Vīrs pēc daudzu gadu prombūtnes atgriežas mājās un redz dzīvoklī skraidām 3 bērnus. - Kas tie par bērniem? – viņš jautā sievai. - Kā – kas?! Mūsējie! - Interesanti, kā viņi mums varēja uzrasties! - Vecākais – kad biju aizbraukusi pie tevis. Vidējais – kad biji atvaļinājumā uz 2 nedēļām. - Un trešais? - Vai tiešām tev žēl?! Lai taču skraida!
jahta nav mana, bet var sarunāt. daudz jau ko varētu, BET...... . ja es piektdienas vakarā dauzītu pieri pret sienu, un gaudotu, ko lai sadara, kur, lai aizbrauc, tad būtu savādāk, bet tā nav + mana attieksme pret tādām padarīšanām. būs viens izņēmums, kods 06.06. 2009...........................
ok, par to 06.06. skaidrs... bet par to pārējo runājot, zinot tavu attieksmi, negribas jau arī uzplīties... :face-plain: lai gan neliekas, ka tu būtu tā galīgi pret...
nediskutēsim atkal. man vienkārši nepielec [ tās manas problēmas ], kā var pēc darba nedēļas, kur tu tiec organizēts, vadīts, jāpavada laiks kompromisu variantā, bieži kādu paciešot sakostiem zobiem, jo darba biedrus ne vienmēr var izvēlēties, regulāri vērojot liekulības teātri, brīvdienās bāst galvu jaunā cilpā.......................................................................................................................vai tad tāda vientulības bezcerība, pilnīgs tukšums apkārt, pēdējais salmiņš
pirmkārt, man personīgi ikdienā nav neviens jāpacieš sakostiem zobiem, neviens mani neorganizē un nevada, otrkārt, tās dažas reizes, kad kaut kur izraujos, tas ir tikai nelielā kompānijā ar daudzmaz zināmiem cilvēkiem bez jebkādas galvas bāšanas cilpā... bet es ļoti labi saprotu tavas izjūtas, tādēļ arī neuzbāžos, tikai mazliet pakaitinu, jo tāda nu man daba, gribas reizēm cilvēkiem mazliet uzspiest uz vājajām vietām... bet nu galvenais iemesls, protams, ir tas, ka ļoti gribas redzēt tās puķainās apenes
ja atklāti, fotoaparātu, kādu brītiņu neesmu rokās, paņēmis, nav laika, tā kā ar to bildi apenēs, būs jāgaida, uz plānoto fonu var nesanākt, jāpiemeklē būs cits, kas jau vēlāk būs piemērots
alvil, man ir aizdomas, ka šim kodam nav sakara ne ar tavu, ne manu plānotāju... tā ir kādas "būtnes" dzimšanas diena, attiecīgi vairākas dienas ap šo datumu negatIvs varētu nebūt pieejams :face-monkey: