forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 322
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.03.09 22:39
 citēt
dansiga:re, cik sldeni Maris atbildeja;-)))))

vispār slidens tipiņš tas Maris :face-wink:
Publicēts: 29.03.09 23:01
 citēt
nu re - gvelzam tik liksmi niekus a atnaca Daiga un saaka baarties. Nu i lai - pavidam tapat izsmieties sanaca :D Slidens.. Hm parasti abraziwumu parmet
Publicēts: 29.03.09 23:03
 citēt
nuu - abraziivums jau netraucee izsliideet no atbildes;-p;-))))
Publicēts: 29.03.09 23:05
 citēt
nemaz i nebāros :face-angel: man liekas, ka tieši Marim ir tendence bārties :face-wink:
Publicēts: 29.03.09 23:06
 citēt
Maris ir abrazivs, kad uzrunā citus, bet, kad pašam jāatbild, kļūst slidens :face-grin:
Publicēts: 29.03.09 23:17
 citēt
aaaa reku sunis aprakts :D he man bus janokacha un jaiezaure "kurss medonosca" - nu delj dansigas un daigas nau slinkums - saksu macities. Pagaidam tik varu svinigi solities, ka nebaros vispar - janu kadreiz paazeju kadu kas apcelj mazak abrazivos, bet nejau sitados smejamtopikos
Publicēts: 29.03.09 23:24
 citēt
nu, super, kā man patīk, kad vīrietis kaut ko sola, un, ja vēl svinīgi... :face-grin:
Publicēts: 29.03.09 23:33
 citēt
man jau viegli - es jau solu par pagatni
Publicēts: 29.03.09 23:39
 citēt
labāk tā, nekā solīt par nākotni, ar to nekad nekā nevar zināt... :face-wink:
Publicēts: 30.03.09 11:38
 citēt
negatIvs:
alvils:viss ir miglā tīts
līdz pienāk rīts
un ieragi seju...
kuru nepazīsti...
pirmais šoks jau iestājās ieraugt nepazīstamu lustru pie griestiem..................

Bildes nosaukums "Labrīt". Veltījums šai te tēmai...

Publicēts: 30.03.09 11:49
 citēt
a kurš melsīs par plenēru, ko ?:face-crying:
Publicēts: 30.03.09 11:59
 citēt
izskatās, ka plenērs daudziem asociējas tieši ar nākamo rītu, kurš pilns pārsteigumu... :face-wink:
Publicēts: 30.03.09 13:26
 citēt
aha sasapņojies - skumjais negatīvs 8 gadus nav pārsteigumu redzējis a es rikšoju riņķī jau no 8ņiem rītā (pa zināmām vietām un tieši pēc plāna)

bet varam arī par plenēru - es, kā skolā mācīja, varētu Daigai palīdzēt pāriet pār ielu un tur arī ko nobildēt - sanāktu kulturāls plenērs negatīva gaumē
Publicēts: 30.03.09 13:35
 citēt
par tiem negatīva 8 gadiem laikam esmu palaidusi garām :face-surprise:

un kādēļ tev, Mari, liekas, ka man nepieciešama palīdzība ielas šķērsošanai? te jau gan haralds izteicās, ka viņam patīk vecas tantes tā ap 30, tad jau man tiešām varbūt laiks beidzot skatīties realitātei acīs :face-grin:
Publicēts: 30.03.09 13:57
 citēt
nekāds lielais tērgātājs šodien laikam nebūšu - dienas trīs mētāšos pa perifēriju, ar dusēšanu, kur pagadās un interneta pieslēgumu caur Tele 2 pipsiku - vietām un momentiem sakari palēlināti. vakar man plenērs < pāriet pāri pagalmam > norāvās, depresijas dēļ. norāvās arī rezerves variants - nobildēt koku caur logu - tā pati depresija.
Publicēts: 30.03.09 14:02
 citēt
negatIvs, neesi taču tik negatīvs :face-surprise:
Publicēts: 30.03.09 14:12
 citēt
ooo Daiga - visi jau nemaz nezin KĀ un ar KĀDU glanci var palīdzēt pāriet ielu - tam nav nekāda sakara ar večiņu loģistiku - visu pārprati - cilvēks grib būt pieklājīgs un šetev :(

bet man kautkā apsīkst note demonstrēt ielas forsēšanu kamēr negatīvs tāds ierūdzis - jutīšos kā nodevējs visādi izrādīdamies, uz ielas vai citur, projekta partnera melnā perioda laikā
Publicēts: 30.03.09 14:19
 citēt
nobīdiet vienreiz to ielas forsēšanu, tā kulturāli. vakarpusē kaut kur kopīgi paēdiet vakariņas un rīt kādam no jums, varbūt abiem rēgosies nepazīstama lustra pie griestiem, bet varbūt jau uz grīdas................... eh bija laiki........................
Publicēts: 30.03.09 14:37
 citēt
pag pag, un kā tad plenērs? jūs jau uzreiz no glancētas ielas šķērsošanas uz vakariņām un svešām lustrām... :face-devil-grin:
Publicēts: 30.03.09 15:22
 citēt
negatiivs buus saskatiijies ar ko shaadu, ka tik druums...

mani, jo caur kameru tik skatiiju tik traki nekjeera

nu skaidrs, ka ies, brauks, dosies pleneeraa tik cilveeks pa priekshu no mellajiem jaaizvelk
Publicēts: 30.03.09 15:25
 citēt
Maris, tad taču labāk cilvēkam rādi kādas uzmundrinošākas bildes! :face-wink:
Publicēts: 30.03.09 15:55
 citēt
daiga35:pag pag, un kā tad plenērs? jūs jau uzreiz no glancētas ielas šķērsošanas uz vakariņām un svešām lustrām... :face-devil-grin:
tā ielas šķērsošana jau būs tas plenērs, kas tur tik neskaidrs:face-wink:
Publicēts: 30.03.09 16:15
 citēt
nu, tas man jau bija skaidrs, ka negatIvam plenērs nozīmē ielas vai pagalma šķērsošanu ar nelielu varbūtību nobildēt koku... :face-wink:
Publicēts: 30.03.09 16:36
 citēt
daiga35:nu, tas man jau bija skaidrs, ka negatIvam plenērs nozīmē ielas vai pagalma šķērsošanu ar nelielu varbūtību nobildēt koku... :face-wink:
plenēru nozīmes nozīmi es izlobīju no nenozīmīgiem gadījumiem, kuru nozīme reizēm stipri pārspīlēta
Publicēts: 30.03.09 16:40 labots
 citēt
kā jau iepriekš teicu, laiks izdomāt jaunu terminu un attiecīgi sākt jaunu topiku, punkts. :face-glasses:
Publicēts: 30.03.09 22:51
 citēt
nez vai to sauc par topiku ko te vajadzetu sakt... :D
Publicēts: 30.03.09 23:05
 citēt
ko nu kuram, ko nu kuram :face-angel:
Publicēts: 31.03.09 09:27
 citēt
nevaru noliegt, ka M&N ieceres plenēru jaunradē, man šķiet visnotaļ atbalstāmas :)
Publicēts: 31.03.09 09:39
 citēt
NilsS:nevaru noliegt, ka M&N ieceres plenēru jaunradē, man šķiet visnotaļ atbalstāmas :)
tas labi. daigas35 pieslēgšanās arī jāvērtē pozitīvi, ienes plenēru jautājumā pavasarīgas noskaņas, viņas kristāldzidrais acu skatiens iedvesmo jauniem projektiem, roka neviļus tver pēc fotokameras un kājas pašas nes pie tuvākā koka, mākslu taisīt:face-smile:
Publicēts: 31.03.09 09:51
 citēt
negatIvs:
NilsS:nevaru noliegt, ka M&N ieceres plenēru jaunradē, man šķiet visnotaļ atbalstāmas :)
tas labi. daigas35 pieslēgšanās arī jāvērtē pozitīvi, ienes plenēru jautājumā pavasarīgas noskaņas, viņas kristāldzidrais acu skatiens iedvesmo jauniem projektiem, roka neviļus tver pēc fotokameras un kājas pašas nes pie tuvākā koka, mākslu taisīt:face-smile:

Visi ceļi ved uz plenēru...........:)
Publicēts: 31.03.09 11:02
 citēt
negatIvs:

Man patiess prieks, ka negatIvu pamazām pārņem iedvesma! Tad jau nav tik traki ar to depresiju ;) Kā noprotu, negatIvs, Maris un NilsS jau ir gatavi pavasara plenēram :)

negatIvs, par to "kristāldzidro acu skatienu" viena:face-kiss:, pat ja tie ir tikai glaimi hehe
Publicēts: 31.03.09 11:06 labots
 citēt
es gan šitik lētticīgi vis nebučātos ar tipu, kam niks tik negatīvs :D
Ja nu šis samaitātais koku intīmās dzīves lūriķis domāja pāris 0,5 Kristāla dzidro, pēc kuriem acis tiešām iegūst citu dimensiju, a :face-plain: ?
Es te tā vēl padomāju ( bez dzidrā, gan ) varbūt vērts ieviest jaunu terminu........plenerizācija ! Un tā aizsegā darboties tāļāk...
Publicēts: 31.03.09 11:10
 citēt
nav glaimi, profilbildē viss kā uz delnas, nav kā vienai otrai, viltīgi, neko labu nesološi, par iedvesmu nemaz nerunājot...................
Publicēts: 31.03.09 11:13
 citēt
neredzu nekā bīstma virtuālā bučā, negatIvam nenāks par sliktu kaut kas pozitīvs :) man domāt, dansiga ne vienu vien virtuālo buču viņam sūtījusi, un nekas, sprigana staigā pa izstādēm, bet, ja dzidrais Kristāls liek acīm izskatīties vēl dzidrākām, lai tā būtu :face-wink:
Publicēts: 31.03.09 11:15
 citēt
NilsS:es gan šitik lētticīgi vis nebučātos ar tipu, kam niks tik negatīvs :D
Ja nu šis samaitātais koku intīmās dzīves lūriķis domāja pāris 0,5 Kristāla dzidro, pēc kuriem acis tiešām iegūst citu dimensiju, a :face-plain: ?
Es te tā vēl padomāju ( bez dzidrā, gan ) varbūt vērts ieviest jaunu terminu........plenerizācija ! Un tā aizsegā darboties tāļāk...
izlaižot teksta murgaino daļu, un koncentrējoties uz plenerizāciju, jāatzīst, ka Blogs jau labu laiku atpakaļ sāka plenerizēties, bet nekad nav bijis, kas to procesu pieskata
Publicēts: 31.03.09 11:16 labots
 citēt
negatIvs:nav glaimi, profilbildē viss kā uz delnas, nav kā vienai otrai, viltīgi, neko labu nesološi, par iedvesmu nemaz nerunājot...................

redzu, ka uzticamie koki tiks piesmieti, sekojot kam daudzsološākam....:face-surprise:
Vismaz no depresijas ārā !
Klau, varbūt šodien plenerizējamies uz kādu malkas šķūni..........
Publicēts: 31.03.09 11:23
 citēt
NilsS:
negatIvs:nav glaimi, profilbildē viss kā uz delnas, nav kā vienai otrai, viltīgi, neko labu nesološi, par iedvesmu nemaz nerunājot...................

redzu, ka uzticamie koki tiks piesmieti, sekojot kam daudzsološākam....:face-surprise:
nav laika "jāstrādā"[jāimitē]
Publicēts: 31.03.09 11:25 labots
 citēt
negatIvs:
NilsS:uote]

nav laika "jāstrādā"[jāimitē]

Paklausies taču, cik daudzsološi tas skan...

Tēma - koks laika šķērsgriezumā
Kandžas dzīšanas iespēju apzināšana
Saturīgas sarunas par gaismu, kādā vislabāk bildējama malka
MB portreti veciem bluķiem
Jaunām Liepiņām studijas foto
Eksistenciālu sajūtu iemiesošana koksnē
Var papildināt
Publicēts: 31.03.09 11:29
 citēt
daiga35 - negatīvs kārtīgs čalis nav slidens un neglaimo, bet saka kā ir :face-smile:
Publicēts: 31.03.09 11:31
 citēt
par tām jaunajām liepiņām studijā laba doma, tikai man nav ne pirts, ne studijas, tikai radošā darbnīca, ar iespējām noskaloties dušā....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...