nežēlīgi visu sasteidzot un riskējot iegūt pilnīgāko karstas putras strēbēja reputāciju, es provēšu izsacīt vēlreiz savu šodien jau izskanējušo ieceru kopsavilkumu. Tātad - vai kāds ir gatavs ar savu klātbūtni atbalstīt sagatavošanās plenēru ( pirms īstā Plenēra ) kādās nebūt Zvidzemes pilsētās un mežos ? Man pašam patīk Zilaiskalns un Seda - abas ir forši depresīvas vietas, blakus kūdras purvam. Koku tur netrūkst. Bijušo zeku ar ne
sorry, ar krāšanu sen vairs nenodarbojos un "viedajos" neklausos, varētu kādu koku iestādīt, vai... amariļļiem laksti aug, arī orhidejai kaut kāds piedēklis spraucas, tad jau var cerēt, ka drīz kaut kas uzziedēs
daiga35:sagatvošanās plenērs - tas jau skan reāli, un ja vēl kādā depresīvā vietā, tad jau pavisam reāli
nu bet protams - īstajam visi vēl nav gatavi. Iedzēris pirmo malku tikai pēdējās pāris dienās bodēs nonākušā Valmiermuižas alus, es sapratu, ka plenēra ceļvedī ir vērts iekļaut Valmiermuižas alus darītavas mikroplenēru. Vismaz man pašam tieši šis mikroplenērs šķiet ļoti svarīgs. Iespējams jau tuvākajās dienās arī tiks īstenots
NilsS:nežēlīgi visu sasteidzot un riskējot iegūt pilnīgāko karstas putras strēbēja reputāciju, es provēšu izsacīt vēlreiz savu šodien jau izskanējušo ieceru kopsavilkumu. Tātad - vai kāds ir gatavs ar savu klātbūtni atbalstīt sagatavošanās plenēru ( pirms īstā Plenēra ) kādās nebūt Zvidzemes pilsētās un mežos ? Man pašam patīk Zilaiskalns un Seda - abas ir forši depresīvas vietas, blakus kūdras purvam. Koku tur netrūkst. Bijušo zeku ar ne
to der apgremot. zeku feisi reizēm mēdz būt tikpat skaudri kā celmi, atbilst kategorijai < koka feiss >, un tādus es bildēju
NilsS:nežēlīgi visu sasteidzot un riskējot iegūt pilnīgāko karstas putras strēbēja reputāciju, es provēšu izsacīt vēlreiz savu šodien jau izskanējušo ieceru kopsavilkumu. Tātad - vai kāds ir gatavs ar savu klātbūtni atbalstīt sagatavošanās plenēru ( pirms īstā Plenēra ) kādās nebūt Zvidzemes pilsētās un mežos ? Man pašam patīk Zilaiskalns un Seda - abas ir forši depresīvas vietas, blakus kūdras purvam. Koku tur netrūkst. Bijušo zeku ar ne
to der apgremot. zeku feisi reizēm mēdz būt tikpat skaudri kā celmi, atbilst kategorijai < koka feiss >, un tādus es bildēju
es protams negarantēju, ka viņi visi draudzīgi drūzmējoties ap vīru ar ar kameru rokās, to vien tīkos, kā nofočīties na pamjajatj taču - tieši šajā pilsētā esmu sastapis TIK kolorītus skatus, ka nevaru aizmirst. Vai var iekāpt tai pašā upē otrreiz - nezinu....
daiga35:tātad alus, zeki, koki, purvi būs... un rozā Gucci soma
ar to VĒL par maz ???:face-surprise: Starp citu - uzskaitījums bija jāsāk ar NN$M vārdu pieminēšanu.... bet nu sakarā ar pavasari....pirms puzotra gada Jāņos.....piedodams
kas tur neskaidrs, viens no maniem projektiem ir cieši saistīts ar Dansigas vārdu, un projekta dzimšana bija ziemas spelgoņā, bet sirdī, sirdī pavasaris, domās altāris, Indija...............mantojums...............5D[jaunais], bet šī nav atbilstoša tēma plenēra projektām
domā, Negatīvs, ka te nevar šīs tēmas kā nebūt salāgot ? Man rādās, ka vēl viss varētu notikt... Tikai ir jāstrādā ar Dkundzi Turklāt būtu kļūda viņu atstāt kaut kāda kāpņutelpas remontētāja ietekmes sfērā ej nu sazini, ko tas šaubīgais tips sastrādā......maz vai attiecīgās filmās rāda,ku naski ir vīri celtnieku uniformās... tā vēl plāns var izgāzties