Bezdarbniece neesmu, bet savu laiku plānoju pati, ne nu gluži jebkurā dienā, bet saplānot varu. Tad plenēra tēma - koku bildēšana? es gan labāk fotografēju tos koku bildētājus
NilsS, tev taisnība, bet lietām pieiet var dažādi, un neesmu īsti atkodusi, kā tai plenerēšanai pieiet M un N, lai gan zināmas aizdomas man ir
Kā daži blogeri jau zina, patiesībā esmu pasīva pasākumu un plenēru apmeklētāja, un, neskatoties, uz acu dzidrumu, varu arī pārdomāt, ja rodas šaubas par pasākumu
daiga35:NilsS, tev taisnība, bet lietām pieiet var dažādi, un neesmu īsti atkodusi, kā tai plenerēšanai pieiet M un N, lai gan zināmas aizdomas man ir
Kā daži blogeri jau zina, patiesībā esmu pasīva pasākumu un plenēru apmeklētāja, un, neskatoties, uz acu dzidrumu, varu arī pārdomāt, ja rodas šaubas par pasākumu
vienmēr daļa plenerē aktīvi un daļa pasīvi. Galvenais, lai abas daļas būtu harmonijā.......
tēzes par dzeramaliem kristāliem te iepina NilsS, mani tas vairs neinteresē, bet atzīstu, ka plenerēšanā tas nav traucēklis. nez kādi subjekti <fotografēšanai> Daigai patīk, skarbie zēni, vai safrizētie, ja safrizētie, tad kurš var ieteikt kādu salonu, kur iegūt pareizo veidolu
mēs vienkārši atbildīgi pieejam plenerēšanas planošanas procesiem. Tostarp arī uz plenerēšanas laiku atbrīvotās dzīvojamās platības uzraudzīšanas funkcijām līdz ar to ir skaidrs, ka mūsu plenērs tiks pacelts vēl nebijušā līmenī
PS Negatīvs - tas par kristāliem bija tikai mans minējums
negativs - man ir uberkruts arzemju matu dragajamais ar diodem unkotikne - varu nodragat uz zero vai blodinu - mok ar nav beidzamais modes kliedziens, bet piedavaju tik to ko dabutu gatavu nevainojami - bez garantijas varu meginat ari citu modeli, bet saproti pats ar pirmo reizi var nesanakt. Labi daiga35 - laika rezims izklausas cerigs tik vajag novienoties par 100punktu vernjaku - noslidesanas kurviti, pat dalitu ar N, mana patmiliba var nepanest
nu, ja der nekārtība, tad esmu mierīgs, tad ierakstos. zero variants man nepatīk, pēdējo reizi tādā paskatā gorījos krievu armijā. tagad sāk iezīmēties plenēra X shēma - es sabužināts, izspūris fotografēju kokus, Daiga fotografē mani, Maris fotografē Daigu, Nils uzņem reportāžu
negatIvs:nu, ja der nekārtība, tad esmu mierīgs, tad ierakstos. zero variants man nepatīk, pēdējo reizi tādā paskatā gorījos krievu armijā. tagad sāk iezīmēties plenēra X shēma - es sabužināts, izspūris fotografēju kokus, Daiga fotografē mani, Maris fotografē Daigu, Nils uzņem reportāžu
nevaru noliegt biedra Negatīvs augsto plānošanas līmeni ! Jūt teicamu daudzu īstenoto projektu piereredzi. Tomēr nepamet sajūta, ka dažas detaļas ir jāpieslīpē......
dansiga:aga - un dansiga sezh maajaas un sargaa savu dziivokli ;-p;-)))))
te pat pavirši ielūkojoties es sastapu vismaz 333 iespējamos minētās dilemmas risinājumus :face-plain: N$M centās no sirds, spēkus netaupot :face-monkey: tā ka....
ne ja Daigai iebildumi pret globusiem, tad es varu but tik projekta dispicheris pa gabalu. Jau gadus tris lietoju so erto priceni - tapec jau man i fiksaa dzenama masinite
nav nav Daigai iebildumi, man pašai arī nemaz tik ļoti nepatīk ar matiem noņemties, un reizēm rodas vēlme tos vienkārši noskūt, bet, kā zināms, sievietei ar šādu frizūru nāktos saskarties ar lielu devu neizpratnes :face-plain:
NegatIvs: "tagad sāk iezīmēties plenēra X shēma - es sabužināts, izspūris fotografēju kokus, Daiga fotografē mani, Maris fotografē Daigu, Nils uzņem reportāžu"
dansiga, varbūt tomēr pievienosies? citādi man bail, ka nebūs neviena, kas pieskata Nilu
Annirs:es vareetu pieteikties nosmeereet Nilu. a to vinhs taads balts te vazaajas...
apsolu laboties, lai neiznāk tā, kā tajā vecajā aņukā "A tut vihožu ja, vesj v belom..... ) Projekta labā esmu ar mieru, ka mani kāds ( labāk jau kāda ) arīdzan pieskata. Vēlamas iemaņas fotosomas nesšanā. Kristāldzidrs acu skats tiks uzskatīts par priekšrocību. Bet D kundze gan ir ārpus konkursa, jo es pietiekami labi nepārzinu Negatīvs veidotās iestrādes šajā laukā....
Sakarā ar šiem apstākļiem ierosinu - rīkot priekšplenēru, izejot maršrutu pilnā sastāvā, atzīmējot fotogēniskākos kokus. Sausais treniņš, tā sakot. Foto un citi aparāti paliek mājās, skumji noraugoties aizejošajās saimnieku mugurās...