daiga35:ERA, tam, ko es dzēru, manuprāt, bija vairāk grādu, bet vienalga švaki pa galvu dod, un, lai arī stipra dzēruma sajūta man nekad nav patikusi, vismaz neliels reibonītis jau nu derēja :face-angel:
Daiga Ja es vakar nebūtu dzērusi vēl arī šampi, tad reiboņa laikam praktiski nebūtu Bet sidrs tik un tā garšīgs, par spīti tam, ka tik maz grādu Nez, varbūt stiprais bija izpirkts, jo meklēju kādas 10min, bet atradu tikai to vienu...
Lai cik dīvaini tas nebūtu, kalvadosa smaržu atceros kopš bērnības, kad mātesmāsas vīrs to bija atvedis no ārzemēm un atļāva paostīt Pirmoreiz pagaršoju gan tikai pirms gadiem 5, bet garšoja labi... Un vēl tā pēcgarša...
nē, kad darbojos kodēju sfērā, lietoju stiprākus dzērienus. tagad vairs nav aktuāli. par to tēmu pabiezs manuskripts, tagad rakstu citu, par citu dzīvi
nē, kad darbojos kodēju sfērā, lietoju stiprākus dzērienus. tagad vairs nav aktuāli. par to tēmu pabiezs manuskripts, tagad rakstu citu, par citu dzīvi
jeezinj... nav daudz dziru kam vairaak par kalvadosa 40....kautgan es 1x dzeeru tiiru spirtu - diivaini - tas garsoja peec sausuma ne shkjidruma
jā, Maris, man par šo tēmu noteikti nesanāktu tik biezs manuskripts kā negatIvam, bet par kalvadosu biju dzirdējusi visādas atsauksmes, tā nu dzīvoju ar literatūras radīto romantikas gaisotni ap šo dzērienu, bet vienreiz jau tomēr būs japamēģina...
negatIvs, par kādu tēmu tad ir šis jaunais manuskripts?
alvils:Grapa + saldējums + nedaudz sulas (pēc gaumes) = super garšīgs saldējuma koktēlis. Itāļi to prot uztaisīt uz izcili. (tas tā, ja jau grapa pieminēta)
es saldējuma kokteilim parasti piešauju mūsu pašu balzāmu, nav ne vainas
alvils:Grapa + saldējums + nedaudz sulas (pēc gaumes) = super garšīgs saldējuma koktēlis. Itāļi to prot uztaisīt uz izcili. (tas tā, ja jau grapa pieminēta)
pomerancis ir derdziigaakais alkohols ko var dabuut bodee - domaaju, ka ar saldeejumu un sulu pat to vareetu dabuut lejaa
es balzāmu lietoju tikai pie tējas, un tikai tad, kad esmu apaukstējies, un ar riebumu. nepatīk šī mūsu dzira. taču ar saaukstēšanos tā cīnās normāli, tāpat arī piparu šņabis ar papildus pipariem (bet nedrīkst aizrauties... 50 vai maksimums 100 grami un zem segas līdz pat nākošam rītam).
Par grapu pilnīgi piekrītu - tiešām derdzīga... Sļivovica gan, manuprāt, ir garšīga... Kandžu nekad neesmu dzērusi... Laikam Maris būs sliktu kalvadosu dzēris, ja jau pēc kandžas garšoja
varbūt nedaudz neprecīzi izteicos, kodu piezemētākas dziras 40-45, reizēm 56gr. reizēm spirtu atjauktu pēc garšas ~ 3 0,5 trauki no litra, šņabis, konjaks, viskijs. uz tekilu raudzījos skeptiski, tāpat uz citām mazāk pazīstamām markām. kodu uz rezultātu, neizvēloties padzērienu pēc garšas īpatnībām
ERA:Par grapu pilnīgi piekrītu - tiešām derdzīga... Sļivovica gan, manuprāt, ir garšīga... Kandžu nekad neesmu dzērusi... Laikam Maris būs sliktu kalvadosu dzēris, ja jau pēc kandžas garšoja
Tu tachu nezini kaa garsho kandzha a es vienreiz paardzinu sencha bruuveeto aabolu vinchiku
Nīderlandē ir viens vietējais šņabis, kas smaržo un garšo pēc kandžas. Līdzīgi kā ar kandžu - var dzert, bet, ja ir izvēle dzert kaut ko citu, labāk dzert kaut ko citu.
negatIvs:varbūt nedaudz neprecīzi izteicos, kodu piezemētākas dziras 40-45, reizēm 56gr. reizēm spirtu atjauktu pēc garšas ~ 3 0,5 trauki no litra, šņabis, konjaks, viskijs. uz tekilu raudzījos skeptiski, tāpat uz citām mazāk pazīstamām markām. kodu uz rezultātu, neizvēloties padzērienu pēc garšas īpatnībām
a sitaadu esi meeginaajis?:
es videnes laikaa 1x dzeeru ''kalashu'' - atjauktu kautkaadu industriaalo spirtu - peecgarsha kaa peec gumijas liimes (to gan iekshkiigi nesu lietojis tik asociaacijas)
nu jau gan panesās tēma... varbūt atgriezīsimies pie plenerēšanas?
pēc maniem vērojumiem, tuvākajā nākotnē Maris taisās kādu priekšplānu spilgtā kleitā dzenāt pa rapšu laukiem, savukārt negatIvs pie zem ābeles saklātā galda gaidīs nolaižamies kādu komētu
daiga35:tuvākajā nākotnē Maris taisās kādu priekšplānu spilgtā kleitā dzenāt pa rapšu laukiem, savukārt negatIvs pie zem ābeles saklātā galda gaidīs nolaižamies kādu komētu
Varbūt abus pasākumus var apvienot un nosaukt par "plenēru"?! Tad arī beidzot šī tēma būtu sasniegusi kulmināciju, rezultātu. Bet no otras puses, pazustu ilgas un gatavošanās the plenēram... Jāizvērtē, vai ir vērts.
daiga35: negatIvs, par kādu tēmu tad ir šis jaunais manuskripts?
nu par fazendas daarzinju tak !
ne tikai, fazendu pamatvilcienos uzcēlu 28g vecumā, tā bija arī vecā manuskripta periodā. vienkārši uz sešiem gadiem vienā momentā biju izgājis no mājas, no fazendas un vēl no dažām lietām un aprindām, pirms dažiem gadiem atgriežoties nosecināju, ka šis tas jāpieremontē
Dansiga pag, a es tā kā pirms kādas pusstundas sarunāju, ka IntaV mani pie Spices savāks :face-surprise: Man jau labāk patiktu līdz Spicei pašai braukt nevis līdz VEFam
daiga35, a mums Skotijas brauciena atskaites pasaakums ar dazhaam aktivitaateem ap Liigatnes pusi - bunkuri, ppiirfabrika utt ... ir veelme njemt daliibu?
negatIvs: "ne tikai, fazendu pamatvilcienos uzcēlu 28g vecumā, tā bija arī vecā manuskripta periodā. vienkārši uz sešiem gadiem vienā momentā biju izgājis no mājas, no fazendas un vēl no dažām lietām un aprindām, pirms dažiem gadiem atgriežoties nosecināju, ka šis tas jāpieremontē"
mazliet parēķinot, jāsecina, ka vēl jau galīgi sadalījies neesi
dansiga: "daiga35, a mums Skotijas brauciena atskaites pasaakums ar dazhaam aktivitaateem ap Liigatnes pusi - bunkuri, ppiirfabrika utt ... ir veelme njemt daliibu?"
paldies, bet man bail, ka būs pārāk daudz cilvēku manai trauslajai dvēselei :face-plain:
dansiga:ERA, aaa - nu ja esi saarunaajusi, tad ok ;-))))
Dansiga mhm, izpētīju dalībnieku sarakstu un izfunktierēju, kurš no Kurzemes puses braucot varētu mani savākt un aiztransportēt līdz pasākuma sākumpunktam Tā kā par 6dienu ir sarunāts
daiga35:negatIvs: "ne tikai, fazendu pamatvilcienos uzcēlu 28g vecumā, tā bija arī vecā manuskripta periodā. vienkārši uz sešiem gadiem vienā momentā biju izgājis no mājas, no fazendas un vēl no dažām lietām un aprindām, pirms dažiem gadiem atgriežoties nosecināju, ka šis tas jāpieremontē"
mazliet parēķinot, jāsecina, ka vēl jau galīgi sadalījies neesi
starp 28 un iziešanu uz sešiem gadiem bija X gadi, nesarēķināsi sadalīšanās stadiju...................
daiga35:dansiga: "daiga35, a mums Skotijas brauciena atskaites pasaakums ar dazhaam aktivitaateem ap Liigatnes pusi - bunkuri, ppiirfabrika utt ... ir veelme njemt daliibu?"
paldies, bet man bail, ka būs pārāk daudz cilvēku manai trauslajai dvēselei :face-plain:
Tev komētas veidolā jākuterē galda, zem ābeles, virzienā