forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 47
  5. 48
  6. 49
  7. 50
  8. 51
  9. 52
  10. 53
  11. 54
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.05.09 21:05
 citēt
daiga35:ja jau viena komēta sarunāta, tad laikam jau pārējām vairs nebūs, ko darīt... :face-monkey:
pārējās lidinās apkārt, nelaizdamas neko, ievērības cienīgu garām, bet tā nav ravēšana, dažas kristālus zibina, neraugoties uz bomjiem, kas gadās ceļā
Publicēts: 20.05.09 21:07
 citēt
negatIvs ir metaforu meistars :)
Publicēts: 20.05.09 21:08
 citēt
asteszvaigzne:
negatIvs:a:(
tajā jūraszaļajā kleitiņā Tu varētu zem manas ābeles pagorīties..........starplaikos starp ravēšanu:face-wink:

nu, kamēr no runāšanas līdz darīšanai tiks, tikmeŗ jau atkal pufaiku būs jāvelk un gumijniekus:)))))) ir problēma, šo sestdienu komēta jau sarunāta................
Publicēts: 20.05.09 21:09
 citēt
neee - es pa sveshaam smilshu kasteem nedauzos ...... nu tik ja nu kaada msilshu kaste mani aizvelk, kad man gruusha sirc, ja miioljaa msilshu ksate man iedod kurviiti .... e stachu sevi milu un neieshu pieraudaat visu pasauli cik ma skumiigi ;-)))
Publicēts: 20.05.09 21:09
 citēt
negatIvs:
daiga35:ja jau viena komēta sarunāta, tad laikam jau pārējām vairs nebūs, ko darīt... :face-monkey:
pārējās lidinās apkārt, nelaizdamas neko, ievērības cienīgu garām, bet tā nav ravēšana, dažas kristālus zibina, neraugoties uz bomjiem, kas gadās ceļā

labi, nagetIvs, ja neviens bomis pa ceļam nenotrieks, tad sestdien gaidi ;)

man, piemēram, patīk traukus mazgāt :face-monkey:
Publicēts: 20.05.09 21:10
 citēt
dansigai skumīgi????? tā tak nemēdz būt!:))))))
Publicēts: 20.05.09 21:11
 citēt
dansiga:neee - es pa sveshaam smilshu kasteem nedauzos ...... nu tik ja nu kaada msilshu kaste mani aizvelk, kad man gruusha sirc, ja miioljaa msilshu ksate man iedod kurviiti .... e stachu sevi milu un neieshu pieraudaat visu pasauli cik ma skumiigi ;-)))
ravēt māki, varētu uz aiznākamo sestdienu sarunāt
Publicēts: 20.05.09 21:11
 citēt
nu gan būs sabiedēts tas negatIvs :face-devil-grin:
Publicēts: 20.05.09 21:12 labots
 citēt
negativs, tu taga sev cenu uzsit!!!!? da spicpapeedene tev seko un burkshkj., da tagad kometa jau sarunaata ( un gan jau ka ne no bloga) ... a kas mees - peleekaas peles!?!?!?!?! pat ne pelnrushkjes!??!!?!??!
Publicēts: 20.05.09 21:13
 citēt
daiga35:
negatIvs:quote] pārējās lidinās apkārt, nelaizdamas neko, ievērības cienīgu garām, bet tā nav ravēšana, dažas kristālus zibina, neraugoties uz bomjiem, kas gadās ceļā

labi, nagetIvs, ja neviens bomis pa ceļam nenotrieks, tad sestdien gaidi ;)

man, piemēram, patīk traukus mazgāt :face-monkey:
šo sestdienu nekādā gadījumā, komētu karus man nevajag, zvaigžņu arī riebās
Publicēts: 20.05.09 21:13
 citēt
daiga, man tas negativs saak palikt garlaiciigs .... mani nevar tik ilgi barot ar **** soliijumiem .. man patiik tomer cik necik reaalas lietas ;-ppppp
Publicēts: 20.05.09 21:16
 citēt
negatIvs, bet es jau neteicu, kuru sestdienu ;)
 citēt
dansiga:negativs, tu taga sev cenu uzsit!!!!? da spicpapeedene tev seko un burkshkj., da tagad kometa jau sarunaata ( un gan jau ka ne no bloga) ... a kas mees - peleekaas peles!?!?!?!?! pat ne pelnrushkjes!??!!?!??!
sestdien būs apkopēja, tā kā nekā tāda te nav, viņa savs cilvēks
 citēt
zvaigžņu kariem nav ne vainas. es joprojām gaidu, kad negatIvs man pēkšņi teiks: "alvils, i'm your father". :D :D :D
 citēt
atnāca dansiga un pateica kā ar kulaku pa aci:)))))))))
Publicēts: 20.05.09 21:17 labots
 citēt
ja "nekā tāda te nav", tad kādēļ gan komētām būtu jākaro? :face-kiss:
Publicēts: 20.05.09 21:19
 citēt
daiga35:negatIvs, bet es jau neteicu, kuru sestdienu ;)
Tu vienkārši muļķi laid, kā būs sestdiena, tā ar Linkmanu prom uz izstādi, platleņķī gorīties
Publicēts: 20.05.09 21:21
 citēt
daiga35:ja "nekā tāda te nav", tad kādēļ gan komētām būtu jākaro? :face-kiss:
viņa slāvu tautības, reizēm nedaudz ieķer kādu graķīti, un neko nevaru garantēt bomju lietā........
Publicēts: 20.05.09 21:21 labots
 citēt
negativs, a man pie kaajas kaa tu to spicapeedeni nosauc .. vai par fotonemiileetjaau, vai par apkopeeju vai par xxxx ....... mana pacietiiba ir cauri .... un es shinii topikaa ar pirmdienu .. tb 25.05 vairaak neieskatiishos ..... varu muldet .... bet visam ir savas robezhas ... es pat pieteicos uz CHILLL ... kaut kad naakamnedeljas sakumaa mani aicinaas uz nakc runaashanaam (esmu bishk uztraukusies vai speeshu tik daudz runaat) ..... bet taa ir viena reize .... a KAS SHEIT NOTIek!?!?!?!? NegATIVS, ko domaa - zvaigzni teelot, ka visi ap tevi rinjkjos!?!?!??! nu neee .... es pirmaa saku PASSSSs ....... vai nu konkrets datums va inu ej bekot .... ...... (ja vsjo skazala)
Publicēts: 20.05.09 21:22
 citēt
negatIvs:
daiga35:negatIvs, bet es jau neteicu, kuru sestdienu ;)
Tu vienkārši muļķi laid, kā būs sestdiena, tā ar Linkmanu prom uz izstādi, platleņķī gorīties

pagaidām par izstādi SESTDIENĀ pagaidām fanoju tikai es. pārējie, tai skaitā pieminēto Linkmanu un arī asteszvaigzni, izstādēš iekš platā leņķa gorīsies piektdien. :)

daiga35:ja "nekā tāda te nav", tad kādēļ gan komētām būtu jākaro? :face-kiss:

Vārdi vietā! Un tagad, šķiet, negatIvam vajadzētu par savējiem atbildēt! :face-angel:
Publicēts: 20.05.09 21:22
 citēt
negtIvs, pa izstādēm mēs ejam tikai darba dienās, un man ir lielas aizdomas, ka tieši tu esi tas, kurš te laiž muļki ;)
Publicēts: 20.05.09 21:25
 citēt
dansiga:es pirmaa saku PASSSSs ....... vai nu monkrets datums vainu ej bekot .... ...... (ja vsjo slazala)

vot ultimāti... nu jā, laikam jau tikai izturīgākie paliks līdz beigām un piedalīsies gadsimta plenērā... bet pieļauju, ka pie kādas 50tās lapas puse no foruma dalībniekiem būs tādi, kuri pagaidām te savu pēdu nav spēruši... ap 60to lapu tāpat notiks kārtējā atsijāšanās, pacietības pārbaude... ap 80to lapu būs plenērs (kopā ar sēņošanu un ābolu ēšanu no negatIva izslavinātās ābeles - tās arī būs ilgi gaidītās un ar dāžādiem apcerējumiem bagātinātās - vakariņas). :)
Publicēts: 20.05.09 21:26
 citēt
dansiga:negativs, a man pie kaajas kaa tu to spicapeedeni nosauc .. vai par fotonemiileetjaau, vai par apkopeeju vai par xxxx ....... mana pacietiiba ir cauri .... un es shinii topikaa ar pirmdienu .. tb 25.05 vairaak neieskatiishos ..... varu muldet .... bet visam ir savas robezhas ... es pat pieteicos uz CHILLL ... kaut kad naakamnedeljas sakumaa mani aicinaas uz nakc runaashanaam (esmu bishk uztraukusies vai speeshu tik daudz runaat) ..... bet taa ir viena reize .... a KAS SHEIT NOTIek!?!?!?!? NegATIVS, ko domaa - zvaigzni teelot, ka visi ap tevi rinjkjos!?!?!??! nu neee .... es pirmaa saku PASSSSs ....... vai nu monkrets datums vainu ej bekot .... ...... (ja vsjo slazala)
tā iet, kad apkārt dauzās, Tu no šīm 40lp. kaut ko esi palaidusi garām, ja šitādus tekstus bīdi
Publicēts: 20.05.09 21:29
 citēt
alvils, man nav zheel par tim pacietigaakaji8em un uzvaraam .,. es neesmu kaar apeec uzvaraam (es nevienu bildi nelieku konkursaaa - man nav peec taa kaare) .... es vienkasrhi cienu sevi un savu laiku ... JAAAA - tu z\ini mani un labi zini, ka es ari maaku muldeet .. bet ... BET visam ir robezhas ..... ari stulbai muldeeshanai ;_))))))
Publicēts: 20.05.09 21:29
 citēt
tikai mieru, personīgi es esmu apbruņojusies ar pacietību un man vienalga, lai tā būtu kaut pēdējā divkauja topika 100-jā lapā :face-monkey:
Publicēts: 20.05.09 21:31
 citēt
alvils:
dansiga:es pirmaa saku PASSSSs ....... vai nu monkrets datums vainu ej bekot .... ...... (ja vsjo slazala)

vot ultimāti... nu jā, laikam jau tikai izturīgākie paliks līdz beigām un piedalīsies gadsimta plenērā... bet pieļauju, ka pie kādas 50tās lapas puse no foruma dalībniekiem būs tādi, kuri pagaidām te savu pēdu nav spēruši... ap 60to lapu tāpat notiks kārtējā atsijāšanās, pacietības pārbaude... ap 80to lapu būs plenērs (kopā ar sēņošanu un ābolu ēšanu no negatIva izslavinātās ābeles - tās arī būs ilgi gaidītās un ar dāžādiem apcerējumiem bagātinātās - vakariņas). :)
loģiski būtu, ja lielais plenērs arī notiktu vienatnē, it īpaši, ja iemet aci pirmajā lapā, kā viss sākās, viss sākās ar ņirgāšanos par plenēriem, un dažu bloga lietotāju histēriskajām tieksmēm barā ar stroķiem vazāties apkārt..........
Publicēts: 20.05.09 21:32
 citēt
dansiga, bet nevajag to visu uztvert kā uzvaru vai zaudējumu, nedomāju, ka kāds te īpaši par to domā...
 citēt
negativs, a kaapeec man sava reaalaa dziive buutu jaapakljau shiim xxx lppp? un kad ierodos sheit, man tas buutuu jaa lasa .... da man G A R L A I C I I G I ... !!!!!! man patiik dariiba!!! tiukshu muldeeshanu varu paciest maybe 2 - 3 5- 19 dienas .. ja redu gaismu tunelja galaa ... taa kaa shii tunelja gala ES vairs to nedaredzu - izstaajos no speels .... Juus to varat turpinaat ;-))))
 citēt
dansiga:alvils, man nav zheel par tim pacietigaakaji8em un uzvaraam .,. es neesmu kaar apeec uzvaraam (es nevienu bildi nelieku konkursaaa - man nav peec taa kaare) .... es vienkasrhi cienu sevi un savu laiku ... JAAAA - tu z\ini mani un labi zini, ka es ari maaku muldeet .. bet ... BET visam ir robezhas ..... ari stulbai muldeeshanai ;_))))))

paies nedēļa un pieslēgsies atpakaļ. :) un zini, kas ir labākais?! mēs Tevi pieņemsim atpakaļ! ;)

daiga35:tikai mieru, personīgi es esmu apbruņojusies ar pacietību un man vienalga, lai tā būtu kaut pēdējā divkauja topika 100-jā lapā :face-monkey:

vot to es saprotu! cepums no manis (jau tagad, 41.lapā)! ;)
Publicēts: 20.05.09 21:33
 citēt
viss atkarīgs no tā, ko kurš uzstāda par mērķi...
Publicēts: 20.05.09 21:34
 citēt
daiga, ;-))))))) man ne uzvaru ne zaudeejumu nevajaga .. es vienakrshi pazinjoju svu dveesles staavokli - lai nebuutu taalaak parpratumi ;_)))))
Publicēts: 20.05.09 21:36
 citēt
alvils, tev jau nu taakaa buutu mani jaapazist .. peec muusu ilgajaam nakc piipeeshanas sarunaam uz ielas ar wiskiju ...... es nenaakshu atpaklaj .... da es pat nedraudu .. kaapec man tas buutu jaadara?;_))))) es ienkarshi izsaastu savu dveeseles staavokli ;-)))
Publicēts: 20.05.09 21:39
 citēt
dansiga:alvils, tev jau nu taakaa buutu mani jaapazist .. peec muusu ilgajaam nakc piipeeshanas sarunaam uz ielas ar wiskiju ......

o jā! mani pēc tam aizveda uz slimnīcu, bet Tu piecēlies "kā gurķīc" un pat vēl vadījīji auto uz Liepāju un pēcāk - Rīgu. :)
Publicēts: 20.05.09 21:44
 citēt
Dansiga, Tu trešdienu ar piektdienu neesi sajaukusi, un sākusi vinčuku strēbt. jau kādas 25 lapas atpakaļ bija zināms, ka manā galā, kaut kas varētu notikt jūnijā, nu tagad tas ir 06.06. un pārējais laiks šajā topikā tiek pavadīts kā kuram ienāk prātā, atpūšamies kā mākam, un laiku te pavadām cik nu katram tas ir, un kad ir
Publicēts: 20.05.09 21:44
 citēt
dansiga, es saprotu un cienu tavu lēmumu, līdz manam dvēseles stāvoklim fotoblog pagaidām nav aizsniedzies un man nerada īpašas grūtības darīt lietas realajā dzīvē, paralēli "pamuldot" šeit virtuālajā pasaulē... tomēr jāatzīst, ka, pateicoties blogam, esmu satikusi vairākus interesantus un jaukus cilvēkus, dansigu ieskaitot, un par to vien jau varu priecāties... :)
Publicēts: 20.05.09 21:45
 citēt
negatIvs, tātad aiznākamā sestdiena tiek rezervēta ;)
Publicēts: 20.05.09 21:48
 citēt
daiga35:negatIvs, tātad aiznākamā sestdiena tiek rezervēta ;)
datums piemests pēc Maris ieteikuma, viņam pirmā roka..........
Publicēts: 20.05.09 21:50
 citēt

negatIvs:nu tagad tas ir 06.06.

heh, es ar gudru ziņu, otreiz šo atzīmi plānotājā NEaizsvītroju, joprojām stāv kā jauna. :)
Publicēts: 20.05.09 21:52
 citēt
alvils:

negatIvs:nu tagad tas ir 06.06.

heh, es ar gudru ziņu, otreiz šo atzīmi plānotājā NEaizsvītroju, joprojām stāv kā jauna. :)
bet Tev tak aizņemta tā diena bija
Publicēts: 20.05.09 21:54
 citēt
negatIvs:
alvils:tte]

bet Tev tak aizņemta tā diena bija

kad tad? NĒ, man viņa ir aizņemta ar the pleners. :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 47
  5. 48
  6. 49
  7. 50
  8. 51
  9. 52
  10. 53