aaaa reku sunis aprakts he man bus janokacha un jaiezaure "kurss medonosca" - nu delj dansigas un daigas nau slinkums - saksu macities. Pagaidam tik varu svinigi solities, ka nebaros vispar - janu kadreiz paazeju kadu kas apcelj mazak abrazivos, bet nejau sitados smejamtopikos
aha sasapņojies - skumjais negatīvs 8 gadus nav pārsteigumu redzējis a es rikšoju riņķī jau no 8ņiem rītā (pa zināmām vietām un tieši pēc plāna)
bet varam arī par plenēru - es, kā skolā mācīja, varētu Daigai palīdzēt pāriet pār ielu un tur arī ko nobildēt - sanāktu kulturāls plenērs negatīva gaumē
par tiem negatīva 8 gadiem laikam esmu palaidusi garām :face-surprise:
un kādēļ tev, Mari, liekas, ka man nepieciešama palīdzība ielas šķērsošanai? te jau gan haralds izteicās, ka viņam patīk vecas tantes tā ap 30, tad jau man tiešām varbūt laiks beidzot skatīties realitātei acīs
nekāds lielais tērgātājs šodien laikam nebūšu - dienas trīs mētāšos pa perifēriju, ar dusēšanu, kur pagadās un interneta pieslēgumu caur Tele 2 pipsiku - vietām un momentiem sakari palēlināti. vakar man plenērs < pāriet pāri pagalmam > norāvās, depresijas dēļ. norāvās arī rezerves variants - nobildēt koku caur logu - tā pati depresija.
ooo Daiga - visi jau nemaz nezin KĀ un ar KĀDU glanci var palīdzēt pāriet ielu - tam nav nekāda sakara ar večiņu loģistiku - visu pārprati - cilvēks grib būt pieklājīgs un šetev
bet man kautkā apsīkst note demonstrēt ielas forsēšanu kamēr negatīvs tāds ierūdzis - jutīšos kā nodevējs visādi izrādīdamies, uz ielas vai citur, projekta partnera melnā perioda laikā
nobīdiet vienreiz to ielas forsēšanu, tā kulturāli. vakarpusē kaut kur kopīgi paēdiet vakariņas un rīt kādam no jums, varbūt abiem rēgosies nepazīstama lustra pie griestiem, bet varbūt jau uz grīdas................... eh bija laiki........................
NilsS:nevaru noliegt, ka M&N ieceres plenēru jaunradē, man šķiet visnotaļ atbalstāmas
tas labi. daigas35 pieslēgšanās arī jāvērtē pozitīvi, ienes plenēru jautājumā pavasarīgas noskaņas, viņas kristāldzidrais acu skatiens iedvesmo jauniem projektiem, roka neviļus tver pēc fotokameras un kājas pašas nes pie tuvākā koka, mākslu taisīt
NilsS:nevaru noliegt, ka M&N ieceres plenēru jaunradē, man šķiet visnotaļ atbalstāmas
tas labi. daigas35 pieslēgšanās arī jāvērtē pozitīvi, ienes plenēru jautājumā pavasarīgas noskaņas, viņas kristāldzidrais acu skatiens iedvesmo jauniem projektiem, roka neviļus tver pēc fotokameras un kājas pašas nes pie tuvākā koka, mākslu taisīt
Man patiess prieks, ka negatIvu pamazām pārņem iedvesma! Tad jau nav tik traki ar to depresiju Kā noprotu, negatIvs, Maris un NilsS jau ir gatavi pavasara plenēram
negatIvs, par to "kristāldzidro acu skatienu" viena, pat ja tie ir tikai glaimi hehe
es gan šitik lētticīgi vis nebučātos ar tipu, kam niks tik negatīvs Ja nu šis samaitātais koku intīmās dzīves lūriķis domāja pāris 0,5 Kristāla dzidro, pēc kuriem acis tiešām iegūst citu dimensiju, a :face-plain: ? Es te tā vēl padomāju ( bez dzidrā, gan ) varbūt vērts ieviest jaunu terminu........plenerizācija ! Un tā aizsegā darboties tāļāk...
neredzu nekā bīstma virtuālā bučā, negatIvam nenāks par sliktu kaut kas pozitīvs man domāt, dansiga ne vienu vien virtuālo buču viņam sūtījusi, un nekas, sprigana staigā pa izstādēm, bet, ja dzidrais Kristāls liek acīm izskatīties vēl dzidrākām, lai tā būtu
NilsS:es gan šitik lētticīgi vis nebučātos ar tipu, kam niks tik negatīvs Ja nu šis samaitātais koku intīmās dzīves lūriķis domāja pāris 0,5 Kristāla dzidro, pēc kuriem acis tiešām iegūst citu dimensiju, a :face-plain: ? Es te tā vēl padomāju ( bez dzidrā, gan ) varbūt vērts ieviest jaunu terminu........plenerizācija ! Un tā aizsegā darboties tāļāk...
izlaižot teksta murgaino daļu, un koncentrējoties uz plenerizāciju, jāatzīst, ka Blogs jau labu laiku atpakaļ sāka plenerizēties, bet nekad nav bijis, kas to procesu pieskata
negatIvs:nav glaimi, profilbildē viss kā uz delnas, nav kā vienai otrai, viltīgi, neko labu nesološi, par iedvesmu nemaz nerunājot...................
redzu, ka uzticamie koki tiks piesmieti, sekojot kam daudzsološākam....:face-surprise: Vismaz no depresijas ārā ! Klau, varbūt šodien plenerizējamies uz kādu malkas šķūni..........
negatIvs:nav glaimi, profilbildē viss kā uz delnas, nav kā vienai otrai, viltīgi, neko labu nesološi, par iedvesmu nemaz nerunājot...................
redzu, ka uzticamie koki tiks piesmieti, sekojot kam daudzsološākam....:face-surprise: Vismaz no depresijas ārā ! Klau, varbūt šodien plenerizējamies uz kādu malkas šķūni..........
nav laika "jāstrādā"[jāimitē]
Paklausies taču, cik daudzsološi tas skan...
Tēma - koks laika šķērsgriezumā Kandžas dzīšanas iespēju apzināšana Saturīgas sarunas par gaismu, kādā vislabāk bildējama malka MB portreti veciem bluķiem Jaunām Liepiņām studijas foto Eksistenciālu sajūtu iemiesošana koksnē Var papildināt