forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 40
  5. 41
  6. 42
  7. 43
  8. 44
  9. 45
  10. 46
  11. 47
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.05.09 17:15
 citēt
tak pienenes un rapši jau nemaz tik ilgi neziedēs....labi, ja nākamo nedēļu izvilks:) jūnijā jau margrietiņas būs:)
Publicēts: 14.05.09 17:16
 citēt
susurs:NilsS no žā foruma par pļeņēru kapitulējis?

ņjeeeee, vēl tepatām rosās, čubinot paralēlus projektus :face-wink:
Publicēts: 14.05.09 17:17
 citēt
daiga35:un tad vēl kāds biezāks džemperis jāpaņem līdz, lai vakarā zem negatIva ābeles nesaltu :face-grin:
ir paša roku kamīns gatavots, ir antīka čuguna krāsniņa. galds zem ābeles siltiem laika apstākļiem...........:face-smile:
Publicēts: 14.05.09 17:19 labots
 citēt
asteszvaigzne:tak pienenes un rapši jau nemaz tik ilgi neziedēs....labi, ja nākamo nedēļu izvilks:) jūnijā jau margrietiņas būs:)

tieši tā, tādēļ sāc jau meklēt kleitiņas ;)
Publicēts: 14.05.09 17:21
 citēt
negatIvs:
daiga35:un tad vēl kāds biezāks džemperis jāpaņem līdz, lai vakarā zem negatIva ābeles nesaltu :face-grin:
ir paša roku kamīns gatavots, ir antīka čuguna krāsniņa. galds zem ābeles siltiem laika apstākļiem...........:face-smile:

par to es nebrīnos, droši vien jau ne reizi vien nācies kādu "būtni" ciemos uzņemt ;)
Publicēts: 14.05.09 17:26
 citēt
Hmm, runājot par priekšplāniem... :) Atcerējos, ka man ir koši zila halabeja (vienkrāsaina, bet priekšpusē izšūta), ko nopirku Ēģiptē :face-wink:
Halabeja jau tā pati kleita vien ir... tikai nav pieguļoša, garumā līdz potītēm, sānos nelieli šķēlumi... :)
Publicēts: 14.05.09 17:28
 citēt
nu, re - smuka buķete sanāk:) koši zils, sarkans, bordo, dzeltens....fons pat nesvarīgs top:))
Publicēts: 14.05.09 17:31
 citēt
BŪTNE ir viena, pārējās līdz būtnes statusam ir komētas. īstenībā nav tik traki, fazenda ir no sērijas, ka nekad nav gatava, mūžīgais grausta statuss, un neko daudz tur nerīkoju
Publicēts: 14.05.09 17:36
 citēt
un kas notiek, kad vairākas komētas nokļūst līdz būtnes statusam? :face-glasses:
Publicēts: 14.05.09 17:37
 citēt
ERA:Hmm, runājot par priekšplāniem... :) Atcerējos, ka man ir koši zila halabeja (vienkrāsaina, bet priekšpusē izšūta), ko nopirku Ēģiptē :face-wink:
Halabeja jau tā pati kleita vien ir... tikai nav pieguļoša, garumā līdz potītēm, sānos nelieli šķēlumi... :)

tad jau ir vismaz 2 priekšplāni, kam tērpi gatavi! :)
Publicēts: 14.05.09 17:46
 citēt
daiga35:un kas notiek, kad vairākas komētas nokļūst līdz būtnes statusam? :face-glasses:
šādā kombinācijā nav pieredzes
Publicēts: 14.05.09 18:07
 citēt
negatIvs:
daiga35:un kas notiek, kad vairākas komētas nokļūst līdz būtnes statusam? :face-glasses:
šādā kombinācijā nav pieredzes

Man ir, un varu teikt, ka NAV VĒRTS. Jo rezultātā neviena tā īsti līdz galam nav BŪTNE, vienmēr paliekot pa pusei KOMĒTA. :) Labāk viena īsta BŪTNE, nevis simts komētas! :face-glasses:
Publicēts: 14.05.09 18:09
 citēt
ahh, tad jau zem tās ābeles varētu ierasties arī vairākas komētas, galvenais, lai neviena neietilpst nevēlamo komētu klasē... :face-glasses:
Publicēts: 14.05.09 18:12
 citēt
alvils: "Man ir, un varu teikt, ka NAV VĒRTS. Jo rezultātā neviena tā īsti līdz galam nav BŪTNE, vienmēr paliekot pa pusei KOMĒTA. :) Labāk viena īsta BŪTNE, nevis simts komētas! :face-glasses: "

tas kā kuram, alvil, ir sastapti cilvēki, kuri tiecas uz pretējo...
Publicēts: 14.05.09 18:13
 citēt
vēl var piebilst, ka komētas negaida sešus gadus, kamēr tu, no ceļojuma nebūtībā, atgriezīsies. latīņamerikas seriālu cienīgs scenārijs, bet tā gadās arī dzīvē, un tas ir jānovērtē, vismaz pie vecuma...................
Publicēts: 14.05.09 18:18
 citēt
negatIvs, tad jau laikam bija vērts gaidīt ;)
Publicēts: 14.05.09 18:38
 citēt
NilsS:
susurs:NilsS no žā foruma par pļeņēru kapitulējis?

ņjeeeee, vēl tepatām rosās, čubinot paralēlus projektus :face-wink:

lapi ka ta, cit'[ad es jau sapijos
Publicēts: 14.05.09 18:39
 citēt
pa šo laiku man ir radušās aizdomas, ka susurs tomēr ir viņš nevis viņa :face-glasses:
Publicēts: 14.05.09 18:43
 citēt
daiga35:tas kā kuram, alvil, ir sastapti cilvēki, kuri tiecas uz pretējo...

Es arī tiecos reiz uz pretējo, bet, izejot tam cauri, atskārtu, ka tas tomēr NEKAM neder. :)

daiga35:pa šo laiku man ir radušās aizdomas, ka susurs tomēr ir viņš nevis viņa :face-glasses:

Tāpēc, ka uztraucas, kur palicis NilsS? :D
Publicēts: 14.05.09 18:48
 citēt
nē, alvil, tas ir tīri intuitīvi pēc susura izteiksmes veida... iespējams, ka es kļūdos... :face-monkey:
Publicēts: 14.05.09 18:50
 citēt
alvils: "Es arī tiecos reiz uz pretējo, bet, izejot tam cauri, atskārtu, ka tas tomēr NEKAM neder. "

kas vienam neder, citam der, nav tiekts, ka tas cilvēks tā jūtas laimīgs, bet citādi dzīvot neprot vai vienkārši negrib... vai baidās...
Publicēts: 14.05.09 19:03
 citēt
viena BUUTNE tas ir diezgan traki - plus tam ar tiekshanos nav nekaada sakara

eu juus a taam kleiteem praatiigi - rapshi ir te dazam liidz aciim un pamatiigi smeeree

a pienenes, lai ar zemaakas smeeree vnk nepraataa 10x trakaak

CHANEL kleites tok labak maajaa atstaat
Publicēts: 14.05.09 19:08
 citēt
Maris:viena BUUTNE tas ir diezgan traki - plus tam ar tiekshanos nav nekaada sakara

eu juus a taam kleiteem praatiigi - rapshi ir te dazam liidz aciim un pamatiigi smeeree

a pienenes, lai ar zemaakas smeeree vnk nepraataa 10x trakaak

CHANEL kleites tok labak maajaa atstaat

skaidrs, tad rīt dodos pa veikaliem ieprikt lētas, bet krāsainas kleitas :face-smile:

eu, un kas tā par "tiekšanos"? :face-surprise:
Publicēts: 14.05.09 19:09
 citēt
chanel kleitas no Degas buus tieshi laikaa;-p;-))))
Publicēts: 14.05.09 19:18
 citēt
daiga ar degas kleitu rapšu laukā dikti derēs :face-grin:
Publicēts: 14.05.09 19:19
 citēt
alvils te staastiija par tiekshanos uz speciaalu buutnju rotaacijas modeli

tachu rotee arii bez visas tieksanaas :face-plain:
Publicēts: 14.05.09 19:23
 citēt
nez, man jau liekas, ka alvils runāja par ko citu ;) bet tas arī fakts, ka pie mums tas normāli, vīrietis vispār ne pēc kā netiecas, bet "būtnes" pašas tik rotē un rotē viņam apkārt :face-grin:
Publicēts: 14.05.09 19:31
 citēt
cilvēki ir dažāi :)
Publicēts: 14.05.09 20:14
 citēt
Uff, tikko pabeidzu uzstādīt printeri/skaneri :) Izskatās, ka pat darbojas :D

Runājot par "būtnēm" un par rotāciju - Ēģiptē rotē ap būtnēm (vismaz ap blondām un zilacainām), pašām būtnēm nemaz nav jārotē :face-angel:
Publicēts: 14.05.09 20:18
 citēt
vislabāk, kad rotē viens ap otru :face-kiss::face-kiss:
Publicēts: 14.05.09 20:19
 citēt
+++ daiga35
Publicēts: 14.05.09 20:31
 citēt
daiga35:vislabāk, kad rotē viens ap otru :face-kiss::face-kiss:

Tas ir ideāls, kas dabā nav saastopams katru dienu :)
Publicēts: 14.05.09 20:41
 citēt
ja būtu sastopams katru dienu, tad pēc tā, droši vien, cilvēki tik ļoti netiektos :face-wink:
Publicēts: 14.05.09 20:47
 citēt
Oi, bet kas Daigai par profilbildi! :)
Publicēts: 14.05.09 20:50
 citēt
ERA, tā ir saruna starp būtni un komētu :face-angel::face-devil-grin:
Publicēts: 14.05.09 20:51
 citēt
divas vienaa;-)))))))))))
Publicēts: 14.05.09 20:53
 citēt
daiga35:ERA, tā ir saruna starp būtni un komētu :face-angel::face-devil-grin:

Mjā, arī labi - vismaz ir ar ko saskandināt :D
Publicēts: 14.05.09 21:09
 citēt
priekā! ;)
Publicēts: 14.05.09 21:16
 citēt
beidzot mājās, līdz ar to darba nedēļa beigusies, un rīt varēs nepiespietās rotācijās rotēt zem ābeles, komētu gaidot...., ja atradīšu puķainas apenes, pašportretu uztaisīšu, par fonu viss skaidrs, ābele
Publicēts: 14.05.09 21:26
 citēt
negatIvs:beidzot mājās, līdz ar to darba nedēļa beigusies, un rīt varēs nepiespietās rotācijās rotēt zem ābeles, komētu gaidot...., ja atradīšu puķainas apenes, pašportretu uztaisīšu, par fonu viss skaidrs, ābele

jau rīt sāksi komētu gaidīt? :face-surprise:

to gan būtu vērts redzēt, kā negatIvs puķainās apenēs rotē ap ābeli, komētu gaidīdams! :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 40
  5. 41
  6. 42
  7. 43
  8. 44
  9. 45
  10. 46