lustēties var gandrīz visur, man te blakus veči kož, apkopēja arī jau pieslēdzās, pēc stundām trijām varēs vietējās nozīmes plenēri-sesiju uztaisīt. pašlaik bīdās runas par turpinājuma litrāžu, pēdējais brīdis, kamēr bodē dod. lampiņas jāsaliek
negatIvs, sorry, bet es eju tikai karstā dušā, un nevar taču vienlaicīgi dušoties un slaucīt objektīvu ar foršajām importa salvetītēm... tad taču viss būs vienā ūdenī, ieskaitot fotoaparātu
vakar kodēju plenēris tā............+/- , tā jau ir, kad iepriekš sagatavojies, tad reti kaut kas interesants notiek, kad fotoaparāts nav paņēmies līdz, tad viss notiek
negatIvs:vakar kodēju plenēris tā............+/- , tā jau ir, kad iepriekš sagatavojies, tad reti kaut kas interesants notiek, kad fotoaparāts nav paņēmies līdz, tad viss notiek
droši vien kožamais nebija atbilstošā temperatūrā :face-monkey:
mani pleņēru reproti staw īpačā datu nesējā, kurč pieejamā tikai man. priekž kaw man lict te? lai reprotētie modeļi palūktu izcēst? jēkas nav. bet pučes un citus kokus jāliek gaļerijā.
susurs:mani pleņēru reproti staw īpačā datu nesējā, kurč pieejamā tikai man. priekž kaw man lict te? lai reprotētie modeļi palūktu izcēst? jēkas nav. bet pučes un citus kokus jāliek gaļerijā.
pareiza pieeja, īpaši labi koki te ierakstās, un modelēm nav jāraud, un fotogrāfiem nav jāfsiho...................
šodien laikam man plenerēt nesanāks, visādas blakusštelles nojauks..... varbūt vakara mijkrēslī uz balkona sanāks kāds trīssoļu plenērs tomēr.....:face-plain:
neviens jau nelūdz daudz un sū... es tikai rēķinu, ka, ja no 10-soļu plenēra sanāca 5 bildes, tad no 3-soļu varētu knapi pusotra sanākt, bet ar to reportāžai būtu par maz