forum.gif
Latvijas PRESES foto vēsture ,VIDEO:): :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Latvijas PRESES foto vēsture ,VIDEO:): :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.03.09 22:29 labots
 citēt
Nelielu video interviju sakopujums katra ~10-15min ar Krutiem 80-90 gadu LATVIJAS preses foto večiem par agēntūru LETA un dzīvi:)

Interviju ar JOPROJĀM vienu no spicākiem LV preses fotogrāfiem Ilmāru Znotiņu atmiņas par LETU ,iesaku!
www.leta90.lv...

Fantastiska intervija ar fotogrāfu Juri Kŗumiņu par Meičām un haltūrām RĒCU 15min!:):)
www.leta90.lv...

Super intervija ar Fotogrāfu Andris Eglīti [Pilsētas Eglītis!]
www.leta90.lv...

Teicama intervija ar FOTOGRĀFU Uldi Pāži !!!
www.leta90.lv...

Dokumentāls kīno par Latvijas preses foto flagmani 80 gados un spicajiem tā laika preses fotografiem:)
www.leta90.lv...
Publicēts: 27.03.09 22:47
 citēt
Lunis:[Pilsētas Eglītis!]
:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 28.03.09 03:24
 citēt
Ja jā es savulaik recu ka sjie DALIJĀS , Abi Andri Eglīši :):) Pilsētas EGLĪTIS @ Lauku EGLĪTIS :):)
Publicēts: 28.03.09 10:22
 citēt
Labis! Eglīti noskatījos, jo izbijis priekšnieks, bet bu šis kaut kā aprauts
Publicēts: 28.03.09 10:23
 citēt
FOTOdurnis : Oi vecīt es atceros kā 1988 gadā Krūmiņš ar Kalniņu Ogrē kojās kautkādas šuvējas sadzina dušās OT tas bij tiem laikiem JAUTRI:):)
Publicēts: 28.03.09 10:26
 citēt
ak34 : Noskaties Krumiņu tas ir REĀLI storiji tiem laikiem kad sāku šancēt 80 gadus vidus , mēs uz šiem lūrējām domājām MULD bet kad paši sākām līdzīgus podus piedzīvot tad vairs komentāru nebija:):)
Publicēts: 28.03.09 10:46 labots
 citēt
Lunis:ak34 : Noskaties Krumiņu tas ir REĀLI storiji tiem laikiem kad sāku šancēt 80 gadus vidus , mēs uz šiem lūrējām domājām MULD bet kad paši sākām līdzīgus podus piedzīvot tad vairs komentāru nebija:):)

Krūmiņš izklausās pēc gana slīpa kexa.
Publicēts: 29.03.09 21:54
 citēt
Lunis:Pilsētas EGLĪTIS @ Lauku EGLĪTIS :):)
melš, ka šie gonorārus dalījuši tā - kurš pirmais atnāk, tas ņem. a mēs ar Andri Krievu vienā žurnālā reiz piekaltūrējām. ierauga mani grāmatvede un jautā: "Krievs???", uz ko es: "nē, latvietis!". a Krūmiņš, kurš vēlāk īpašo lietu ministrs a senāk dzērājs un Latinform fotogrāfs?
Publicēts: 29.03.09 23:24
 citēt
Paldies :)
Diezgan interesanta skatāmviela varētu pat teikt viens no vērtīgākajiem postiem te kas pēdejā laikā redzēts.
Publicēts: 29.03.09 23:25
 citēt
cepums Lunim! ;)
Publicēts: 29.03.09 23:30 labots
 citēt
haralds : Jā jā , tas pats :):)

ak34 : ap deputāts , ministrs politiķis vēstnieks LC un 21 dibinātājs visādās padomēs sēdētājs un kas tik vēl nē pēdējos 20 gadus , pēdējo reiz kad maniju bij Elextro sakaru inspekcijas PR :):) Šie ar Kalniņu gana jautrību kādreiz ieviesa foto biznesā:):)
Publicēts: 29.03.09 23:34
 citēt
Lunis:

ak34 : Politiķis ministrs deputāts un kas tik vēl nē pēdējos 20 gadus , pēdējo reiz kad maniju bij Elextro sakaru inspekcijas PR :):)

Paskat, pat nekļūdījos ;)
Publicēts: 29.03.09 23:48 labots
 citēt
Lunis:haralds : Jā jā , tas pats :):)
es no viņa ieņēmos jautāt: "kādos mīzeļos Tu SHITo esi tīstījis?"!:face-smile: (a tīstījis biju tīstītājā, mīzeļos biju pastiprinājis).:face-grin:
Publicēts: 30.03.09 00:08 labots
 citēt
haralds : Man turpāt netālju bija darbnīca tad daži labi kursēja ciemos regulāri , no šiem iemācijos totālu nekaunību un PXismu pret jebkādiem varas pāstāvjiem . Kad uztasiju savu pirmo aģentūru man tur visi jaunieši bij apsalūtie PXuisti bet šancēja IDEĀLI:):) Katrā ziņā šitie vecie krabiji baij baisi labi skolotāji bij nos šiem ko pamācīties , Prēdēlis , Pāže tie ir dzeki kur pētiju katru kadru kā šie uztasijuši nju un šie ar nekaunējās apskaidrot:):)
Publicēts: 30.03.09 09:10 labots
 citēt
Krūmiņš: "disidents ...bija komjaunatnes sekretārs un vēl vadīja mītiņus."
dirsējs, ne disidents... bija arī tāda kategorija tajos laikos kā "apdomīgie stučītāji". un tagad daži itin zināmu ļaužu kārtā...
varbūt par politiķi viņš palika (ja tā ir profesija), bet par fotogrāfu izbija.... tās galma bildes žēlīgas žēlīgas...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):