daiga35:negatIvs, katram jau savas prioritātes, tev - tikšanās, Marim - māgu piestumt :face-monkey:
bet Tev tikšanās svarīgāka, vai kārtīgi pierīties?.................. es piemēram nekad neesmu lielākā badā, kā pēc viesībām..............................
Maris:dumibas, tur ir siltak, turklat kamta pledi domati, vislaik tak nebilde. a tev ir tada kleitele - nu kosha neganti - sarkana, juraszila.. balta ljaunaka gadijumaa?
Maris, man ir daudzas košas kleitiņas (sarkana, jūraszaļa, dzeltena)....varu aizlienēt, ja priekšplāns nav būdīgāks par mani)
Maris:dumibas, tur ir siltak, turklat kamta pledi domati, vislaik tak nebilde. a tev ir tada kleitele - nu kosha neganti - sarkana, juraszila.. balta ljaunaka gadijumaa?
Maris, man ir daudzas košas kleitiņas (sarkana, jūraszaļa, dzeltena)....varu aizlienēt, ja priekšplāns nav būdīgāks par mani)
ar savām kleitiņām pašai arī jābrauc imitēt priekšplānu, ar un bez kleitiņas
P.S. asteszvaigzne, atcerējos Tavu pīkstienu pie ERAS reportāžas..........būtu man vasarnīca................, ja Tevi interesē tā ravēšanas daļa, tad to jautājumu varam atrisināt manējajā, piektdien uzstādīšu zem ābeles jauno galdu, varētu paravēt, līdz ravēšanai nemaz nenonākot[ varbūt]
negatīvs, ja Tu zinātu, ka ravēšana pieder pie manis iecienītākajām metitatīvajām nodarbēm, tad tik droši nepiedāvātu.....man patreiz atvaļinājums, ka tiešām neaizbraucu izravēt visu dārzu))))
njaaa... asteszvaigznes piedavajums nav man jo A-esmu 2x duushigaks, B-atrodos kamerai otra puse, bet kleites ir un foni ar... jabrauc bus ar busu un bildesanas rindas kartiba + masu skati.. kapec gan nee
pienenes mīl arī bites un kamenes, tās arī var taisīt "masu skatus". Tev, asteszvaigzne, kāreiz šādiem gadījumiem ir iegādāts makro objektīvs. tas Tu tikai tā maldīgi domā, ka tas ir puķītēm. Nē! Patiesībā - masu skatiem.
negatIvs:minu, tā virspusēji, neiedziļinoties, varētu būt līdzīgi, kā ar mani.................
kaut arī virspusēji, bet uzminēji un ravēt man īpaši nepatīk... laikam bērnības trauma radījusi nepatiku pret dārza darbiem, padomju laikos mūsu ģimenes bizness bija tulpju un narcišu audzēšana, sīpolu pārdošana uz Krieviju... nu tā diezgan pamatīgi nācās rukāt... :face-plain:
asteszvaigzne:negatīvs, ja Tu zinātu, ka ravēšana pieder pie manis iecienītākajām metitatīvajām nodarbēm, tad tik droši nepiedāvātu.....man patreiz atvaļinājums, ka tiešām neaizbraucu izravēt visu dārzu))))
Mjā, mana mamma arī priecātos, ja kāds aizbrauktu un paravētu viņas vietā
Vasarnīcā esmu pavadījusi visas savas bērnības vasaras, tā kā ravēt man kopš tā laika nu galīgi nepatīk Tad jau es labāk zāli pļauju (žēl, ka tās zāles tik maz) vai dārzu laistu Vai vēl labāk - aizbraucu puķītes pabildēt
Ak, jā - sidru pēc ilgiem meklējumiem Prizmā tomēr atradu. Brut nebija, bija tikai Doux. Ar 2% alko Garšīga viegli reibinoša limonāde
aicinājums uz ravēšanu varētu būt kodēts signāls plenēram, bez masu skatiem, bet ar komētu piedalīšanos. ravēšanai vēl jāgatavojās, galds zem ābeles, lietus gadījumā dejas kamīnzālē, šādi tādi darbi jāpabeidz, lai uz ravēšanas laiku nekas nav jāravē
ERA, tam, ko es dzēru, manuprāt, bija vairāk grādu, bet vienalga švaki pa galvu dod, un, lai arī stipra dzēruma sajūta man nekad nav patikusi, vismaz neliels reibonītis jau nu derēja :face-angel:
par saviem darbiem vai nedarbiem nomodā zinu pietiekami, process daudzmaz tiek kontrolēts, bet sapņi lai paši ganās savā vaļā, nevar taču par visu uztraukties... :face-monkey: