man viss mierīgi, bija kādreiz sarežģījumi, drusku aizgāju, kad atgriezos, tāds balanss..........................................................................
daiga35:pareizi, dansiga, atšķirībā no mums, dara nevis tukši muld
tā nav tukša muldēšana, tā nedudz ir tāda virtuāla garīga apčamdīšana, un kaut kāds % par plenēristiem noskaidrojās. viss ir pa tēmu, par plenēru, par čamdīšanu....
daiga35:pareizi, dansiga, atšķirībā no mums, dara nevis tukši muld
tā nav tukša muldēšana, tā nedudz ir tāda virtuāla garīga apčamdīšana, un kaut kāds % par plenēristiem noskaidrojās. viss ir pa tēmu, par plenēru, par čamdīšanu....
viss eju gulēt citādi sazinkas te mani vēl virtuāli apčamdīs - juris.b vai miesniece vertejoši noskatot izcērtamos gabaliņus...
Maris: viss eju gulēt citādi sazinkas te mani vēl virtuāli apčamdīs - juris.b vai miesniece vertejoši noskatot izcērtamos gabaliņus...
jurisb Māri nečamdīs, jurisb prātīgs jursb tāpt kā negatIvs no rīta strādā , pa dienu strādā un vakarā atkal strādā - tik katru reizi kaut ko citu un tad arī jurimb pa naktīm smadzens strādā un neļauj gulēt jurisb tik zvaigznēs neskatās
kāds varētu ieteikt kā jurab smadzenes atslābināt- jāraksta tik kā sludinājumos - alkaholu u.c. atkarīgās vielas nepiedāvāt. a mini plenēru te jau nez cik ilgi ražo ražo - a jurab smadzenēm vēju vajag
kaadam liekaas tukshi, citam toties zelta veertas lietas;-p;-) velnss, virtuaalie chamdiitaaaj - tur gan chamda bez izlases .. a kaada atshkjiriiba - virtuaali vai reaali?M?
Mari, es jau nerunāju par Lielo jēgu, bet vairāk par vienkāršu gandarījuma sajūtu, par tām atlaidēm un pielaidēm, nedomāju, ka vārdu spēle īpaši mainīs domas saturu un to, cik saistoši vai nesaistoši tas viss mums liekas
pēc virtuālās čamdīšanas un ~ 50 lapām "tukšas muldēšanas", līdz plenēram viss būs noskaidrots, un plenērī katrs klusējot varēs, kā Haiduks saka, darboties ar savu aparātu................, bez liekām runām, netērējot lieki laiku. atlaides un pielaides ļoti svarīga lieta, viss balstās uz +/- sistēmu, jāzin kur bīdīt +, kur -
negatIvs:Daigas profilbilde laikam no trešdienas priekšplānu imitēšanas pasākuma
jā, bet šedevrus pagaidām vēl nerādu
blogs jau vispār nav vieta, kur kaut ko vairāk par gadījuma pēc uzņemtu bildi rādīt, labāko [ it kā ], liek tie, kam "neinteresē" reitingi, zvaigznes, kas liek bildes, lai "uzklausītu" kritiku, kas nepiedalās konkursos, bet piedalās izstādēs utt......................apmēram tā