principaa der jebkuram aparaatam ar objektiiva viitni filtram no 49-67mm (mainaams izmeers)... es nenozheeloju ka nopirku, nav jau nekas super bet loti labs gan...
Paldies nu, ko....tie, kas vēlas, var pasūtīt no Amerikas, bet es piedāvāju manējo tepat un tūlīt, ja kādam vajag....man vēl bads neuzbrūk un daudz vietas arī tā manta neaizņem
viņam sanāca ~26))) ai, vai nav vienalga......no ASV ir un paliek no ASV...tur daudz kas ir lētāk, taču....vai vienmēr droši, ka saņemsi? ar tādām mazām lietām varbūt raizēm nav pamata, bet par dārgākām gan jāuzmanās, lai izspruktu no muitas nodokļa......
asteszvaigzne:viņam sanāca ~26))) ai, vai nav vienalga......no ASV ir un paliek no ASV...tur daudz kas ir lētāk, taču....vai vienmēr droši, ka saņemsi? ar tādām mazām lietām varbūt raizēm nav pamata, bet par dārgākām gan jāuzmanās, lai izspruktu no muitas nodokļa......
nu patriotismu tavā attieksmē pret muitas nodokļa pildīšanu un palīdzību valsts budžetam nekādu nejūt...
ja mazaak no manis njemtu valsts, mazaak arii man vajadzeetu no vinjas, ja es privaataam vajadziibaam peerku lietotu mantu, un man cipars no 180Ls uzlec uz 240Ls nu tas ir juutams sitiens manam makam...