forum.gif
par emocijam un alvilu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / par emocijam un alvilu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.04.09 14:48
 citēt
norchas teksti man saak patikt

sanaaktu laba graamata - alvila karikatuuras un norchas teksti :D
Publicēts: 03.04.09 15:02
 citēt
Nu nez, jāpiekrīt NilsS'am kaut par piemēru ņemot Annira šodienas bildi (www.fotoblog.lv...) no sērijas, savējie sapratīs un sabalsos. Visiem pārējiem tas ir viens liels kraps no neizdevušās bildes.
Alvils loģiski atraujas par uzdrīkstēšanos, bieži vien.. nu lab tas tā. Bet nu redzot mūsdienu fotomāksliniekus, kuriem sirdis sažņaudzas katru reizi, kad fotošops nokaras :face-devil-grin:
Publicēts: 05.04.09 19:04
 citēt
NilsS:lai nu piedod man ironia, kura pozicionējās kā baigi kruta beibe, bet šis topiks ir diezgan tipisks penšu domāšanas paraugs.
nepiedošu jo neesmu es nekada BEIBE ibiorio!
Publicēts: 06.04.09 09:00
 citēt
KEPKE:par piemēru ņemot Annira šodienas bildi (www.fotoblog.lv...) no sērijas, savējie sapratīs un sabalsos. Visiem pārējiem tas ir viens liels kraps no neizdevušās bildes.

Annirs ir licis arī sliktākas (par šo, uz kuru links) bildes. :)
Publicēts: 06.04.09 10:47 labots
 citēt
alvils:
KEPKE:par piemēru ņemot Annira šodienas bildi (www.fotoblog.lv...) no sērijas, savējie sapratīs un sabalsos. Visiem pārējiem tas ir viens liels kraps no neizdevušās bildes.

Annirs ir licis arī sliktākas (par šo, uz kuru links) bildes. :)
a kas vainas bildei??? vismaz man sirds nesazhnjaudzas, jo fotografeejot uz filmas es nedomaaju par shopu, ja nu vieniigi peec tam - redzot, ka atkal bfs ir suudiigi ieskaneejis...

ps. un man te iisti nav saveejo... jo ne ar vienu nekad neesmu tuseejis un arii iipashi nevienam cukuru ausiis arii neleju
Publicēts: 07.04.09 10:31 labots
 citēt
ironia:
NilsS:lai nu piedod man ironia, kura pozicionējās kā baigi kruta beibe, bet šis topiks ir diezgan tipisks penšu domāšanas paraugs.
nepiedošu jo neesmu es nekada BEIBE ibiorio!

mani tas ĻOTI satrauca :face-crying:
Vot, apņēmos laboties. Turpmāk solu godāt par ironisko kundzīti, vai tantu. Ceru, ka nu laime pilnīga :face-monkey:
Publicēts: 07.04.09 10:47
 citēt
DA shtrunts par komiksiem , tik luugums mozh nelikt plataakus par kaadiem 650 pix a to man apakshaa skrols paraadaas :D
Publicēts: 07.04.09 10:51 labots
 citēt
padstava

:D
Publicēts: 07.04.09 21:08
 citēt
tu esi forsh Anir :D
Publicēts: 07.04.09 21:10
 citēt
Annir, izlabo ludzu savu postu. Nu nebojasim skatu :)
Publicēts: 07.04.09 21:19
 citēt
Tagad redzu mēles garumu - izcils... :face-grin:
Publicēts: 07.04.09 21:24
 citēt
dzeest nemaaku - maaku tikai pagriezt sev veelamajaa virzienaa... :D
vai tad shis topiks tik noziimiigs? alvils tak koomiksus vairs naliek...:face-angel::face-angel::face-angel:
Publicēts: 07.04.09 21:25
 citēt
Alvila komiksiem nebija ne vainas, imho.
Publicēts: 07.04.09 21:28
 citēt
man ar patika... a gara zakja sviitra manupraat arii iespaarda reaali... vai ieper... :D:face-devil-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):