Maris, bet ko tad es saku? JAaa!!!! var! ja nav juutu ;-pppp;-) man pret tevi arii nav - taa ka mums abiem sa naaktu ;-))))
negativs, njaaa - traki ar tevi, ja pat pagalam nespeeji pariet paari .... es jau neesmu labaaka - man slinkums liidz autinjam nokaapt, kur vakardien palikaas cigaretes ... ;-)
dansiga:Maris, nu tu droshi vien , ka vareetu, jo tev jau pret mani nekaadu juutu nav;-)))))
tur jau tā lieta, ka es varu fotoaparātu pa gaisu aizmest un uzklupt Dansigai..............
Man vispār ir laba reakcija. Negatīvs - pārāk tālu nemet, lai spēju to noķert. Bet vismaz virzienu norādi, lai laicīgi ieņemtu vietu ķeršanai. Tā bija kādā plenērā - Mumins gāja fočēt ūdenskritumu, bet nogāze bija apledojusi, Mumins nogāzās uz sāniem un sāk slīdēt uz ūdens pusi. Es biju turpat tuvumā un saķēru Mumina kameru aiz kakla jostas un nelaidu vaļā. Palika žēl kameru, ka ieslīd ūdenī. Mumins gan tiks krastā, apžāvēsies, bet ar kameru - to nevar zināt vai tā tiks krastā. Mumins palaida kameru vaļā un mierīgi nošļuca līdz krastam, tad uzrāpās mazliet tālāk augšā pie pārējiem. Redz gadījās man būt tuvumā un kamera vesela. Tāpat līdzigi Tev, negatīvs, kad metīsi kameru - tad pasauc mani. Štrunts par dansigu, kad Tu uzklupsi viņai, galvenais lai tehnika funkcionē un necieš.
njaaa - to ka Linkmans foto glaaba, es pat daljeji nofotografeeju ) (paaraak veelu atjeedzo, ka jaadokumentee, jo paliidzeet no vietas, kur es biju, tik un taa nevareeju) ;-)))
dansiga:njaaa - to ka Linkmans foto glaaba, es pat daljeji nofotografeeju ) (paaraak veelu atjeedzo, ka jaadokumentee, jo paliidzeet no vietas, kur es biju, tik un taa nevareeju) ;-)))
Dansiga - no moins - Tev būtu tāda reportāža ... Kaut gan mēs varētu atkārtot, ja Mumins piekristu vēlreiz nokrist uz sāniem.
nu tajau viss bumbaas - Linkmanam tik jaauzkjer lidojoshie fotokraami un jaamiida aizkari un citas drapeerijas kas meegina aizdegties no izmeetaatajaam sveceem
Maris:nu tajau viss bumbaas - Linkmanam tik jaauzkjer lidojoshie fotokraami un jaamiida aizkari un citas drapeerijas kas meegina aizdegties no izmeetaatajaam sveceem
Tu jau manā projektā esi ierakstījis arī Linkmani:face-surprise:
Maris:nu tajau viss bumbaas - Linkmanam tik jaauzkjer lidojoshie fotokraami un jaamiida aizkari un citas drapeerijas kas meegina aizdegties no izmeetaatajaam sveceem
Tas tik tā - katram gadījumam - fotokrāmu ķerāju un uguns dzēsēju.
negribeeju, ka Tu gadiijuma sakara deelj samaitaa kameru un dabuu apdegumus
nez ko tas cilveeks foto_laaga, kursh gribeeja pleneeraa braukt, domaa, redzot shito sviesta kilometru kas te sadziits ?
vispār man izlasot vārdu < plenērs >, prātā nāk tikai muļķa laišana. iespējams tas no tā laika, kad tos plenērus skaļi pieteica, rīkoja pa labi un kreisi, atbrauca mājās, sagrūda pilnu Blogu ar bildēm, paši sajūsmā kviecot sabalsoja. kāds periods pēc katra plenēra bija kā murgs, kamēr tās bildes nebeidzās
daiga35:jāizdomā cits termins, lai negatIvs sāk nopietni attiekties, citādi viņs jau drīz par "plenēru" sauks gājienu pāri pagalmam līdz tuvākajam kokam
tā <attieksme> man pielipa no tiem < ĪSTAJIEM > plenēriem Vispār, Daiga35, es nedaudz brīnos par Tevi, tāda gaiša, gaisīga būtne un piedalies virtuālajos, neskaidrajos projektos. man vecam praulam pofig, visādi fokusi piedzīvoti:face-plain:
daiga35:jāizdomā cits termins, lai negatIvs sāk nopietni attiekties, citādi viņs jau drīz par "plenēru" sauks gājienu pāri pagalmam līdz tuvākajam kokam
tā <attieksme> man pielipa no tiem < ĪSTAJIEM > plenēriem Vispār, Daiga35, es nedaudz brīnos par Tevi, tāda gaiša, gaisīga būtne un piedalies virtuālajos, neskaidrajos projektos. man vecam praulam pofig, visādi fokusi piedzīvoti:face-plain:
nesapratu, par kādiem virtuālajiem neskaidrajiem projektiem tu runā? :face-surprise:
savukārt es pamostoties parasti uz griestiem neskatos, piederu pie kautrīgajiem viesiem un jautājums par to "kā dārgais Tevi sauc" ir daudz labāks "pa vēl vienam ieliesim!"
daiga35:uz šādiem miglainiem projektiem, kad nākamajā rītā nezini, vai labāk skatīties uz lustru vai nepazīstamo seju, neesmu pieteikusies :face-angel:
daiga35:uz šādiem miglainiem projektiem, kad nākamajā rītā nezini, vai labāk skatīties uz lustru vai nepazīstamo seju, neesmu pieteikusies
cilveeks tomeer ir makentinj apdaliits ja ne reizi nav sanaacis ierauties miglainos projektos
nemaz nezinu kaa citaadaak tikt pie taadas pretruniigu sajuutu gammas ko izjuut pamostoties neredzeetaa vietaa no smalkas balstinjas: ''kas tas taads?'' uz ko velviena nepaziistamaa balss veeliigi atbild: ''kush netraucee onkulis piekusis''
Maris: "cilveeks tomeer ir makentinj apdaliits ja ne reizi nav sanaacis ierauties miglainos projektos"
vai tiešām ir tik grūti saprast, ka es runāju par konkrēto virtuālo topiku, nevis vispār par savu pieredzi? to es šeit apsriest nemaz i netaisos, bet, kas attiecas uz miglainiem pasākumiem, kuru noslēgumu grūti paredzēt, tad uz to parasti nepiesakās, tas vienkārši vai nu notiek vai nē...