forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 34
  5. 35
  6. 36
  7. 37
  8. 38
  9. 39
  10. 40
  11. 41
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.05.09 12:24
 citēt
vēl interesantāk, pieminēt plenēri, un neielikt vispār nevienu bildi, lai mokās neziņā...............
Publicēts: 12.05.09 12:26
 citēt
negatIvs:vēl interesantāk, pieminēt plenēri, un neielikt vispār nevienu bildi, lai mokās neziņā...............

uz kuru tad tēmē? ;)
Publicēts: 12.05.09 12:48
 citēt
daiga35:
negatIvs:vēl interesantāk, pieminēt plenēri, un neielikt vispār nevienu bildi, lai mokās neziņā...............

uz kuru tad tēmē? ;)
pats reizēm tā daru
Publicēts: 12.05.09 13:13
 citēt
daiga35:neviens jau nelūdz daudz un sū... es tikai rēķinu, ka, ja no 10-soļu plenēra sanāca 5 bildes, tad no 3-soļu varētu knapi pusotra sanākt, bet ar to reportāžai būtu par maz :face-glasses:

sešas, pēdējo pamanīju tik vakarā :D
Publicēts: 12.05.09 13:39
 citēt
negatIvs:
daiga35:/quote]

uz kuru tad tēmē? ;)
pats reizēm tā daru

biju pamanījusi ;)
Publicēts: 12.05.09 13:39
 citēt
NilsS:
daiga35:neviens jau nelūdz daudz un sū... es tikai rēķinu, ka, ja no 10-soļu plenēra sanāca 5 bildes, tad no 3-soļu varētu knapi pusotra sanākt, bet ar to reportāžai būtu par maz :face-glasses:

nez, kur ta bija aizķērusies :face-grin:
Publicēts: 12.05.09 13:57
 citēt
daiga, ai - nav man pleneeru ;-((( tik cik sestdien bishk bishk ;-(((

negativs, a ko dariit, ja pa nedeelju rukaaja kaa mazais eziitis - tad arii tas piektdienas vakars kaa lieli sveetki ;-)))
Publicēts: 12.05.09 14:02
 citēt
daiga35:
NilsS:ses:

nez, kur ta bija aizķērusies :face-grin:

Noslēdzošā, kapija krūzē, pac laimīgs, trūkstošo piedomāt
Publicēts: 12.05.09 14:03
 citēt
klau, bet kā tad beidzās dansigas dzīvokļa pieskatīšana? :face-monkey:
Publicēts: 12.05.09 14:04
 citēt
dansiga:daiga, ai - nav man pleneeru ;-((( tik cik sestdien bishk bishk ;-(((

negativs, a ko dariit, ja pa nedeelju rukaaja kaa mazais eziitis - tad arii tas piektdienas vakars kaa lieli sveetki ;-)))
tā jau ir, es jau neko, pats, reizēm [ bieži ] ~ 72 stundas neizeju ārpus fabrikas teritorijas, pēc tam nav ko brīnīties, ka gribās vienatnē gar Daugavas krastiem plenerēt[ cilvēku faktors līdz kaklam ]......................................:face-crying:
Publicēts: 12.05.09 14:05
 citēt
NilsS: "Noslēdzošā, kapija krūzē, pac laimīgs, trūkstošo piedomāt"

tātad ar pašportretu nožmiedzies :face-plain:
Publicēts: 12.05.09 14:06
 citēt
daiga35:NilsS: "Noslēdzošā, kapija krūzē, pac laimīgs, trūkstošo piedomāt"

tātad ar pašportretu nožmiedzies :face-plain:

emmm, a kur bija raxtīc, ka bija pats un portrec ? Bija kūpīga krūze, pārējais ietvērās "trūkstošo piedomāt"....
Publicēts: 12.05.09 14:08
 citēt
daiga35:klau, bet kā tad beidzās dansigas dzīvokļa pieskatīšana? :face-monkey:

Nav beidzies, nav vēl pat pienācis. Norge plenērs taču vēl aiz kalniem. Taču tas īsti nav šīs foruma tēmas ietvaros runājams jautājums (laikam).
Publicēts: 12.05.09 14:10
 citēt
ā, tātad tā bija tava laimes sajūta, dzerot kafiju, ko tad vajadzētu iztēloties... hmmm

gribētos tomēr, lai pie nākamā cik-tur-soļu plenēra piestrādātu mazliet rūpīgāk un fināla bildi neaizmirstu pievienot ;)
Publicēts: 12.05.09 14:10
 citēt
cik atceros, alvil, tad tieši šajā foruma tēmā šis jautājums tika pieminēts vairākas reizes ;)
Publicēts: 12.05.09 14:12
 citēt
varbuut braukt maajaas ieimegjinaat jaunos katlus un pasnuast?;-)))
Publicēts: 12.05.09 14:14
 citēt
daiga35:cik atceros, alvil, tad tieši šajā foruma tēmā šis jautājums tika pieminēts vairākas reizes ;)

šai tēmā (pa visām 30 lapām) šķiet ir ticis pieminēts pilnīgi jebkurš un visi iespējamie jautājumi. :)
Publicēts: 12.05.09 14:16
 citēt
alvil, visi iespējamie jautājumi noteikti nav bijuši pieminēti :face-devil-grin:
Publicēts: 12.05.09 14:19
 citēt
daiga35:alvil, visi iespējamie jautājumi noteikti nav bijuši pieminēti :face-devil-grin:
visi nav apskatīti, ar dažiem, piemēram dušu plenēri, arī vēl neesam skaidrībā tikuši
Publicēts: 12.05.09 14:20
 citēt
diez ko te alvils pa muusu plenerlapu dauzaas un gaisu jauc?;-p;-)
Publicēts: 12.05.09 14:22
 citēt
alvils laikam grib iemēģināt dansigas jaunos katlus :face-grin:

par to dušas plenēru... nez, laikam man pieredzes trūkst, netikšu galā :face-plain:
Publicēts: 12.05.09 14:25
 citēt
dansiga:diez ko te alvils pa muusu plenerlapu dauzaas un gaisu jauc?;-p;-)

JŪSU? :face-surprise: :face-monkey:

daiga35:par to dušas plenēru... nez, laikam man pieredzes trūkst, netikšu galā :face-plain:

Es arī dušā vēl NEKAD neesmu plenērējis. Dušā parasti atrodas aizraujošākas (vai kā minimums noderīgākas) nodarbes. :) Tualetē gan ir plenērēts (ar telefonā iebūvētu fototehniku pārsvarā). :face-devil-grin:
Publicēts: 12.05.09 14:47
 citēt
daiga35:alvils laikam grib iemēģināt dansigas jaunos katlus :face-grin:

par to dušas plenēru... nez, laikam man pieredzes trūkst, netikšu galā :face-plain:

vajag saukt spečukus, tādā gadījumā :face-glasses:
Publicēts: 12.05.09 14:48
 citēt
dansiga:varbuut braukt maajaas ieimegjinaat jaunos katlus un pasnuast?;-)))

Plenerētājus tak vajag uzaicināt un kad tuss beidzās, ar provē savus kastroļus :D
Publicēts: 12.05.09 14:52
 citēt
NilsS:
dansiga:varbuut braukt maajaas ieimegjinaat jaunos katlus un pasnuast?;-)))

Plenerētājus tak vajag uzaicināt un kad tuss beidzās, ar provē savus kastroļus :D

var jau arī pirms tam kastrolī kādu zupu uzvārīt :face-wink:
Publicēts: 12.05.09 15:08
 citēt
ai - da nuus juus muldonjas - braukshu vienatnee pleneereet ar katlu ;-):face-devil-grin:
Publicēts: 12.05.09 15:18
 citēt
dansiga:ai - da nuus juus muldonjas - braukshu vienatnee pleneereet ar katlu ;-):face-devil-grin:

/ čukstus / Negatīvs NU.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:face-surprise:
Tava stunda IR situse....tagad tik kal Patronesi, kamēr karsta un lai beidzot ir D 5II/altāris/tuss laime un pulka pozitīvu....
Publicēts: 12.05.09 15:41
 citēt
dansiga:ai - da nuus juus muldonjas - braukshu vienatnee pleneereet ar katlu ;-):face-devil-grin:
vot to es saprotu, es tikko beidzu plenēru ar katlu[ atkal pelmeņi].......................................:face-smile:
Publicēts: 12.05.09 15:46
 citēt

Gaidīsim reportāžu. ;)
Publicēts: 12.05.09 15:51
 citēt
man gan bija plenērs ar pannu, bet bilžu nebūs :face-monkey:
Publicēts: 12.05.09 16:28
 citēt
daiga35:man gan bija plenērs ar pannu, bet bilžu nebūs :face-monkey:
šī plenēra gadījumā jāuzmanās no taukiem, dušas gadījumā no tvaikiem
Publicēts: 12.05.09 16:29
 citēt
P.S. abos gadījumos finālā nav bilžu:face-sad:
Publicēts: 12.05.09 17:12
 citēt
abos gadījumos, kā jau izteicās viens no pieredzējušajiem plenēristiem, tiek ieslēgta iztēle... :face-glasses:
Publicēts: 12.05.09 17:14
 citēt
daiga, oo - laba ideja .... kaa es sainjoju laukaa, kaa es atjermetizeeju, ka alieku pirmo daarzenju kravu iekshaa ..... eju!!!!!!!! pleneerot!!!!;-)))
Publicēts: 12.05.09 17:19
 citēt
dansiga, galvenais neaizmirsti arī fināla bildi, kā tu gardu muti to visu notiesā, citādi sanāks tāpat kā Nilam, gāja pēc kafijas, bet nav lielas ticamības, ka tā kafija vispār bija dzerama :face-devil-grin:
Publicēts: 12.05.09 17:32
 citēt
daiga35:dansiga, galvenais neaizmirsti arī fināla bildi, kā tu gardu muti to visu notiesā, citādi sanāks tāpat kā Nilam, gāja pēc kafijas, bet nav lielas ticamības, ka tā kafija vispār bija dzerama :face-devil-grin:

Jei bogu, bija :) nu ne pārāk garda, varbūt, taču ne par to stāsts :)
Publicēts: 12.05.09 17:33
 citēt
oiii - taa buus baigi sarezhgjiita bilde - nobildeet, ta lai izsktaas baiiigi smuki un apeteteliigi ... es eediena reklaamas neesmu taisiijusi ;-((((... (pirmas 2 bildes jau uztapa) ;-)))
Publicēts: 12.05.09 17:33
 citēt
NilS, a par ko?;-)
Publicēts: 12.05.09 17:39
 citēt
dansiga, ar nepacietību gaidu reportāžu, bet par to finālu tomēr padomā ;)

Nils, tiešām, par ko tad vēl bija stāsts, ja ne par to, ka gāji pēc kafijas, bet beigās nemaz nebija skaidrs, vai bija vērts iet... ;)
Publicēts: 12.05.09 17:48
 citēt
daiga35:dansiga, ar nepacietību gaidu reportāžu, bet par to finālu tomēr padomā ;)

Nils, tiešām, par ko tad vēl bija stāsts, ja ne par to, ka gāji pēc kafijas, bet beigās nemaz nebija skaidrs, vai bija vērts iet... ;)
pašu pašu pašu finālu tam visam varbūt nevajag, j:face-surprise:o tas jau būs tualetē.....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 34
  5. 35
  6. 36
  7. 37
  8. 38
  9. 39
  10. 40