Nu nez, jāpiekrīt NilsS'am kaut par piemēru ņemot Annira šodienas bildi (www.fotoblog.lv...) no sērijas, savējie sapratīs un sabalsos. Visiem pārējiem tas ir viens liels kraps no neizdevušās bildes. Alvils loģiski atraujas par uzdrīkstēšanos, bieži vien.. nu lab tas tā. Bet nu redzot mūsdienu fotomāksliniekus, kuriem sirdis sažņaudzas katru reizi, kad fotošops nokaras
KEPKE:par piemēru ņemot Annira šodienas bildi (www.fotoblog.lv...) no sērijas, savējie sapratīs un sabalsos. Visiem pārējiem tas ir viens liels kraps no neizdevušās bildes.
Annirs ir licis arī sliktākas (par šo, uz kuru links) bildes.
KEPKE:par piemēru ņemot Annira šodienas bildi (www.fotoblog.lv...) no sērijas, savējie sapratīs un sabalsos. Visiem pārējiem tas ir viens liels kraps no neizdevušās bildes.
Annirs ir licis arī sliktākas (par šo, uz kuru links) bildes.
a kas vainas bildei??? vismaz man sirds nesazhnjaudzas, jo fotografeejot uz filmas es nedomaaju par shopu, ja nu vieniigi peec tam - redzot, ka atkal bfs ir suudiigi ieskaneejis...
ps. un man te iisti nav saveejo... jo ne ar vienu nekad neesmu tuseejis un arii iipashi nevienam cukuru ausiis arii neleju
dzeest nemaaku - maaku tikai pagriezt sev veelamajaa virzienaa... vai tad shis topiks tik noziimiigs? alvils tak koomiksus vairs naliek...:face-angel::face-angel::face-angel: