heh, Maris, redzkā no Tava posta susura vecā bilde ir pazudusi pēc bildes maiņas... tad jau laikam būs arī visas vecās daigas, ERAs, manas u.c. bildes ZUDUŠAS.
super, tad jau vajadzēs kādu no tevis aizlienēties, man šopings šodien neveiksmīgs, vienīgi nopirku melnu lina krekl-blūzi, kas šim pasākumam īsti nederēs... tagad vēl tikai laiki jāsaskaņo, citādi foniem tiešām lapas nobirs...
taa, taa, taa... ja pareizi saprotu ir izkristalizejusies 2 priekshplani no kuriem 1nam ir vairaki terpi ar ko dekorativi, un harmonijaa a fonu, piesegties - ja terpos turigakais bus ar mieru tos pakljaut rotacijai, tad varam istenot braucienu mikropleneeraa "uz foniem"?
es tā saprotu, ka tas turīgais priekšplāns nebūs pieejams šajās brīvdienās, un es šodien esmu ieplānojusi tepat pa Spīķeriem patusēt, bet kaut kad drīzumā vajadzētu saorganizēties...
nevaru 1.2.dien - ja labs laiks ta treshdien max agri - pienenes (un tas mezhonjtulpes a laikam) velaa pecpusdiena veras ciet. Istais urbiens taam ir no 11-16tiem.