Vai kādam nav pieredze ? Cik maksā ? Vai saslēdzējēju(bloķētāju) dod līdzi ? Kā ir ar pretzagšanas apdrošināšanu ? Vai ķīlā jāatstāj savs kredītkartes depozīts(tāpat kā autiņiem) ???
Identification, in the form of a driver's license or a copy of your passport is all that is required to rent a bike. Helmets are not mandatory and are not provided by the rental agencies, so you may want to bring your own. For those bringing their own bikes, repair shops are much more available than they were only ten years ago. Collalti, conveniently located near Campo de' Fiori, offers an assortment of bike accessories as well.
Ritenis Romā nav tas ko cilvēkam vajadzētu gribēt... Neesmu īrējis, nedomāju īrēt, varbūt nopirkšu kaut kad, bet ne lai pārvietoties pa pilsētu, bet sestdienas pēcpusdienām kādā pārkā...
Romas centru var ar kājām izstaigāt, tālāki punkti ir pieejami ar sabiedrisko... interesantiem punktiem ārpus pilsētas ritenis nepalīdzēs...
Kā jau teicu, ja kādi konkrēti jautājumi, tad varu palīdzēt cik varēšu...
Sender, lūdzu , kāpēc Tu tā domā? Tas dēļ nenormālās satiksmes? Vai viņu nav kur piesiet ? Jo man ikdienas maršruts aptuveni 10 km. Dzīvošu starp stacijuTermini un Republikas laukumu. Jā , un man taču divas spogulenes(lielās) un divi stikli(viens 70-200), +zibene un citi pričendāļi.Tieši dēļ smaguma gribēju ar ričuku, vai skūteri ?
Reāli tu dzīvosi pašā Romas centrā. Līdz jebkuram objektam ir rukoj padatj. Manuprāt, var visu izstaigāt ar kājām. Kāpēc ne ar riteni?! Traka satiksme būtu viens. Tas, ka var nozagt, otrs. Tava izvēle protams, bet es neiesaku. Skūteris būtu foršāk, ja māki braukt... un jāmāk ir labi Bet ar skūteri ir problēma - nevarēsi braukt aizliegtajās zonās, kur tev neviens neko nepateiks, neviens neapturēs, tikai pēc kāda laiciņa saņemsi kaudzi ar sodiem. Tavā vietā es veidotu maršrutu tādā veidā, ka katru dienu izvēlies vienu zonu, kuru reāli vari apstaigāt ar kājām, no rīta ar transportu uz turieni, visu dienu kājām, un atpakaļ ar transportu. Bet nu es neesmu tavā vietā, tāpēc izvēle tava. Lai veicas.
Ar savu nelielo - 2 reizes pa 2 nedeeljaam - pieredzi Romaa visnotalj piekriitu Sendera teiktajam. Kaajinjaam un tikai kaajinjaam, un tas buus taa veerts