negatIvs:kods 06.06.2009. sestdienas pirms un pēc - var uzlidot komētas veidolā, ar vai bez kristālu zibšņiem. došos atlaisties, savāds gurdums mani māc....
izņemot šosestdien, kad dārzu ravē slāvu izcelsmes apkopēja :face-monkey:
vaimandieninj kaa te dod... pa manam Alvilam nav taisniba - plenera (lielaa) sakaraa neviens dansigu nevar "pienjemt atpakalj pec nedeljas" - neviens tak sho nekur neatlaidis - PLENERS bez dansigas nevienam nav vajadzigs. Bet nevaru atbalstit ideju steidzinat pleneru vai negativu. Sis i idealr plener un tam janobriest organirki un harmonirki ne plerot drebes
Maris, bez īpašas steidzināšanas, negatIvs vēl arvien nav atkāpies no koda 06.06.2009 kā iespējamo plenēra dienu, un ir pat sarunājis ravētāju (vai pat vairākas), kas savedīs kārtībā dārzu, cik reāli tas viss būs, to mēs vēl redzēsim, taču labāk pierezervē datumu, ja tas vēl nav aizņemts
es piekrītu Marim, ka dansigai tomēr būtu jāpiedalās liel-plenērā, neskatoties uz viņas šībrīža dvēseles stāvokli, lai cilvēks mazliet atpūšas no šī topika, bet plenēram nepieciešama patronese
es saprtotu, ka dansiga IR zvaigzne .... un taa kaa dansigai , taa arii dazhaam labam citam she esoshaam komeetam 06.06 ir aiznjemts jau paaris meenshus apakaljam ..... un ne dansiga ne kada cita no kometaam netaisaas sho pasaakumu atcelt, jo labi zina, ka pedejaa briidi negatiiavam pedeja briidiii uzradiisies apkopeeja ar norasojsosho stilklu vai neapmierinaataa butne ar spicajiem papeezhiem, kuru deelj negativajam bloga BUUTNES buus pie kaajas .... HEH ........ mees sevi arii cienam (ja kasss) ......
nu bet tas tacu pilnigi pofig, ka dansigai 06.06 aiznjemts datums - pleneram ir jaanaak harmoniski un viegli, lai visiem labi - tapec ir iespeja parlikt to pleneri uz 06.07 vai 06.08 u.t.t. lidz zvaigznes sakrit un visi tiek
manis pēc, tas var būt arī pre-plenērs, un, ja tas kāda iemesla dēļ atcelsies, es to neuztveršu personiski un mana pašcieņa no tā necietīs... katrs mēs esam citāds un katram mums ir savi iemesli kaut kur piedalīties vai nepiedalīties...
kā jau negatIvs minēja, šim topikam pamattēma tomēr ir zināma ironija par plenēriem un galvenā burvība slēpjas tieši sagatavošanās stadijā, priekš-plenēros utt. un spriežot pēc visa, arī negatIvs pats vēlas piedalīties, bet pēc dabas būdams vientuļnieks un juzdams zināmu nepatiku pret tusiņiem, īsti nezin, kā tam vajadzētu notikt... varbūt es maldos, bet tādi ir mani novērojumi... :face-monkey:
kad es pieminēju jūnija pirmo pusi kā reālu plenēra norises laiku? laikam jau pirms pārs mēnešiem, gari un plaši paskaidrojot, kas un kāpēc, tāpēc nevajag imitēt nezinīšus, par iegriešanos fozendā, Dansigas ideja, es piedāvāju viesu namu, viņai dvēseliskāk bija būdiņa. tā kā visiem, kuri te vairāk vai mazāk apgrozās to vajadzēja zināt, kā te viss attīstījās, ne mazākā mājiena nav bijis, ka kaut kas varētu notikt ātrāk. jūnijā vēl potenciāls datums varētu būt 13.06., pārējie miglā tīti, jo no Anglijas atvaļinājumā atbrauc dēls, un tad, viss skaidrs..................................:face-surprise: par pārējiem vasaras mēnešiem pašreiz grūti runāt. man it kā pofig, apsolūti nekur NĒESMU pierakstījies, nekas nav SAPLĀNOTS, nav neviena cita plenēra, ja nerēķina plenērus vienatnē. vienīgais, kas var patraucēt ir darbs, bet to es tagad nevaru zināt. apzināti nevienā cilpā galvu neesmu iebāzis, tā kā brīvs kā ērglis, kad uznāk luste, laižu kur gribu be jūs domājiet, man .........................pofig
negatIvs, mēs tā nedomājam, es personīgi atceros tevis teikto par datumiem utt., bet brīžiem no taviem tekstiem tomēr bija jūtamas zināmas šaubas, vai vispār vajadzīgs tas plenērs, un varbūt arī kāds (kāda) to uztvēra pārāk jūtīgi... iespējams, daži plenēristi 06.06. tiešām iegriezīsies tavā fazendā, tā ka labāk tomēr izravēt tās nezāles
vispār attieksme pret plenēriem man nav mainījusies, bet šis gadījums ir apskatāms citā kategorijā, ir izfiltrējušies, tukšajā muldēšanā, daži elementi, ar kuriem man nekas nebūtu pretīm iepazīties tuvāk. par nezālēm esi mierīga
negatIvs:vispār attieksme pret plenēriem man nav mainījusies, bet šis gadījums ir apskatāms citā kategorijā, ir izfiltrējušies, tukšajā muldēšanā, daži elementi, ar kuriem man nekas nebūtu pretīm iepazīties tuvāk. par nezālēm esi mierīga
tas, ka šis gadījums apskatāms citā kategorijā, ir fakts, filtrācijas procesā piemuldēt 42 lapas, tas tomēr ir kaut kas
labi, par nezālēm būšu mierīga, domājams, slāvu izcelsmes kundzīte ir no strādīgajām
Man prātā bija palicis, ka pagāšā gada Peļļupirts diskusija bija sūri gara, bet nupat iečekoju, ka tur knapi 21 lapiņa tikai. hehe. šis temats ir rekords!
negatIvs:vispār attieksme pret plenēriem man nav mainījusies, bet šis gadījums ir apskatāms citā kategorijā, ir izfiltrējušies, tukšajā muldēšanā, daži elementi, ar kuriem man nekas nebūtu pretīm iepazīties tuvāk. par nezālēm esi mierīga
tas, ka šis gadījums apskatāms citā kategorijā, ir fakts, filtrācijas procesā piemuldēt 42 lapas, tas tomēr ir kaut kas
labi, par nezālēm būšu mierīga, domājams, slāvu izcelsmes kundzīte ir no strādīgajām
re, vēl viena komēta zibinās
ravēšana nosacīta, jo plānojās viņas sīkās, kāda bilde dārzā, bet vienalga nav jāuztraucās par nezālēm. Alora jau te periodiski parādās, vienīgi , ka neiziet kā Ziepiitei ar Haiduka noslēguma pirti - gaidīja, raudāja, kur palikusi pirts, un finālā palaida garām
Alora te ik pa laikam parādās, cerot kādu datumu ieraudzīt un plānu. Cerības attaisnojās. Solījumus nekādus nebārstu, bet, kad būs pilnīga skaidrība par plenērēšanu, tad ceru, ka tikšu, jo patīk pakomunicēt ar gudriem un galu galā ar kopīgu hobiju (atvainojos tiem, kuriem tas ir kas vairāk) vienojošiem cilvēkiem. Man gan darbs ir tāds, ka arī brīvdienās dažreiz gadās aizmaldīties citā LV galā un pie reizes vienai paplenerēties, tāpēc nevaru garantēt, ka piedalīšos, jo par tiem izbraucieniem uzzinu pēdējā brīdī. Tikko uzzināju, ka šo vīkend būs jābrauc uz Jēkapbili, Limbažiem, Valmieru, Lielvārdi. Takšto ik pa laikam te aci iemetīšu un, ja pasākums nav ierobežōtā lokā un, ja tikšu, tad es arī esmu gatava piedalīties
alora: Tikko uzzināju, ka šo vīkend būs jābrauc uz Jēkapbili, Limbažiem, Valmieru, Lielvārdi. Takšto ik pa laikam te aci iemetīšu un, ja pasākums nav ierobežōtā lokā un, ja tikšu, tad es arī esmu gatava piedalīties
"spec kontroļ nad spec nadzorom" : ) negaidītās pārbaudes