forum.gif
fuji provia ar notecējušu termiņu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / fuji provia ar notecējušu termiņu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.03.09 11:42
 citēt
iegāju šodien Liepājā tajā Flēra bodē un ar 80% atlaidi nopirku Fuji Provia,testam.Bet,apskatot pēc tam,izradas ka deriga filma līdz 2007.08.
Tādu ir jēga maz piebildēt? Un ja ir,kur šamo attīsta un skanē?
Publicēts: 26.03.09 11:58
 citēt
nu 1-2 gadi filmai nav naaveejoshi, it sevishkji ja staaveejusi pareizos apstaakljos
Publicēts: 26.03.09 12:07
 citēt
Protams, ka ir jēga! Es pats pirku ebay ar divu gadu beigušos termiņu.

Protams, ja filma ir glabāta uz radiatora, tad būs sarkanīga nokrāsa, bet ja ledusskapī, tad visam vajadzētu būt kedā :)

Vot, turpat uz vietas netīsta diapozitīvus? Vispār ar diapozitīviem ir kā ir, rīgā redz max 2 vietas kur tīstīt...
Publicēts: 26.03.09 12:26
 citēt
es tak rīdzinieks,vnk gadījās Liepājā būt.Bet kur tad ir tās 2 vietas?
Publicēts: 26.03.09 12:27
 citēt
briezha ielas saakumaa - bfs
Publicēts: 26.03.09 15:08 labots
 citēt
shvaboc, iečolē šito:

www.fotoblog.lv...

Iesaku :)
Publicēts: 27.03.09 11:46
 citēt
provia ir slaids a slaidi ir stipri jūtīgāki pret vecumu, bet ja pareizi glabāta, tad .... nu es ar neateiktos - tur platās nav?
Publicēts: 27.03.09 17:00
 citēt
pie pirmas zupes benzotriazolu jādagrūž. krāsu balanss mazliet pa pakaļu, bet cik tā darba.
Publicēts: 29.03.09 17:25
 citēt
Māri,nav gan,un par glabāšanu arī nav īpašu ilūziju,kā šķiet... bet pa 1,84ls izmēģinājumam pietiks.
Publicēts: 29.03.09 17:49
 citēt
FOTOdurnis:A tu tos slaidus bildē droši un attīsti nevis kā slaidus bet vienkāŗši lūdz lai tīsta C-41 procesā. Labāk mega māksla nekā rozā omammas portrets :)

nu jaa ja skaidri zinaams, ka slaids beigts ta nav jeegas par E-6 tiistiisanu maksaat + tie cross-i reizeem tiiri neko sanaak - iipasha siza ir ja ar zipeni/eem (studijas) bildeets
Publicēts: 30.03.09 14:17
 citēt
Maris:
FOTOdurnis:A tu tos slaidus bildē droši un attīsti nevis kā slaidus bet vienkāŗši lūdz lai tīsta C-41 procesā. Labāk mega māksla nekā rozā omammas portrets :)

nu jaa ja skaidri zinaams, ka slaids beigts ta nav jeegas par E-6 tiistiisanu maksaat + tie cross-i reizeem tiiri neko sanaak - iipasha siza ir ja ar zipeni/eem (studijas) bildeets

Vot, a kā izdomāt, vai taisīt X-procesu vai nē.. Var jau gadīties, ka jānožēlo pēcāk...

Vienu filmu reiz provēju, domājams, provēšu vēl kādu :)
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol