varbūt kāds taisās rīkot vai piedalīties kādā plenērā, kur es arī varētu piedalīties? taisni vai sagribējās kko tādu masveida ar fotografēšanu, bet tā kā pats esmu bez auto, tad neko sarīkot nevaru - pašam pie kautkā jāpiemetās.. ..un izskatās, ka bloga 8. marta pasākums arī neplānojas..
negatIvs:es kā reizi taisos braukt uz plenēru[ uz mežu ], mašīna maza, tikai piecas vietas, tāpēc kārtējo reizi braukšu viens.......
un pie kāda vietu skaita ņem pirmo līdzbraucēju?
ir tāda lieta kā feisu kontrole. tā darbojas dažās pirtīs un manā mašīnā. piecvietīga mašīna pieļauj vienu līdzbraucēju, pēc kontroles iziešanas. Tu varētu būt pilnīgi droša par līdzbraukšanu. šoreiz laikam nekā, jo pašreiz atrodos Aizkraukles rajonā un plenēra[ vienatnē ] ceļa mērķis - kaut kādi brikšņi............, kas iespējams maz kādu interesē
alvils:negatIvs ir TIK resns, ka viens pats aizņem visas 5 vietas?
ne tik resns, cik izvēlīgs. man nav vienalga, ar ko braucu. 5vietīgā autiņā brauciens divatā ir optimālais variants un tam otram ir jābūt līdzīgi domājošam, vai vispār nekādam sakaram ar bildēšanu
alvils:negatIvs ir TIK resns, ka viens pats aizņem visas 5 vietas?
ne tik resns, cik izvēlīgs. man nav vienalga, ar ko braucu. 5vietīgā autiņā brauciens divatā ir optimālais variants un tam otram ir jābūt līdzīgi domājošam, vai vispār nekādam sakaram ar bildēšanu
A vai ta zosis jau nav aizlaidušās? Kurze var satiktmes pusē vēl pirmdien bija bija šodien vairs tikkai kādu retu putnu( Varbut iesaku kaut kādus citus putnus pameklēt
jau atbraucu. laiks sabojājās, bet bija jautri, iestigu, izkārpījos [ cirvis, lāpsta, domkrats ], romantika, uztaisīju arī kādu bildi. zosis neredzēju, bet gulbji, pīles un gārņi tika manīti, tikai nav jau parka variants, tuvu nelaiž, vajag stobru[ir] un sakarīgus laika apstākļus[nebija]