forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.04.09 21:20 labots
 citēt
vēl auksti, šodien tāds ziemelis pūta brrrr

mani pavasars skāra jau pērnajos Jāņos, tā nu es gaidu, kamēr tas iestāsies pa īstam, tā ka nesaki vis, ka par ātru... :face-grin:
Publicēts: 01.04.09 21:21
 citēt
Ar vai bez mūsu līdzdalības briedīs, alnīs un lācīs.
Vajag atstāt kā ir un ap vasaras ekvinokcijas iestāšanos aplūrēt, kas izaudzis. :face-wink:
Publicēts: 01.04.09 21:21 labots
 citēt
daiga35:vēl auksti, šodien tāds ziemelis pūta brrrr

mani pavasars skāra jau pērnajos Jāņos, tā nu es gaidu, kamēr tas iestāsies pa īstam, tā ka nesaki vis, ka par ātru... :face-grin:

ideāli ! īstais temps......
PS Darvin - tu audz acu priekšā :face-smile:
Publicēts: 01.04.09 21:22
 citēt
klau, a kāds šodien gads??? :face-monkey:
Publicēts: 01.04.09 21:23
 citēt
daiga35:klau, a kāds šodien gads??? :face-monkey:

tam nav būtiskas nozīmes
Svarīgs ir plāns, koki un Plenērs
Publicēts: 01.04.09 21:24
 citēt
pavasaris var ķert arī ziemas vidū, pie mīnus 20, zinu ko saku [ ap to laiku manos projektos ienāca Dansiga ]
Publicēts: 01.04.09 21:26
 citēt
negatIvs:pavasaris var ķert arī ziemas vidū, pie mīnus 20, zinu ko saku [ ap to laiku manos projektos ienāca Dansiga ]

tas visu izskaidro !
Publicēts: 01.04.09 21:26
 citēt
daiga35:klau, a kāds šodien gads??? :face-monkey:

Šodien ir šodiena. Sakrāj 365as šodienas un tad atkārto savu jautājumu. Gan kāds viedais pamanīs un atbildēs.
Publicēts: 01.04.09 21:30 labots
 citēt
nežēlīgi visu sasteidzot un riskējot iegūt pilnīgāko karstas putras strēbēja reputāciju, es provēšu izsacīt vēlreiz savu šodien jau izskanējušo ieceru kopsavilkumu.
Tātad - vai kāds ir gatavs ar savu klātbūtni atbalstīt sagatavošanās plenēru ( pirms īstā Plenēra ) kādās nebūt Zvidzemes pilsētās un mežos ?
Man pašam patīk Zilaiskalns un Seda - abas ir forši depresīvas vietas, blakus kūdras purvam. Koku tur netrūkst. Bijušo zeku ar ne
Publicēts: 01.04.09 21:31
 citēt
sorry, ar krāšanu sen vairs nenodarbojos un "viedajos" neklausos, varētu kādu koku iestādīt, vai... :face-grin:
amariļļiem laksti aug, arī orhidejai kaut kāds piedēklis spraucas, tad jau var cerēt, ka drīz kaut kas uzziedēs :face-smile:
Publicēts: 01.04.09 21:33
 citēt
sagatvošanās plenērs - tas jau skan reāli, un ja vēl kādā depresīvā vietā, tad jau pavisam reāli :face-glasses:
Publicēts: 01.04.09 21:36 labots
 citēt
daiga35:sagatvošanās plenērs - tas jau skan reāli, un ja vēl kādā depresīvā vietā, tad jau pavisam reāli :face-glasses:

nu bet protams - īstajam visi vēl nav gatavi.
Iedzēris pirmo malku tikai pēdējās pāris dienās bodēs nonākušā Valmiermuižas alus, es sapratu, ka plenēra ceļvedī ir vērts iekļaut Valmiermuižas alus darītavas mikroplenēru. Vismaz man pašam tieši šis mikroplenērs šķiet ļoti svarīgs. Iespējams jau tuvākajās dienās arī tiks īstenots
Publicēts: 01.04.09 21:39
 citēt
NilsS:nežēlīgi visu sasteidzot un riskējot iegūt pilnīgāko karstas putras strēbēja reputāciju, es provēšu izsacīt vēlreiz savu šodien jau izskanējušo ieceru kopsavilkumu.
Tātad - vai kāds ir gatavs ar savu klātbūtni atbalstīt sagatavošanās plenēru ( pirms īstā Plenēra ) kādās nebūt Zvidzemes pilsētās un mežos ?
Man pašam patīk Zilaiskalns un Seda - abas ir forši depresīvas vietas, blakus kūdras purvam. Koku tur netrūkst. Bijušo zeku ar ne
to der apgremot. zeku feisi reizēm mēdz būt tikpat skaudri kā celmi, atbilst kategorijai < koka feiss >, un tādus es bildēju
Publicēts: 01.04.09 21:42
 citēt
negatIvs:
NilsS:nežēlīgi visu sasteidzot un riskējot iegūt pilnīgāko karstas putras strēbēja reputāciju, es provēšu izsacīt vēlreiz savu šodien jau izskanējušo ieceru kopsavilkumu.
to der apgremot. zeku feisi reizēm mēdz būt tikpat skaudri kā celmi, atbilst kategorijai < koka feiss >, un tādus es bildēju

es protams negarantēju, ka viņi visi draudzīgi drūzmējoties ap vīru ar ar kameru rokās, to vien tīkos, kā nofočīties na pamjajatj :) taču - tieši šajā pilsētā esmu sastapis TIK kolorītus skatus, ka nevaru aizmirst. Vai var iekāpt tai pašā upē otrreiz - nezinu....
Publicēts: 01.04.09 21:46
 citēt
tātad alus, zeki, koki, purvi būs... un rozā Gucci soma :face-grin:
Publicēts: 01.04.09 21:51 labots
 citēt
daiga35:tātad alus, zeki, koki, purvi būs... un rozā Gucci soma :face-grin:

ar to VĒL par maz ???:face-surprise:
Starp citu - uzskaitījums bija jāsāk ar NN$M vārdu pieminēšanu....
bet nu sakarā ar pavasari....pirms puzotra gada Jāņos.....piedodams
Publicēts: 01.04.09 21:52
 citēt
a juus nevar leenaak? es nespeeju visam izsekot!!!!1

negaatis, tu siikaak par ti
negatIvs:pavasaris var ķert arī ziemas vidū, pie mīnus 20, zinu ko saku [ ap to laiku manos projektos ienāca Dansiga ]
em miinus divdesmit pastaasti ;-)
Publicēts: 01.04.09 21:56
 citēt
dansiga:a juus nevar leenaak? es nespeeju visam izsekot!!!!1

negaatis, tu siikaak par ti
em miinus divdesmit pastaasti ;-)

Par Negatis iefanoju no sirds
Publicēts: 01.04.09 21:58
 citēt
man ir depresīvs bildējamais kas NilsS rozā somai parādīs īsto seju - ortohromātisks papīrs ''neredz'' sarkano kanālu - soma būs gandrīz mella...
Publicēts: 01.04.09 21:58
 citēt
Nils, KUSH .. man priekshroka!;-p;-)
Publicēts: 01.04.09 21:59
 citēt
Negatis vulgaris
Publicēts: 01.04.09 22:02 labots
 citēt
Maris:man ir depresīvs bildējamais kas NilsS rozā somai parādīs īsto seju - ortohromātisks papīrs ''neredz'' sarkano kanālu - soma būs gandrīz mella...

tātad tāda pati, kāda jau ir. Es jau jutu, ka nevajag man sasieties ar to rōzā, bet mana mīkstā sirds....:face-sad:
Publicēts: 01.04.09 22:03
 citēt
maris greizsirdis;-p;-)
Publicēts: 01.04.09 22:05
 citēt
dansiga:Nils, KUSH .. man priekshroka!;-p;-)

pat prātā tik ķecerīga doma neienāktu, tu ko :face-surprise:
Publicēts: 01.04.09 22:11
 citēt
kas tur neskaidrs, viens no maniem projektiem ir cieši saistīts ar Dansigas vārdu, un projekta dzimšana bija ziemas spelgoņā, bet sirdī, sirdī pavasaris, domās altāris, Indija...............mantojums...............5D[jaunais], bet šī nav atbilstoša tēma plenēra projektām
Publicēts: 01.04.09 22:13
 citēt
negativs, akal tu bujanii augshaa vecas lietas;-((( ..... ai ai aii .... pavasaris atchuuu ;-))))

Nilss, kas cin, kas zin ...... paskatiisim darbos;-)))
Publicēts: 01.04.09 22:14 labots
 citēt
domā, Negatīvs, ka te nevar šīs tēmas kā nebūt salāgot ?
Man rādās, ka vēl viss varētu notikt...
Tikai ir jāstrādā ar Dkundzi
Turklāt būtu kļūda viņu atstāt kaut kāda kāpņutelpas remontētāja ietekmes sfērā :face-glasses:
ej nu sazini, ko tas šaubīgais tips sastrādā......maz vai attiecīgās filmās rāda,ku naski ir vīri celtnieku uniformās...
tā vēl plāns var izgāzties
Publicēts: 01.04.09 22:19
 citēt
a kas tai Daigai no tiem jāņiem? arī tas altāris, tāpat kā negatīvam, galvā?
Publicēts: 01.04.09 22:27
 citēt
tak visi kanaali raada tagad dziivoklju re,monteshanas projektus ;-p;-)))))
Publicēts: 01.04.09 22:32
 citēt
Maris, man kopš jāņiem pavasaris iestājies :face-smile:
Nils, bet kā tev sanāk puzotrs gads? :face-grin:
Publicēts: 01.04.09 22:37 labots
 citēt
daiga35:Maris, man kopš jāņiem pavasaris iestājies :face-smile:

Vmuižas ols dara savu :)
man gan šķita, ka bija posts ar šādu vēstījumu no pirmavota :)
Publicēts: 01.04.09 22:38
 citēt
daiga35:Maris, man kopš jāņiem pavasaris iestājies :face-smile:
tad tāpēc tas kristāldzidrais skatiens - visu gadu pavasaris galvā...................
Publicēts: 01.04.09 22:38 labots
 citēt
mazliet gan paskaidrošu, ka manā gadījumā tas "pavasaris" nozīmēja pamošanos, nevis iemīlēšanos :)
Publicēts: 01.04.09 22:42
 citēt
daiga35:mazliet gan paskaidrošu, ka manā gadījumā tas "pavasaris" nozīmēja pamošanos, nevis iemīlēšanos :)

šādi skaidrojumi nekad neskan ticami.
Tādēļ ir atmetami kā autora apzināti piepēlēta dezinformācija
Jautājums,kurš tiešām būtu jāatbild, ir - kādēļ...
Publicēts: 01.04.09 22:45
 citēt
bezmiegs kopš jāņiem.............. nav brīnums, ka acis spīd......, bet nu vismaz nēsot tie putni galvā - ar nav slikti
Publicēts: 01.04.09 22:47
 citēt
putni galvaa - taa jau slimiiba ...... TAURENJI VEEDERAA - tas ir normaals sievietes staavoklis;-)))))
Publicēts: 01.04.09 22:49
 citēt
Daigai vēderu nevar redzēt
Publicēts: 01.04.09 22:51
 citēt
Maris:Daigai vēderu nevar redzēt

diemžēl
un Dkundz - parūpējies lūdzu, lai mūsu pūles vainagotos ar altāri, 5D, mielastu utaml labām lietām taureņiem
Publicēts: 01.04.09 22:54
 citēt
labi - eju dzert šampi

Daiga iepostē vēderbildi

a negativs varētu nomainīt savu pret kvadrātīgu, lai nelec no klubiņa ārā
Publicēts: 01.04.09 22:55
 citēt
Nils, HAAAA .... sho luudzu adreeseet negatiivam ;-))) es teeloju izmegjinajauma trusiiti ;-)))) - lapki to tuts;-))))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10