un īpaša nozīme jāpievērš, kam kaut kas (varbūt pat netīšām) tiek parādīts, lai pēc tam parādīto (faktiski: solīto) varētu izpildīt. čakarēt tautu tak nedrīkst... vīrs un vārds!
daiga35:tagad plenērā būs ļoti jākontrolē rokas, lai kaut ko tādu neparādītu :face-plain:
vaikstīties arī nevar, at kal var pārprast. rokas kabatās, koka mūļi, neviens neko nerunā, jo viss jau izrunāts, apmēram tā es stādos priekšā plēnēru:face-plain:
daiga35:tagad plenērā būs ļoti jākontrolē rokas, lai kaut ko tādu neparādītu :face-plain:
vaikstīties arī nevar, at kal var pārprast. rokas kabatās, koka mūļi, neviens neko nerunā, jo viss jau izrunāts, apmēram tā es stādos priekšā plēnēru:face-plain:
jautri nemaz nav jābūt, jābūt savādāk. šodien, pēc vienas bildes apskates galerijā, kur bariņš fotografē ābeļziedus, un vienas reportāžas, no Arhipova spectērpā + bariņš mācīties gribētāju...............................................................................tizli.
Arhipovs ir gana kolorīta personība, lai viņa plenēros/meistarklasēs piedalītos arī bez jebkāda sakara ar foto. Tomēr tas nav tas. Vismaz ne priekš manis.
< savādāk > ir ļoti plaš jēdziens. ar alkoholu ir pavisam savādāk, nu galīgi savādāk. kad kādu laiciņu savādāk esi padzīvojis, tad izrādās, ka savādāk priecāties vairs nevari[ zinātniski pierādītas organisma[ smadzeņu] īpatnības]
maris, man pietiek ar to, ka vinjsh runaa .. un daudzzzzzz ...... un klasuiities vinja filozofijaaa ir interesanti ..... vinjsh nesaka - modele jaaliek ta aun shitaaa ... vinjsh filozofee....
"udenszīmju valoda"??????? tas ir tā plok, plok, plok?????
(daigas koments) kā tas ir ja cilvēkam nesaista tas ko viņš nav izmēģinājis??? nu es ne pazīstu to Arhiopovu ,ne redzējis viņu būtu - a man paķer zinātkāre kāpēc par viņu tik daudz runā. Gan pozitīvu, gan negatīvu. nu jā ar tiem pasākumiem ir tā kā ir ..reizēm aizskrien uz 5 min un beigās paliec visu dienu un ēl vakrā zvaignes skatirs, bet citreiz plāno plato vakaru un ....skat. vakarā sēdī pie upes un makšķerē zivis
man patīk klausīties filozofiju par foto un vēl viskautko, un esmu to darījusi, bet individuāli ar kādu konkrētu personu vai dažu domubiedru kompānijā, tas ir man tuvāks veids, un arī tīri žanriski mani fotogrāfijā ne visai interesē tas žanrs, ko pārstāv konkrētais fotogrāfs, un vienam cilvēkam jau nav obligāti jāpamēģina viss tikai aiz ziņkāres...
jurisb, taapec jau arii runaa par vinju, ka vinjsh nav peleeka pele .... un par tadiem parasti ir taaa - ir fani un ir ienaidnieki ;-)))) (taapat ka aman) ;-)))))))))))))
daiga, nu ja tevi neitnerseee tas ko vinjsh dara - tad nekaaa ... kaut gann ... domjau, ka arii prieksh citas fotograafijas vinja filozofiju ir verts dzirdeet ..... man personiigi vinja stils ne vienmeer ir pienjemams .... be ttik un taa - biju 2x un taisos veel piedaliities vinja riikotajos pasaakuos ..... leeti nav, bet ja "skolnieki" ir tikai triis ..... tas ir to veerts!!!
skatos tagad viņa bildes photodom - interesatni. Vai tā arī Māri skaitās kompetences paplašināšana - skatīšanās
es dansiga arī sāku apsvērt tādu iespēju bet pagaidām tikai apsvērt - pārāk maz info un priekšstatu - galu galā tas nav uzrakstīt papīrīti- te ir jābūt arī sajūtai
jurisb, taa kaa es esmiu zinjkariga buutne .... es pamegjinaaju .... 1x bija studijaa, kas mani iipashi neitnerseee ... BET - bija intesranti!!!!1 otra reize bija Bodleeraajas mezhaaa ...... mes tikaam vesti uz vietu, kas jau ieprieksh ir atrasta, kur ir intersanti koki/gaismas uttt ........ un es ieshu arii trsho reizi ... tikai tagad kad vinjsh ir LV - man citi pasaakumi ... bet gan jau ;-))))