīgā, Māras diķa rajonā, finālā bļaustīšanās par īstajiem režīmiem..................