forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. ...
  12. 322
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.03.09 11:35
 citēt
negatIvs:par tām jaunajām liepiņām studijā laba doma, tikai man nav ne pirts, ne studijas, tikai radošā darbnīca, ar iespējām noskaloties dušā....

šādas iespējas neizmantot būtu vienkārši grēks ! Laiks plenerizēties...
Publicēts: 31.03.09 11:35
 citēt
negatIvs:par tām jaunajām liepiņām studijā laba doma, tikai man nav ne pirts, ne studijas, tikai radošā darbnīca, ar iespējām noskaloties dušā....

tas nav maz

daiga35 - a Tu bezdarbniece - nu tas ir vari plenerēt dajebkurā dienā?
Publicēts: 31.03.09 11:44
 citēt
es vēlētos norādīt uz acīmredzamu pretrunu uzstādījumā ! Plenerēšana, ja tai atbilstoši pieiet, ir nopietns un atbildīgs darbs
Publicēts: 31.03.09 11:46
 citēt
Bezdarbniece neesmu, bet savu laiku plānoju pati, ne nu gluži jebkurā dienā, bet saplānot varu. Tad plenēra tēma - koku bildēšana? :) es gan labāk fotografēju tos koku bildētājus :face-glasses:

Par Kristāla dzidro neizsakos, jo man tas negaršo :face-grin:
Publicēts: 31.03.09 11:47
 citēt
pljaapukules;-ppp;-)
Publicēts: 31.03.09 11:51
 citēt
NilsS, tev taisnība, bet lietām pieiet var dažādi, un neesmu īsti atkodusi, kā tai plenerēšanai pieiet M un N, lai gan zināmas aizdomas man ir :face-devil-grin:

Kā daži blogeri jau zina, patiesībā esmu pasīva pasākumu un plenēru apmeklētāja, un, neskatoties, uz acu dzidrumu, varu arī pārdomāt, ja rodas šaubas par pasākumu :face-glasses:
Publicēts: 31.03.09 11:52
 citēt
dansiga:pljaapukules;-ppp;-)

domāju, tas ir ļoti tuvu patiesībai, jo visdrīzāk, tālāk par runāšanu nemaz i netiks :)
Publicēts: 31.03.09 11:52
 citēt
daiga35:NilsS, tev taisnība, bet lietām pieiet var dažādi, un neesmu īsti atkodusi, kā tai plenerēšanai pieiet M un N, lai gan zināmas aizdomas man ir :face-devil-grin:

Kā daži blogeri jau zina, patiesībā esmu pasīva pasākumu un plenēru apmeklētāja, un, neskatoties, uz acu dzidrumu, varu arī pārdomāt, ja rodas šaubas par pasākumu :face-glasses:

vienmēr daļa plenerē aktīvi un daļa pasīvi. Galvenais, lai abas daļas būtu harmonijā.......
Publicēts: 31.03.09 11:55
 citēt
tēzes par dzeramaliem kristāliem te iepina NilsS, mani tas vairs neinteresē, bet atzīstu, ka plenerēšanā tas nav traucēklis. nez kādi subjekti <fotografēšanai> Daigai patīk, skarbie zēni, vai safrizētie, ja safrizētie, tad kurš var ieteikt kādu salonu, kur iegūt pareizo veidolu
Publicēts: 31.03.09 11:56 labots
 citēt
dansiga:pljaapukules;-ppp;-)

mēs vienkārši atbildīgi pieejam plenerēšanas planošanas procesiem. Tostarp arī uz plenerēšanas laiku atbrīvotās dzīvojamās platības uzraudzīšanas funkcijām :face-wink: līdz ar to ir skaidrs, ka mūsu plenērs tiks pacelts vēl nebijušā līmenī

PS Negatīvs - tas par kristāliem bija tikai mans minējums :)
Publicēts: 31.03.09 22:46
 citēt
Fotogrāfijai nav nepieciešami safrizēti puiši, labāk mākslinieciska nekārtība, lai gan prasmīgs frizieris zinās, kā to panākt :)

plenērs vēl nebijušā līmenī - skan daudzsološi ( un vēl pie tam bez kristāliem) :face-grin:
Publicēts: 31.03.09 23:40
 citēt
negativs - man ir uberkruts arzemju matu dragajamais ar diodem unkotikne - varu nodragat uz zero vai blodinu - mok ar nav beidzamais modes kliedziens, bet piedavaju tik to ko dabutu gatavu nevainojami - bez garantijas varu meginat ari citu modeli, bet saproti pats ar pirmo reizi var nesanakt. Labi daiga35 - laika rezims izklausas cerigs tik vajag novienoties par 100punktu vernjaku - noslidesanas kurviti, pat dalitu ar N, mana patmiliba var nepanest
Publicēts: 31.03.09 23:45
 citēt
uz zero gan labāk nedragāt :face-wink:
Publicēts: 01.04.09 00:02
 citēt
khm... Kapec? Mana milaka pricene - loti fotogeniski - vai ari saprati, ka Tev piedava?
Publicēts: 01.04.09 00:04 labots
 citēt
Maris:khm... Kapec? Mana milaka pricene - loti fotogeniski - vai ari saprati, ka Tev piedava?

nav skaidrs, kā tajā zero izpaudīsies māxlinieka dvēseles inspirētās nekārtības :face-plain:
Jeb varbūt tas ir alegorisks mājiens ?
Publicēts: 01.04.09 00:24
 citēt
ok. lai jau būtu viens uz zero, bet jā, mākslinieciskai nekārtībai vajadzētu bik vairāk matu :face-grin:

var jau būt, ka Maris nekārtības izpauž citādi ;)
Publicēts: 01.04.09 00:26
 citēt
NilsS - un kas tie, tavuprāt, par alegorsikiem mājieniem? kaut kas saistībā ar zero? :face-smile:
Publicēts: 01.04.09 00:31
 citēt
pag a ko jus tos maksliniekus pinat ieksa - cik saprotu neviena skunstnieka plenera nebus - juridiski kaut visi "skinhedi"
Publicēts: 01.04.09 08:31
 citēt
nu, ja der nekārtība, tad esmu mierīgs, tad ierakstos. zero variants man nepatīk, pēdējo reizi tādā paskatā gorījos krievu armijā. tagad sāk iezīmēties plenēra X shēma - es sabužināts, izspūris fotografēju kokus, Daiga fotografē mani, Maris fotografē Daigu, Nils uzņem reportāžu
Publicēts: 01.04.09 08:49
 citēt
negatIvs:nu, ja der nekārtība, tad esmu mierīgs, tad ierakstos. zero variants man nepatīk, pēdējo reizi tādā paskatā gorījos krievu armijā. tagad sāk iezīmēties plenēra X shēma - es sabužināts, izspūris fotografēju kokus, Daiga fotografē mani, Maris fotografē Daigu, Nils uzņem reportāžu

nevaru noliegt biedra Negatīvs augsto plānošanas līmeni ! Jūt teicamu daudzu īstenoto projektu piereredzi. Tomēr nepamet sajūta, ka dažas detaļas ir jāpieslīpē......
Publicēts: 01.04.09 10:25
 citēt
aga - un dansiga sezh maajaas un sargaa savu dziivokli ;-p;-)))))
Publicēts: 01.04.09 10:29
 citēt
dansiga:aga - un dansiga sezh maajaas un sargaa savu dziivokli ;-p;-)))))

te pat pavirši ielūkojoties es sastapu vismaz 333 iespējamos minētās dilemmas risinājumus :face-plain:
N$M centās no sirds, spēkus netaupot :face-monkey:
tā ka....
Publicēts: 01.04.09 10:51
 citēt
moins, cik tas NilsS atjautīgs :face-grin:
Publicēts: 01.04.09 11:04
 citēt
peec peedeejaa pazinjotaa varianta - citu variantu nav ;-)
Publicēts: 01.04.09 11:12
 citēt
ne ja Daigai iebildumi pret globusiem, tad es varu but tik projekta dispicheris pa gabalu. Jau gadus tris lietoju so erto priceni - tapec jau man i fiksaa dzenama masinite :D
Publicēts: 01.04.09 11:16
 citēt
nav nav Daigai iebildumi, man pašai arī nemaz tik ļoti nepatīk ar matiem noņemties, un reizēm rodas vēlme tos vienkārši noskūt, bet, kā zināms, sievietei ar šādu frizūru nāktos saskarties ar lielu devu neizpratnes :face-plain:
Publicēts: 01.04.09 11:18
 citēt
katrā ziņā globuss ir labāks nekā neglīts matu griezums :face-grin:
Publicēts: 01.04.09 11:19
 citēt
dansiga, noteikti ir citi varianti, tas jau bija tikai viens priekšlikums, bet, kamēr valde nav nobalsojusi, nekas nav izlemts :)
Publicēts: 01.04.09 11:25
 citēt
nekas nekas - es padomaashu ar ko nodarboties ..... kamer juus tur to un shito ;-))))) tikai peec tam, luudzu, nebriinities;-p;-)))
Publicēts: 01.04.09 11:28
 citēt
NegatIvs: "tagad sāk iezīmēties plenēra X shēma - es sabužināts, izspūris fotografēju kokus, Daiga fotografē mani, Maris fotografē Daigu, Nils uzņem reportāžu"

dansiga, varbūt tomēr pievienosies? citādi man bail, ka nebūs neviena, kas pieskata Nilu ;)
Publicēts: 01.04.09 11:30
 citēt
es vareetu pieteikties nosmeereet Nilu. a to vinhs taads balts te vazaajas...
Publicēts: 01.04.09 11:40 labots
 citēt
Annirs:es vareetu pieteikties nosmeereet Nilu. a to vinhs taads balts te vazaajas...

apsolu laboties, lai neiznāk tā, kā tajā vecajā aņukā "A tut vihožu ja, vesj v belom..... :) )
Projekta labā esmu ar mieru, ka mani kāds ( labāk jau kāda ) arīdzan pieskata. Vēlamas iemaņas fotosomas nesšanā. Kristāldzidrs acu skats tiks uzskatīts par priekšrocību.
Bet D kundze gan ir ārpus konkursa, jo es pietiekami labi nepārzinu Negatīvs veidotās iestrādes šajā laukā....

Sakarā ar šiem apstākļiem ierosinu - rīkot priekšplenēru, izejot maršrutu pilnā sastāvā, atzīmējot fotogēniskākos kokus. Sausais treniņš, tā sakot. Foto un citi aparāti paliek mājās, skumji noraugoties aizejošajās saimnieku mugurās...
Publicēts: 01.04.09 11:47
 citēt
ak, tad es jau esmu ārpus konkursa :face-crying:
Publicēts: 01.04.09 11:48 labots
 citēt
daiga35:ak, tad es jau esmu ārpus konkursa :face-crying:

D kundze ir Dansiga
Tu esi Kristāla Dzidro Acu Pavēlniece, ja pareizi atceros :)
tā ka ne:face-crying:lai kristāls nesāk sūbēt...:face-sad:
gatavojies plenerēšanai
Publicēts: 01.04.09 11:49
 citēt
nuuu ... ar burtu D te ir vismaz divas;-))))

Daiga, ko tu kotu - jaukties iekshaa vinju izstradaatajaa shemaa;-ppp;_)))
Publicēts: 01.04.09 11:53
 citēt
dansiga:nuuu ... ar burtu D te ir vismaz divas;-))))

Daiga, ko tu kotu - jaukties iekshaa vinju izstradaatajaa shemaa;-ppp;_)))

nevajag jaukties, tieši tā ! Vajag integrēties kādā no jau radītajām shēmām un viss čiki
Publicēts: 01.04.09 11:54
 citēt
nomierinājāt :) bet, ja nopietni, tad man pašai derētu kāds, kam iemaņas fotosomas nešanā ;)

bet acīm neliels asaru daudzums nāk par labu, atjauno spīdumu :face-glasses:

es saprotu, ka Nilu pieskatīt pieteicies Annirs, tad gan, dansiga, tev tomēr jāpiedalās, neatstāsi taču mani vienu likteņa varā :face-plain:
Publicēts: 01.04.09 11:56
 citēt
es iebilstu, konkurss vēl ir atvērts. A-irs lai paliek kā plāns B, turklāt nav skaidra viņa loma kopējā shēmā
Publicēts: 01.04.09 11:57
 citēt
Ja liktenim ir īpaša vara,
Kas neatkarīga no bara,
Tad bara nozīme nekāda:
Pat ja barā - dan SĪGA
Publicēts: 01.04.09 12:00
 citēt
Daiga, re - Nils pilniig ar varu pleehsas pie Tevis;-)))

alvils, neapsaukaajies;-pppp
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8