daiga35:nez, man jau liekas, ka alvils runāja par ko citu bet tas arī fakts, ka pie mums tas normāli, vīrietis vispār ne pēc kā netiecas, bet "būtnes" pašas tik rotē un rotē viņam apkārt
nu reizēm pie laba garīgā jau šis ar bišku a mieru tiekties
nav tik ļauni
ja baigi sasprindzina atmiņu var pat atcerēties incidentus ar rotēšanu ''pēc paša vēlēšanās''
japadoma ar par akcesuariem pļavas vidū. nedrīxt aizmirst sedziņu, kura pieskanīka gan pļavai, gan tērpiem, un uz tās vīna putele, divas glāzes un varbūt vēļ kas?! bez īstajim akcesuariem būs garlaicīki.
ERA:Ēģiptē rotē ap būtnēm (vismaz ap blondām un zilacainām), pašām būtnēm nemaz nav jārotē :face-angel:
taa tak ir jebkura dienvidu zemee - Armenijaa netik butni, bet pat parastu kometu, var pret 10 auniem mirklii samainit, nemaz neizejot no lidostas. Nee krutas ir tikai taas butnes kuram pa gabalu var redzet, ka shis pasas ker kaifu no taa, ka ir butnes
ņjeeeee, vēl tepatām rosās, čubinot paralēlus projektus
lapi ka ta, cit'[ad es jau sapijos
nē nē, Jūsu bažām nav pamata, Lielais Susuru Draugs, Visu Mazo Zvēriņu Aizstāvis ( var arī dēvēt par vienkārši NilsS jeb N jaunskungs ) nekur nepazūd. Es gaidu iedvesu......kamēr tās nav, paklusēšu. Un kapāšu citur
daiga35:NilsS, bez iedvesmas kapājot, pie jaunas iedvesmas tikt būs pagrūti
viss atkarīgs no jomas. Ir tādas, kur darbs nosaka vismaz 80% rezultāta. Vispār jau laikam tā ir daudz kur....mani sakūdīja piedalīties vienos mačos un tā nu es, atceroties kā rūdījās tērauds, tagad briestu viņiem.
Varbūt var viņu pierunāt uz kompromisu, ļaujot vispirms paknipsēt ar noteikumu, ka pēc tam līdīs pa kāju, vai arī otrādi - ļaut līst pa kāju ar noteikumu, ka pēc tam knipsēs, vai kaut kā tā?!