Hmm, runājot par priekšplāniem... Atcerējos, ka man ir koši zila halabeja (vienkrāsaina, bet priekšpusē izšūta), ko nopirku Ēģiptē Halabeja jau tā pati kleita vien ir... tikai nav pieguļoša, garumā līdz potītēm, sānos nelieli šķēlumi...
BŪTNE ir viena, pārējās līdz būtnes statusam ir komētas. īstenībā nav tik traki, fazenda ir no sērijas, ka nekad nav gatava, mūžīgais grausta statuss, un neko daudz tur nerīkoju
ERA:Hmm, runājot par priekšplāniem... Atcerējos, ka man ir koši zila halabeja (vienkrāsaina, bet priekšpusē izšūta), ko nopirku Ēģiptē Halabeja jau tā pati kleita vien ir... tikai nav pieguļoša, garumā līdz potītēm, sānos nelieli šķēlumi...
tad jau ir vismaz 2 priekšplāni, kam tērpi gatavi!
daiga35:un kas notiek, kad vairākas komētas nokļūst līdz būtnes statusam?
šādā kombinācijā nav pieredzes
Man ir, un varu teikt, ka NAV VĒRTS. Jo rezultātā neviena tā īsti līdz galam nav BŪTNE, vienmēr paliekot pa pusei KOMĒTA. Labāk viena īsta BŪTNE, nevis simts komētas!
alvils: "Man ir, un varu teikt, ka NAV VĒRTS. Jo rezultātā neviena tā īsti līdz galam nav BŪTNE, vienmēr paliekot pa pusei KOMĒTA. Labāk viena īsta BŪTNE, nevis simts komētas! "
tas kā kuram, alvil, ir sastapti cilvēki, kuri tiecas uz pretējo...
vēl var piebilst, ka komētas negaida sešus gadus, kamēr tu, no ceļojuma nebūtībā, atgriezīsies. latīņamerikas seriālu cienīgs scenārijs, bet tā gadās arī dzīvē, un tas ir jānovērtē, vismaz pie vecuma...................
nez, man jau liekas, ka alvils runāja par ko citu bet tas arī fakts, ka pie mums tas normāli, vīrietis vispār ne pēc kā netiecas, bet "būtnes" pašas tik rotē un rotē viņam apkārt
beidzot mājās, līdz ar to darba nedēļa beigusies, un rīt varēs nepiespietās rotācijās rotēt zem ābeles, komētu gaidot...., ja atradīšu puķainas apenes, pašportretu uztaisīšu, par fonu viss skaidrs, ābele
negatIvs:beidzot mājās, līdz ar to darba nedēļa beigusies, un rīt varēs nepiespietās rotācijās rotēt zem ābeles, komētu gaidot...., ja atradīšu puķainas apenes, pašportretu uztaisīšu, par fonu viss skaidrs, ābele
jau rīt sāksi komētu gaidīt? :face-surprise:
to gan būtu vērts redzēt, kā negatIvs puķainās apenēs rotē ap ābeli, komētu gaidīdams!