forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 51
  5. 52
  6. 53
  7. 54
  8. 55
  9. 56
  10. 57
  11. 58
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.05.09 10:40
 citēt
labi, pietiks tukši muldēt, jāaizbrauc uz objektu[ bez fotoaparāta, bet ar aparātu]............:face-smile:
Publicēts: 22.05.09 10:43
 citēt
Maris:nu ja saki, ka shiki ir ar savu aparatu nodarboties klusi, tad nemsu taalmeeru, lai ir pa kluso kamer dansiga bliikshkinaas spogulim leekajot
kā Tu domā, ar Fedu, Zorkiju, vai Kijev , vai neviens no viņiem neder šikām darbībām
Publicēts: 22.05.09 10:49
 citēt
tagad to sauc par objektu.. :) nee man ir fuji 6x9 gw
Publicēts: 22.05.09 10:50
 citēt
negatIvs:
Maris:ja padoma, tad iegut pielaides bez atlaidem tiesham ir sports. pareizi ir ja pielaide ir iipashi welcomeeta. A uz pleneri aparats janjem lidz?
ar kādu aparātu tad Tu tur domā darboties..........................................................................?

vismaz muldamo aparātu varēs atstāt mājās :face-grin:
Publicēts: 22.05.09 11:31
 citēt
Daiga - plānā tikai plika darīšana? pavisam bez teksta?
Publicēts: 22.05.09 11:36
 citēt
Maris:Daiga - plānā tikai plika darīšana? pavisam bez teksta?

sazināsies ar žestu valodu :face-monkey:
Publicēts: 22.05.09 11:41
 citēt
Publicēts: 22.05.09 11:44
 citēt
Publicēts: 22.05.09 14:35
 citēt
maris tik pa pakaļam vin fano?
Publicēts: 22.05.09 14:41 labots
 citēt
susurs:maris tik pa pakaļam vin fano?

es par feisliftiem ar !:face-glasses:
Publicēts: 22.05.09 15:15
 citēt
es tak nelienu pa kaaju uz augshu
Publicēts: 22.05.09 15:19
 citēt
Mari - vari iztulkot ko Larissa saka ?
Publicēts: 22.05.09 15:21
 citēt
jurisb:Mari - vari iztulkot ko Larissa saka ?

protams - ''divas uz vienu''
Publicēts: 22.05.09 15:54
 citēt
Maris:
jurisb:Mari - vari iztulkot ko Larissa saka ?

protams - ''divas uz vienu''

Vai "viena uz divām "

ohhh aizdomājos un sasmējos - Tu noteikti domā "divas meitenes uz vienu puisi" , bet es "viens polšinieks uz divām "

Kādas vēl versijas??? :D
Publicēts: 22.05.09 16:25
 citēt
"divi polši man vienai" :D
Publicēts: 22.05.09 16:54
 citēt
"akcija - 2-reiz par vienu cenu" :face-monkey:
Publicēts: 22.05.09 16:59 labots
 citēt
tagad plenērā būs ļoti jākontrolē rokas, lai kaut ko tādu neparādītu :face-plain:
Publicēts: 22.05.09 19:01
 citēt
daiga35:tagad plenērā būs ļoti jākontrolē rokas, lai kaut ko tādu neparādītu :face-plain:
ja kaut ko TĀDU parādīs, kāds var izdomāt līst čamdīties, Maris ar kluso aparātu[ tālmēra] varēs piefiksēt
Publicēts: 22.05.09 19:01
 citēt
un īpaša nozīme jāpievērš, kam kaut kas (varbūt pat netīšām) tiek parādīts, lai pēc tam parādīto (faktiski: solīto) varētu izpildīt. čakarēt tautu tak nedrīkst... vīrs un vārds!
Publicēts: 22.05.09 19:12 labots
 citēt
tieši tā - vīrs un vārds, nevis sieva un vārds :face-angel:
Publicēts: 22.05.09 20:35
 citēt
daiga35:tagad plenērā būs ļoti jākontrolē rokas, lai kaut ko tādu neparādītu :face-plain:
vaikstīties arī nevar, at kal var pārprast. rokas kabatās, koka mūļi, neviens neko nerunā, jo viss jau izrunāts, apmēram tā es stādos priekšā plēnēru:face-plain:
Publicēts: 22.05.09 21:10
 citēt
negatIvs:
vaikstīties arī nevar, at kal var pārprast. rokas kabatās, koka mūļi, neviens neko nerunā, jo viss jau izrunāts, apmēram tā es stādos priekšā plēnēru:face-plain:

izklausās jautri :face-grin:
Publicēts: 22.05.09 21:19
 citēt
jautri nemaz nav jābūt, jābūt savādāk. šodien, pēc vienas bildes apskates galerijā, kur bariņš fotografē ābeļziedus, un vienas reportāžas, no Arhipova spectērpā + bariņš mācīties gribētāju...............................................................................tizli.
Publicēts: 22.05.09 21:34
 citēt
jā, es arī ievēroju gan bildi, gan reportāžu un nodomāju līdzīgi... :face-plain:

bet nu "savādāk" jau arī var sajust jautru prātu (es te nedomāju alkoholu) :face-monkey:
Publicēts: 22.05.09 21:36
 citēt
Arhipovs ir gana kolorīta personība, lai viņa plenēros/meistarklasēs piedalītos arī bez jebkāda sakara ar foto. :) Tomēr tas nav tas. Vismaz ne priekš manis.
Publicēts: 22.05.09 21:44
 citēt
< savādāk > ir ļoti plaš jēdziens. ar alkoholu ir pavisam savādāk, nu galīgi savādāk. kad kādu laiciņu savādāk esi padzīvojis, tad izrādās, ka savādāk priecāties vairs nevari[ zinātniski pierādītas organisma[ smadzeņu] īpatnības]:face-sad:
Publicēts: 22.05.09 22:08
 citēt
alvil, man jau arī nav nekas pret Arhipovu kā personību, lai arī viņu nepazīstu, bet pats tas pasākums arī mani nesaista...

negatIv, tad jau tu vairs nemaz nejūties jautri? :face-surprise: ņemsim vērā ;)
Publicēts: 22.05.09 23:03
 citēt
Arhipova pasaakumaa mieriigi var piedaliities bez fotoaparata - un tikai skatiities u nklausiities .....
Publicēts: 22.05.09 23:17
 citēt
skatities un klausities jau nav piedalities :) + kaa vinjam ar zimju valodu? Cik zinu kometas sis peerk - tatad atlikusi udenszimju valoda
Publicēts: 23.05.09 00:22
 citēt
maris, man pietiek ar to, ka vinjsh runaa .. un daudzzzzzz ...... un klasuiities vinja filozofijaaa ir interesanti ..... vinjsh nesaka - modele jaaliek ta aun shitaaa ... vinjsh filozofee....
Publicēts: 23.05.09 00:27
 citēt
"udenszīmju valoda"???????
tas ir tā plok, plok, plok?????

(daigas koments) kā tas ir ja cilvēkam nesaista tas ko viņš nav izmēģinājis??? nu es ne pazīstu to Arhiopovu ,ne redzējis viņu būtu - a man paķer zinātkāre kāpēc par viņu tik daudz runā. Gan pozitīvu, gan negatīvu. nu jā ar tiem pasākumiem ir tā kā ir ..reizēm aizskrien uz 5 min un beigās paliec visu dienu un ēl vakrā zvaignes skatirs, bet citreiz plāno plato vakaru un ....skat. vakarā sēdī pie upes un makšķerē zivis :)
Publicēts: 23.05.09 00:46 labots
 citēt
man patīk klausīties filozofiju par foto un vēl viskautko, un esmu to darījusi, bet individuāli ar kādu konkrētu personu vai dažu domubiedru kompānijā, tas ir man tuvāks veids, un arī tīri žanriski mani fotogrāfijā ne visai interesē tas žanrs, ko pārstāv konkrētais fotogrāfs, un vienam cilvēkam jau nav obligāti jāpamēģina viss tikai aiz ziņkāres...
Publicēts: 23.05.09 00:58
 citēt
nu ta pamegjini vnk. kompetences paplashinasanai
Publicēts: 23.05.09 00:59
 citēt
jurisb, taapec jau arii runaa par vinju, ka vinjsh nav peleeka pele .... un par tadiem parasti ir taaa - ir fani un ir ienaidnieki ;-)))) (taapat ka aman) ;-)))))))))))))

daiga, nu ja tevi neitnerseee tas ko vinjsh dara - tad nekaaa ... kaut gann ... domjau, ka arii prieksh citas fotograafijas vinja filozofiju ir verts dzirdeet ..... man personiigi vinja stils ne vienmeer ir pienjemams .... be ttik un taa - biju 2x un taisos veel piedaliities vinja riikotajos pasaakuos ..... leeti nav, bet ja "skolnieki" ir tikai triis ..... tas ir to veerts!!!
Publicēts: 23.05.09 01:01 labots
 citēt
paldies daiga par viedokli.

skatos tagad viņa bildes photodom - interesatni. Vai tā arī Māri skaitās kompetences paplašināšana - skatīšanās :D

es dansiga arī sāku apsvērt tādu iespēju bet pagaidām tikai apsvērt - pārāk maz info un priekšstatu - galu galā tas nav uzrakstīt papīrīti- te ir jābūt arī sajūtai :)
Publicēts: 23.05.09 01:03
 citēt
Maris:nu ta pamegjini vnk. kompetences paplashinasanai

tu jau droši vien mēģināji ;)
Publicēts: 23.05.09 01:09
 citēt
jurisb, taa kaa es esmiu zinjkariga buutne .... es pamegjinaaju .... 1x bija studijaa, kas mani iipashi neitnerseee ... BET - bija intesranti!!!!1 otra reize bija Bodleeraajas mezhaaa ...... mes tikaam vesti uz vietu, kas jau ieprieksh ir atrasta, kur ir intersanti koki/gaismas uttt ........ un es ieshu arii trsho reizi ... tikai tagad kad vinjsh ir LV - man citi pasaakumi ... bet gan jau ;-))))
Publicēts: 23.05.09 01:17
 citēt
viņam gan mājaslapā info tāda novecojusi par kursiem :(
Publicēts: 23.05.09 01:24
 citēt
jurisb, veelies kontaktus?
Publicēts: 23.05.09 01:27
 citēt
Tā - rīt dodos NegatIva fazendas virzienā... Bet ciemos laikam nesanāks iegriezties...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 51
  5. 52
  6. 53
  7. 54
  8. 55
  9. 56
  10. 57