daiga35:tikai ne rozā un tikai bez uzrakstiem, esmu anti-brendomāns, tas ir, brendi ir ok, bet tikai bez redzamiem uzrakstiem
nav redzamu uzrakstu - nav jēgas brenda verķim. Kā ta citi zinās ka tas ir TAS ?' Tu dzen mani depresijā....:face-surprise: ok, tā jau ir beztēma par tēmu cenšamies turēt acīs plenerēšanas ideju arī novirzoties
daiga35:kas tad nu, vēl viens depresīvais uzradies? :face-surprise:
kā nu ne, ja iegādātā Guččī greznība jāmet mizkastē plenēra vietas apsriesšana paliek dienaskārtībā, ar dažiem nosacījumiem 1. nekādu kalnu, jo man smaga soma 2. daudz koku, lai Negatīvs dabū ko viņam vajag, pilnā mērā un svarā 3. estētiskas pieturvietas kontaktu uzņemšanai starp plenerētājiem
Skatos, ka plenerēšanas ideja sāk pieņemt nopietnus apgriezienus Man gan jābrīdina, ka esmu bez transporta, tā ka piesakos uz 1 vietu kādā braucamrīkā (vai varbūt kāds taisās lidot? )
Kas attiecas uz vietu, varbūt Maris un Nils varētu vairāk pareklamēt sevis piedāvātos variantus, lai vieglāk izlemt
vot taa... nav pretenzinu... tas skan kaa izveeloties mazaako ljaunumu....
man ar nav pretenzinu pret maara kandidatuuru - varees beidzot redzeet vai tikai maak tukshus salmus kult vai arii kaut ko dariit. pirmajaa gadiijumaa varees uzshaut
Annirs:vot taa... nav pretenzinu... tas skan kaa izveeloties mazaako ljaunumu....
Vot Annirs izrādījās čūska azotē.... tātad lielākais ļaunums esmu Es :face-surprise: Vsjo, depresuha uzkrita virsū kā trīsduru skapis, ies nokaukties pa ceļam jāprovē uztaisīt kādu mikroplenēru
kamēr es biju objektā, plenēra jautājums uzņēmis neprognozētus apgriezienus, paplašinājies potenciālo dalībnieku pulciņš. man pret Dansigu nebūtu iebildumu, ja vien vīrelis, kurš taisa remontu viņas kāpņu telpā, pie reizes pieskatītu arī viņas dzīvokli. sakarā ar manas darba nedēļas beigām šodien, uz rītu plānojās seminārs - plenērs < pavasaris 2009 1.daļa > Dienas kārtībā: 1. 9.00 - 12.00 - strazdu būra pielikšana fazendas ābelē, augļu koku zaru izzāģēšana, zaru dedzināšana; 12.00 - 12.30 - kafijas pauze 2. 12.30 - 15.00 - augļu koku balsināšana, radošās darbnīcas piekārtošana 3. 15.00 - ?.00 - izbrauciens Ķeguma virziena, īstā koka meklēšana un fotografēšana [ lietus gadījumā, kāda uzkrāmējuma bildēšana radošajā darbnīcā, sk. bildi galerijā <Radošā darbnīca> 9. lapā ] * * šoreiz visas darbības tiks veiktas manā mīļākaja semināru - sesiju - plenēru pavedā - vienatnē. nākotnē varētu restartēt smadzenes un stilā ieviest dažas izmaiņas
klau, izskatās, ka Nilam arī vajadzīgs restarts, kaut kāds depresīvs kļuvis... labi jau labi, brauc ar savu rozā Gucci somu, vismaz neliksies tik balts...
es savās mikroplenēra gaitās paviesojos pie kāda vīra, kuram periodiski applūst māja un sapratu, ka uz šī fona manas rōzā somas peripētijas ir mizu pupas ( reportāžas nebūs, vismaz ne foto grāfiskā šī vārda izpratnē ) Dzīve atkal ir saulaina :face-monkey: vot tik tas plenērs iestrēdzis 0 punktā :face-plain: tādēļ esmu atgriezies lai strādātu ! Savukārt versija B ir pagaidīt,līdz kaislības uzbangos pašas no sevis un tad tik jāshēmo
oo - paldies par ideju .. jaabrauc uz \bolderaaju uz Voleriem ... man ar viens viirinjsh paziistams, kursh regulaari pumpee uudeni no savas guljamistabas;-)))) Nils, ahaaaa - arii esi no nogaidiitaju cilts?!?! ai ai ai ;-pppp:face-monkey:
pie projekta visi strādā individuāli, īpaši pieslīpējot sev atvēlētās darbības nišas, lai nepārklātos interešu zonas[ nejaukt ar erogēnajām, kuras arī nav par skādi zināt ], atslodzes brīžos, rokas atpūtinot var pieķert klāt arī mikroplenērus
NilsS:tiešām, darbi taisni vai kūsā.....:face-angel:
Kur?
man ir aizdomas, ka šis simpātiskais Darvinists vēl nav nonācis kārtīgai Plenerēšanai nepieciešamajā apziņas līmenī, reiz atļaujās uzdot tik neadekvātus jautājumus. Tik daudz jau vajadzēja saprast, ka Plenerēšana ir iekšējas nepieciešamības radīts un vadīts process........kuru skaļi pa un izskaidrojumi padara netīkami atkailinātu un pārmēru ekshibi-cionistisku
manuprāt te kaut ko slēgt vēl ir daudz par agru ( pietiek jau ar to, ka mūsu tik mīļie 100 un vēl daži gudrajie slēdz visu un uz visām pusēm, atvainojiet par banalitāšu ievazāšanu tik cēlā tēmā ) un mēs reiz ( nu tā, ap 2011 ) tiksimies patiesi perfekti izplānotā pasākumā
daiga35:taisnas lietas vārdā darbi taisni vai kūsā, plenieris tikmēr grimst arvien dziļāk rūsā...
toties Daigu, kā rādās, ira skāris pavasars Taču es kategoriski iebilstu pret depresīvo apzīmējumu "grimst" ! Gluži pretēji - mēs virzamies uz priekšu ļoooti smalki visu pārdomājot un iespējams, ka pat mazuliet par ātru....te galvenis būtu lieki nesasteigt. Pasākumam ir jānobriest !