Varbūt kāds prot atrast maksas sludinājumu cenas juridiskām personām ss.lv !! ?? neko vairāk par reklāmu baneru cenām tur nevaru atrast, kontaktinformācijas nekādas
nu jāā, pēc ielikšanas jau parādīsies, a ja tā samaksa nav pieņemama, tad pēc ielikšanas no tās jau vairs nevar atkāpties, bet maksātājs jau neesmu es, bet uzņēmums kas sludinājumu liek, ne man lemt par to kas tiks apmaksāts. varu maksāt tikai tad, kad par konkrētu summu esmu saņēmusi akceptu to izmantot sludinaajuma apmaksai.
qlp, tās jau reklāmas laukumu cenas. Vēl nesen bija 0,35Ls par sludinājumu, tikai tad kaut kā savādāk tā sistēma bija un varēja redzēt cenas pirms sludinājuma ievietošanas.
šīs jau skatīju, bet saprotu ka tas uz reklāmām attiecas, ne sludinājumiem, pārāk lielas cenas priekš piecrindu sludinājuma teksta ar draņķīgām bildēm.
qlp: Rindiņas man šķiet es tur visas pārlasīju, tik man nez kāpēc radies iespaids ka tai portālā jēdziens `reklāma` un `sludinājums` ir divas atšķirīgas lietas par atšķirīgām cenām.
Labi, lai nu paliek, paldies par izlīdzēšanu! ceru ka izdosies no viņiem saņemt kādu e-pastu! ! Mani vienkārši kaitina fakts, cik daudz no šī visa laika ieekonomētos, ja ss.lv būtu kaut viens telefona numurs, kur viņi būtu sazvanami un domājams viss noskaidrojams pāris minūtēs .. bet nēē .. akmens laikmets redz