forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 50
  5. 51
  6. 52
  7. 53
  8. 54
  9. 55
  10. 56
  11. 57
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.05.09 23:33
 citēt
Maris:kas ta ar būtnēm pēkšņi kļuvis sarežģīts?
man viss mierīgi, bija kādreiz sarežģījumi, drusku aizgāju, kad atgriezos, tāds balanss..........................................................................
Publicēts: 21.05.09 23:37
 citēt
nēē šai lietai jābūt bezkompromisu - balanss jau ir kompromiss :face-smile:
Publicēts: 21.05.09 23:38
 citēt

es jau tikai saku to, ko esmu dzirdējusi un redzējusi :face-monkey: un būtnes, tāpa kā vīrieši, mēdz būt dažādas...
Publicēts: 21.05.09 23:39
 citēt
daiga35:

es jau tikai saku to, ko esmu dzirdējusi un redzējusi :face-monkey: un būtnes, tāpa kā vīrieši, mēdz būt dažādas...

aha - saistošas un nesaistošas
Publicēts: 21.05.09 23:40
 citēt
Maris:nēē šai lietai jābūt bezkompromisu - balanss jau ir kompromiss :face-smile:
bezkompromisu, tad jau vienam ir jābūt galīgam cirvim
Publicēts: 21.05.09 23:41
 citēt
Maris:nēē šai lietai jābūt bezkompromisu - balanss jau ir kompromiss :face-smile:

tieši tā arī visbiežāk notiek, ka uz kompromisu iet sieviete, nevis otrādi...

lai arī cik saskanīgas būtu attiecības, pilnīgi bez kompromisiem neiztikt...
Publicēts: 21.05.09 23:42
 citēt
Mari, beidz izlikties ;)
Publicēts: 21.05.09 23:43
 citēt
negatIvs:
bezkompromisu, tad jau vienam ir jābūt galīgam cirvim

nē shēma cirvis/necirvis nedzīvos :face-grin:

jābūt abiem cirvjiem vai necirvjiem - galvenais, lai otram ir tas klikšķis par ko pirmam prieks - un otrādi :face-grin:
Publicēts: 21.05.09 23:44
 citēt
daiga35:Mari, beidz izlikties ;)

kurta es izliekos?! - pīties ar nesaistošu nav kompromiss, bet stulbums :face-grin:
Publicēts: 21.05.09 23:46
 citēt
Maris:
negatIvs:ote] bezkompromisu, tad jau vienam ir jābūt galīgam cirvim

nē shēma cirvis/necirvis nedzīvos :face-grin:

jābūt abiem cirvjiem vai necirvjiem - galvenais, lai otram ir tas klikšķis par ko pirmam prieks - un otrādi :face-grin:
abiem jābūt klikšķiem, vai klikšķa aizstājējam
Publicēts: 21.05.09 23:46
 citēt
kurš te runā ar pīšanos ar nesaistošu? ;) neticu, ka esi tik naivs un domā, ka attiecības balstās tikai uz klikšķi :face-wink:
Publicēts: 21.05.09 23:47
 citēt
negatIvs, kas ir klikšķa aizstājējs? :face-grin:
Publicēts: 21.05.09 23:47
 citēt
Maris:
daiga35:Mari, beidz izlikties ;)

kurta es izliekos?! - pīties ar nesaistošu nav kompromiss, bet stulbums :face-grin:
saistoša var būt ar trūkumiem, un tad ir vajadzīgs tas kompromiss
Publicēts: 21.05.09 23:51
 citēt
daiga35:negatIvs, kas ir klikšķa aizstājējs? :face-grin:
klikšķa aizstājējs ir kaut kas līdzvērtīgs klikšķim, bet nav klikšķis
Publicēts: 21.05.09 23:57
 citēt
uz klikšķi nekas nebalstās - ja ir klikšķis, tad iet bez balstiem - varbūt kādu nieku ekstrēmi, bet spoži gan :face-grin:

alternatīvas varbūt ir mazāk naivas, bet pelēkuma pakāpe... oi augsta
Publicēts: 21.05.09 23:59 labots
 citēt
negatIvs:
daiga35:negatIvs, kas ir klikšķa aizstājējs? :face-grin:
klikšķa aizstājējs ir kaut kas līdzvērtīgs klikšķim, bet nav klikšķis

tam otram moš ar ceļavēju ar iestāstīs, ka ir līdzvērtīgs klikšķim, bet sev.. ? :face-grin:

kautgan sīkās detaļas var nomainīt patiešām līdzvērtīgi - es te par matēriju tagad :)
Publicēts: 22.05.09 00:06
 citēt
Mari, arī regulārs ekstrēms var kļūt par pelēcību ;)

un kurš atceras, kādēļ vispār sākām runāt par šo tēmu? dansiga sāka par čamdīšanos, bet pati drīz vien nozuda :face-devil-grin:
Publicēts: 22.05.09 00:08
 citēt
njā.. gadās, ka var. taisnība

ir jau vēls - dansiga aizmočīja uz regulāro extreemu
Publicēts: 22.05.09 00:12
 citēt
pareizi, dansiga, atšķirībā no mums, dara nevis tukši muld :face-grin:
Publicēts: 22.05.09 00:14
 citēt
nav nemaz tik tukši
Publicēts: 22.05.09 00:19
 citēt
daiga35:pareizi, dansiga, atšķirībā no mums, dara nevis tukši muld :face-grin:
tā nav tukša muldēšana, tā nedudz ir tāda virtuāla garīga apčamdīšana, un kaut kāds % par plenēristiem noskaidrojās. viss ir pa tēmu, par plenēru, par čamdīšanu....
Publicēts: 22.05.09 00:22
 citēt
negatIvs:
daiga35:pareizi, dansiga, atšķirībā no mums, dara nevis tukši muld :face-grin:
tā nav tukša muldēšana, tā nedudz ir tāda virtuāla garīga apčamdīšana, un kaut kāds % par plenēristiem noskaidrojās. viss ir pa tēmu, par plenēru, par čamdīšanu....

viss eju gulēt citādi sazinkas te mani vēl virtuāli apčamdīs - juris.b vai miesniece vertejoši noskatot izcērtamos gabaliņus...
Publicēts: 22.05.09 00:24 labots
 citēt
Maris:nav nemaz tik tukši

izskatās, ka dansigai liekas tukši ;)

nu jā, man arī drīz laiks gulēt, tad jau rīt atkal varēs virtuāli-garīgi čamdīties :face-grin:
Publicēts: 22.05.09 00:29
 citēt
jāpaskatās vēl kāda filma, man ar to dusēšanu ir kā ir.
Publicēts: 22.05.09 00:49
 citēt
Maris: viss eju gulēt citādi sazinkas te mani vēl virtuāli apčamdīs - juris.b vai miesniece vertejoši noskatot izcērtamos gabaliņus...

jurisb Māri nečamdīs, jurisb prātīgs :D jursb tāpt kā negatIvs no rīta strādā , pa dienu strādā un vakarā atkal strādā - tik katru reizi kaut ko citu un tad arī jurimb pa naktīm smadzens strādā un neļauj gulēt :( jurisb tik zvaigznēs neskatās :)

kāds varētu ieteikt kā jurab smadzenes atslābināt- jāraksta tik kā sludinājumos - alkaholu u.c. atkarīgās vielas nepiedāvāt.
a mini plenēru te jau nez cik ilgi ražo ražo - a jurab smadzenēm vēju vajag :)
Publicēts: 22.05.09 01:28
 citēt
Oi, kādas aizraujošas sarunas es te esmu palaidusi garām... :face-smile:
Publicēts: 22.05.09 02:08
 citēt
kaadam liekaas tukshi, citam toties zelta veertas lietas;-p;-)
velnss, virtuaalie chamdiitaaaj - tur gan chamda bez izlases .. a kaada atshkjiriiba - virtuaali vai reaali?M?
Publicēts: 22.05.09 07:46
 citēt
dansiga, es arī virtuāli čamdu ar izlasi, vienīgi pieļauju lielākas atlaides :face-grin:
Publicēts: 22.05.09 07:52
 citēt
daiga35:dansiga, es arī virtuāli čamdu ar izlasi, vienīgi pieļauju lielākas atlaides :face-grin:
ganjau Tev viss proporcionali izdzertajam "klikshkja aizstajeja" daudzumam :) juris.b ar sito dziru varetu pameginat miega tiesai
Publicēts: 22.05.09 08:00 labots
 citēt
Mari, ir gadījies pāris reizes izmantot šādu pieeju, bet tas iedarbojas tikai īslaicīgi, un vienalga galu galā izrādās bezjēdzīgi :face-monkey:
Publicēts: 22.05.09 08:19
 citēt
bezjedzigi... nu jeega vispar ir reta extra. Bet ja runa par atlaidem, tad pielaides ir tomeer saistosakas
Publicēts: 22.05.09 08:30
 citēt
Mari, es jau nerunāju par Lielo jēgu, bet vairāk par vienkāršu gandarījuma sajūtu, par tām atlaidēm un pielaidēm, nedomāju, ka vārdu spēle īpaši mainīs domas saturu un to, cik saistoši vai nesaistoši tas viss mums liekas :face-kiss:
Publicēts: 22.05.09 10:01
 citēt
pēc virtuālās čamdīšanas un ~ 50 lapām "tukšas muldēšanas", līdz plenēram viss būs noskaidrots, un plenērī katrs klusējot varēs, kā Haiduks saka, darboties ar savu aparātu................, bez liekām runām, netērējot lieki laiku. atlaides un pielaides ļoti svarīga lieta, viss balstās uz +/- sistēmu, jāzin kur bīdīt +, kur -
Publicēts: 22.05.09 10:11
 citēt
Daigas profilbilde laikam no trešdienas priekšplānu imitēšanas pasākuma
Publicēts: 22.05.09 10:15 labots
 citēt
negatIvs, domā, tiešām viss būs noskaidrots? ;)
Publicēts: 22.05.09 10:16
 citēt
negatIvs:Daigas profilbilde laikam no trešdienas priekšplānu imitēšanas pasākuma

jā, bet šedevrus pagaidām vēl nerādu ;)
Publicēts: 22.05.09 10:27
 citēt
daiga35:
negatIvs:Daigas profilbilde laikam no trešdienas priekšplānu imitēšanas pasākuma

jā, bet šedevrus pagaidām vēl nerādu ;)
blogs jau vispār nav vieta, kur kaut ko vairāk par gadījuma pēc uzņemtu bildi rādīt, labāko [ it kā ], liek tie, kam "neinteresē" reitingi, zvaigznes, kas liek bildes, lai "uzklausītu" kritiku, kas nepiedalās konkursos, bet piedalās izstādēs utt......................apmēram tā:face-wink:
Publicēts: 22.05.09 10:29
 citēt
ja padoma, tad iegut pielaides bez atlaidem tiesham ir sports. pareizi ir ja pielaide ir iipashi welcomeeta. A uz pleneri aparats janjem lidz?
Publicēts: 22.05.09 10:33
 citēt
Maris:ja padoma, tad iegut pielaides bez atlaidem tiesham ir sports. pareizi ir ja pielaide ir iipashi welcomeeta. A uz pleneri aparats janjem lidz?
ar kādu aparātu tad Tu tur domā darboties..........................................................................?
Publicēts: 22.05.09 10:39
 citēt
nu ja saki, ka shiki ir ar savu aparatu nodarboties klusi, tad nemsu taalmeeru, lai ir pa kluso kamer dansiga bliikshkinaas spogulim leekajot
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 50
  5. 51
  6. 52
  7. 53
  8. 54
  9. 55
  10. 56