forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 38
  5. 39
  6. 40
  7. 41
  8. 42
  9. 43
  10. 44
  11. 45
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.05.09 12:38
 citēt
daiga35:ERA, tam, ko es dzēru, manuprāt, bija vairāk grādu, bet vienalga švaki pa galvu dod, un, lai arī stipra dzēruma sajūta man nekad nav patikusi, vismaz neliels reibonītis jau nu derēja :face-angel:

Daiga :) Ja es vakar nebūtu dzērusi vēl arī šampi, tad reiboņa laikam praktiski nebūtu ;) Bet sidrs tik un tā garšīgs, par spīti tam, ka tik maz grādu :) Nez, varbūt stiprais bija izpirkts, jo meklēju kādas 10min, bet atradu tikai to vienu...
Publicēts: 14.05.09 12:41
 citēt
stipro sidru sauc par kalvadosu :face-grin:
Publicēts: 14.05.09 12:45
 citēt
kalvadoss man asociējas ar Remarka Lisabonas naktīm, bet patiesībā vēl neesmu nogaršojusi...
Publicēts: 14.05.09 12:46
 citēt
Maris:stipro sidru sauc par kalvadosu :face-grin:
un te nāk prātā kaut kas no Remarka un Hemingveja mazliet............
Publicēts: 14.05.09 12:47
 citēt
nu bļin, gandrīz sinhroni.............................................
Publicēts: 14.05.09 12:50
 citēt
:face-grin:

negatIvs, bet pats dzēris esi?
Publicēts: 14.05.09 12:50
 citēt
Maris:stipro sidru sauc par kalvadosu :face-grin:

Lai cik dīvaini tas nebūtu, kalvadosa smaržu atceros kopš bērnības, kad mātesmāsas vīrs to bija atvedis no ārzemēm un atļāva paostīt :D Pirmoreiz pagaršoju gan tikai pirms gadiem 5, bet garšoja labi... :) Un vēl tā pēcgarša... :face-kiss:
Publicēts: 14.05.09 13:01
 citēt
daiga35::face-grin:

nē, kad darbojos kodēju sfērā, lietoju stiprākus dzērienus. tagad vairs nav aktuāli. par to tēmu pabiezs manuskripts, tagad rakstu citu, par citu dzīvi
Publicēts: 14.05.09 13:02
 citēt
daiga35:kalvadoss man asociējas ar Remarka Lisabonas naktīm, bet patiesībā vēl neesmu nogaršojusi...

jeezinj kas par robiem dziives skolaa ! :face-surprise: skaidrs ko jaadzer naakamaa starppleneeraa

patiesiibaa pat augstas klases kalvadoss garsho peec kandzhas, par ko derdziigaaka ir tikai grapa un shvakaakaas sljivovicas versijas

bet vismaz 1x noteikti ir jaapameegjina
Publicēts: 14.05.09 13:04
 citēt
negatIvs:
daiga35::face-grin:

nē, kad darbojos kodēju sfērā, lietoju stiprākus dzērienus. tagad vairs nav aktuāli. par to tēmu pabiezs manuskripts, tagad rakstu citu, par citu dzīvi

jeezinj... nav daudz dziru kam vairaak par kalvadosa 40....kautgan es 1x dzeeru tiiru spirtu - diivaini - tas garsoja peec sausuma ne shkjidruma
Publicēts: 14.05.09 13:05
 citēt
Grapa + saldējums + nedaudz sulas (pēc gaumes) = super garšīgs saldējuma koktēlis. Itāļi to prot uztaisīt uz izcili. (tas tā, ja jau grapa pieminēta)
Publicēts: 14.05.09 13:07
 citēt
jā, Maris, man par šo tēmu noteikti nesanāktu tik biezs manuskripts kā negatIvam, bet par kalvadosu biju dzirdējusi visādas atsauksmes, tā nu dzīvoju ar literatūras radīto romantikas gaisotni ap šo dzērienu, bet vienreiz jau tomēr būs japamēģina...

negatIvs, par kādu tēmu tad ir šis jaunais manuskripts? ;)
Publicēts: 14.05.09 13:09
 citēt
alvils:Grapa + saldējums + nedaudz sulas (pēc gaumes) = super garšīgs saldējuma koktēlis. Itāļi to prot uztaisīt uz izcili. (tas tā, ja jau grapa pieminēta)

es saldējuma kokteilim parasti piešauju mūsu pašu balzāmu, nav ne vainas :)
Publicēts: 14.05.09 13:10
 citēt
alvils:Grapa + saldējums + nedaudz sulas (pēc gaumes) = super garšīgs saldējuma koktēlis. Itāļi to prot uztaisīt uz izcili. (tas tā, ja jau grapa pieminēta)

pomerancis ir derdziigaakais alkohols ko var dabuut bodee - domaaju, ka ar saldeejumu un sulu pat to vareetu dabuut lejaa

bet tur paldies salchukam un sulai ne pomerancim :face-grin:
Publicēts: 14.05.09 13:12
 citēt
es balzāmu lietoju tikai pie tējas, un tikai tad, kad esmu apaukstējies, un ar riebumu. nepatīk šī mūsu dzira. taču ar saaukstēšanos tā cīnās normāli, tāpat arī piparu šņabis ar papildus pipariem (bet nedrīkst aizrauties... 50 vai maksimums 100 grami un zem segas līdz pat nākošam rītam). :)
Publicēts: 14.05.09 13:13
 citēt
Maris:ar saldeejumu un sulu pat to vareetu dabuut lejaa

"dabūt lejā" un "izbaudīt" nav viens un tas pats... :face-angel:
Publicēts: 14.05.09 13:14 labots
 citēt
daiga35:

nu par fazendas daarzinju tak !

Publicēts: 14.05.09 13:14
 citēt
Par grapu pilnīgi piekrītu - tiešām derdzīga... Sļivovica gan, manuprāt, ir garšīga...
Kandžu nekad neesmu dzērusi... Laikam Maris būs sliktu kalvadosu dzēris, ja jau pēc kandžas garšoja :D
Publicēts: 14.05.09 13:18
 citēt
varbūt nedaudz neprecīzi izteicos, kodu piezemētākas dziras 40-45, reizēm 56gr. reizēm spirtu atjauktu pēc garšas ~ 3 0,5 trauki no litra, šņabis, konjaks, viskijs. uz tekilu raudzījos skeptiski, tāpat uz citām mazāk pazīstamām markām. kodu uz rezultātu, neizvēloties padzērienu pēc garšas īpatnībām
Publicēts: 14.05.09 13:18
 citēt
ERA:Par grapu pilnīgi piekrītu - tiešām derdzīga... Sļivovica gan, manuprāt, ir garšīga...
Kandžu nekad neesmu dzērusi... Laikam Maris būs sliktu kalvadosu dzēris, ja jau pēc kandžas garšoja :D

Tu tachu nezini kaa garsho kandzha a es vienreiz paardzinu sencha bruuveeto aabolu vinchiku
Publicēts: 14.05.09 13:21
 citēt
Nīderlandē ir viens vietējais šņabis, kas smaržo un garšo pēc kandžas. Līdzīgi kā ar kandžu - var dzert, bet, ja ir izvēle dzert kaut ko citu, labāk dzert kaut ko citu. :)
Publicēts: 14.05.09 13:21
 citēt
negatIvs:varbūt nedaudz neprecīzi izteicos, kodu piezemētākas dziras 40-45, reizēm 56gr. reizēm spirtu atjauktu pēc garšas ~ 3 0,5 trauki no litra, šņabis, konjaks, viskijs. uz tekilu raudzījos skeptiski, tāpat uz citām mazāk pazīstamām markām. kodu uz rezultātu, neizvēloties padzērienu pēc garšas īpatnībām

a sitaadu esi meeginaajis?:

es videnes laikaa 1x dzeeru ''kalashu'' - atjauktu kautkaadu industriaalo spirtu - peecgarsha kaa peec gumijas liimes (to gan iekshkiigi nesu lietojis tik asociaacijas)
Publicēts: 14.05.09 13:23
 citēt
nu jau gan panesās tēma... varbūt atgriezīsimies pie plenerēšanas? ;)

pēc maniem vērojumiem, tuvākajā nākotnē Maris taisās kādu priekšplānu spilgtā kleitā dzenāt pa rapšu laukiem, savukārt negatIvs pie zem ābeles saklātā galda gaidīs nolaižamies kādu komētu :face-glasses:
Publicēts: 14.05.09 13:28
 citēt
daiga35:tuvākajā nākotnē Maris taisās kādu priekšplānu spilgtā kleitā dzenāt pa rapšu laukiem, savukārt negatIvs pie zem ābeles saklātā galda gaidīs nolaižamies kādu komētu :face-glasses:

Varbūt abus pasākumus var apvienot un nosaukt par "plenēru"?! Tad arī beidzot šī tēma būtu sasniegusi kulmināciju, rezultātu. Bet no otras puses, pazustu ilgas un gatavošanās the plenēram... Jāizvērtē, vai ir vērts.
Publicēts: 14.05.09 13:31
 citēt
Maris:
daiga35:

nu par fazendas daarzinju tak !

ne tikai, fazendu pamatvilcienos uzcēlu 28g vecumā, tā bija arī vecā manuskripta periodā. vienkārši uz sešiem gadiem vienā momentā biju izgājis no mājas, no fazendas un vēl no dažām lietām un aprindām, pirms dažiem gadiem atgriežoties nosecināju, ka šis tas jāpieremontē
Publicēts: 14.05.09 13:31
 citēt
njaaa .... razgovorciki ;-)) bet kalvadoss, grapa - FUI PEE ;-((((( Toties laba kandzha ir pat ljoti ok ;-) tik jaaprot taa uztaisiit :-)))
Publicēts: 14.05.09 13:33
 citēt
ERA, un vispaar - mees tavu sho sestdienu samenedzheejaam ;-ppp Tev jaabuut Pie VEF Statoila plkst 10 ;-))))))
Publicēts: 14.05.09 13:36 labots
 citēt
Dansiga :) pag, a es tā kā pirms kādas pusstundas sarunāju, ka IntaV mani pie Spices savāks :face-surprise: Man jau labāk patiktu līdz Spicei pašai braukt nevis līdz VEFam :face-wink:
Publicēts: 14.05.09 13:36
 citēt
dansiga:ERA, un vispaar - mees tavu sho sestdienu samenedzheejaam ;-ppp Tev jaabuut Pie VEF Statoila plkst 10 ;-))))))

mazliet sīkāk, lūdzu, kas tie par slepeniem projektiem? ;)
Publicēts: 14.05.09 13:41
 citēt
ERA, aaa - nu ja esi saarunaajusi, tad ok ;-))))

daiga35, a mums Skotijas brauciena atskaites pasaakums ar dazhaam aktivitaateem ap Liigatnes pusi - bunkuri, ppiirfabrika utt ... ir veelme njemt daliibu?
Publicēts: 14.05.09 13:41 labots
 citēt
negatIvs: "ne tikai, fazendu pamatvilcienos uzcēlu 28g vecumā, tā bija arī vecā manuskripta periodā. vienkārši uz sešiem gadiem vienā momentā biju izgājis no mājas, no fazendas un vēl no dažām lietām un aprindām, pirms dažiem gadiem atgriežoties nosecināju, ka šis tas jāpieremontē"

mazliet parēķinot, jāsecina, ka vēl jau galīgi sadalījies neesi :face-devil-grin:
Publicēts: 14.05.09 13:43 labots
 citēt
dansiga: "daiga35, a mums Skotijas brauciena atskaites pasaakums ar dazhaam aktivitaateem ap Liigatnes pusi - bunkuri, ppiirfabrika utt ... ir veelme njemt daliibu?"

paldies, bet man bail, ka būs pārāk daudz cilvēku manai trauslajai dvēselei :face-plain:
Publicēts: 14.05.09 13:46
 citēt
dansiga:ERA, aaa - nu ja esi saarunaajusi, tad ok ;-))))

Dansiga :) mhm, izpētīju dalībnieku sarakstu un izfunktierēju, kurš no Kurzemes puses braucot varētu mani savākt un aiztransportēt līdz pasākuma sākumpunktam :) Tā kā par 6dienu ir sarunāts ;)
Publicēts: 14.05.09 13:53
 citēt
daiga35, nu kaa veelies;-)

ERA, a mees te taa un shitaa njeemaamies - un she tev ;-ppppp
Publicēts: 14.05.09 13:53
 citēt
daiga35:negatIvs: "ne tikai, fazendu pamatvilcienos uzcēlu 28g vecumā, tā bija arī vecā manuskripta periodā. vienkārši uz sešiem gadiem vienā momentā biju izgājis no mājas, no fazendas un vēl no dažām lietām un aprindām, pirms dažiem gadiem atgriežoties nosecināju, ka šis tas jāpieremontē"

mazliet parēķinot, jāsecina, ka vēl jau galīgi sadalījies neesi :face-devil-grin:
starp 28 un iziešanu uz sešiem gadiem bija X gadi, nesarēķināsi sadalīšanās stadiju...................
Publicēts: 14.05.09 13:57
 citēt
dansiga:

ERA, a mees te taa un shitaa njeemaamies - un she tev ;-ppppp

Paldies par pūlēm :) Bet nebēdā - Tev vismaz mašīna būs vieglāka ;)
Publicēts: 14.05.09 14:00
 citēt
daiga35:dansiga: "daiga35, a mums Skotijas brauciena atskaites pasaakums ar dazhaam aktivitaateem ap Liigatnes pusi - bunkuri, ppiirfabrika utt ... ir veelme njemt daliibu?"

paldies, bet man bail, ka būs pārāk daudz cilvēku manai trauslajai dvēselei :face-plain:
Tev komētas veidolā jākuterē galda, zem ābeles, virzienā
Publicēts: 14.05.09 14:08
 citēt
NilsS no žā foruma par pļeņēru kapitulējis?
Publicēts: 14.05.09 14:12
 citēt
negatIvs:

starp 28 un iziešanu uz sešiem gadiem bija X gadi, nesarēķināsi sadalīšanās stadiju...................

Man kaut kā radies viedoklis, ka negatIvs ietilpst vecuma kategorijā no 40 līdz 50... Bet varbūt kļūdos :)
Publicēts: 14.05.09 14:18
 citēt
40-50... man te nesen teica, ka puisietis pie 40 tik paliekot daudzmaz bruukjeejams

nav briinums, ka negativs te taa slapstaas, lai netiek sim klaat un nenobruukjee beigtu
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 38
  5. 39
  6. 40
  7. 41
  8. 42
  9. 43
  10. 44