daiga35:neviens jau nelūdz daudz un sū... es tikai rēķinu, ka, ja no 10-soļu plenēra sanāca 5 bildes, tad no 3-soļu varētu knapi pusotra sanākt, bet ar to reportāžai būtu par maz
daiga35:neviens jau nelūdz daudz un sū... es tikai rēķinu, ka, ja no 10-soļu plenēra sanāca 5 bildes, tad no 3-soļu varētu knapi pusotra sanākt, bet ar to reportāžai būtu par maz
dansiga:daiga, ai - nav man pleneeru ;-((( tik cik sestdien bishk bishk ;-(((
negativs, a ko dariit, ja pa nedeelju rukaaja kaa mazais eziitis - tad arii tas piektdienas vakars kaa lieli sveetki ;-)))
tā jau ir, es jau neko, pats, reizēm [ bieži ] ~ 72 stundas neizeju ārpus fabrikas teritorijas, pēc tam nav ko brīnīties, ka gribās vienatnē gar Daugavas krastiem plenerēt[ cilvēku faktors līdz kaklam ]......................................
dansiga:diez ko te alvils pa muusu plenerlapu dauzaas un gaisu jauc?;-p;-)
JŪSU? :face-surprise: :face-monkey:
daiga35:par to dušas plenēru... nez, laikam man pieredzes trūkst, netikšu galā :face-plain:
Es arī dušā vēl NEKAD neesmu plenērējis. Dušā parasti atrodas aizraujošākas (vai kā minimums noderīgākas) nodarbes. Tualetē gan ir plenērēts (ar telefonā iebūvētu fototehniku pārsvarā).
dansiga:ai - da nuus juus muldonjas - braukshu vienatnee pleneereet ar katlu ;-)
/ čukstus / Negatīvs NU.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:face-surprise: Tava stunda IR situse....tagad tik kal Patronesi, kamēr karsta un lai beidzot ir D 5II/altāris/tuss laime un pulka pozitīvu....
daiga, oo - laba ideja .... kaa es sainjoju laukaa, kaa es atjermetizeeju, ka alieku pirmo daarzenju kravu iekshaa ..... eju!!!!!!!! pleneerot!!!!;-)))
dansiga, galvenais neaizmirsti arī fināla bildi, kā tu gardu muti to visu notiesā, citādi sanāks tāpat kā Nilam, gāja pēc kafijas, bet nav lielas ticamības, ka tā kafija vispār bija dzerama
daiga35:dansiga, galvenais neaizmirsti arī fināla bildi, kā tu gardu muti to visu notiesā, citādi sanāks tāpat kā Nilam, gāja pēc kafijas, bet nav lielas ticamības, ka tā kafija vispār bija dzerama
Jei bogu, bija nu ne pārāk garda, varbūt, taču ne par to stāsts