ak34 : Noskaties Krumiņu tas ir REĀLI storiji tiem laikiem kad sāku šancēt 80 gadus vidus , mēs uz šiem lūrējām domājām MULD bet kad paši sākām līdzīgus podus piedzīvot tad vairs komentāru nebija
Lunis:ak34 : Noskaties Krumiņu tas ir REĀLI storiji tiem laikiem kad sāku šancēt 80 gadus vidus , mēs uz šiem lūrējām domājām MULD bet kad paši sākām līdzīgus podus piedzīvot tad vairs komentāru nebija
melš, ka šie gonorārus dalījuši tā - kurš pirmais atnāk, tas ņem. a mēs ar Andri Krievu vienā žurnālā reiz piekaltūrējām. ierauga mani grāmatvede un jautā: "Krievs???", uz ko es: "nē, latvietis!". a Krūmiņš, kurš vēlāk īpašo lietu ministrs a senāk dzērājs un Latinform fotogrāfs?
ak34 : ap deputāts , ministrs politiķis vēstnieks LC un 21 dibinātājs visādās padomēs sēdētājs un kas tik vēl nē pēdējos 20 gadus , pēdējo reiz kad maniju bij Elextro sakaru inspekcijas PR Šie ar Kalniņu gana jautrību kādreiz ieviesa foto biznesā
haralds : Man turpāt netālju bija darbnīca tad daži labi kursēja ciemos regulāri , no šiem iemācijos totālu nekaunību un PXismu pret jebkādiem varas pāstāvjiem . Kad uztasiju savu pirmo aģentūru man tur visi jaunieši bij apsalūtie PXuisti bet šancēja IDEĀLI Katrā ziņā šitie vecie krabiji baij baisi labi skolotāji bij nos šiem ko pamācīties , Prēdēlis , Pāže tie ir dzeki kur pētiju katru kadru kā šie uztasijuši nju un šie ar nekaunējās apskaidrot
Krūmiņš: "disidents ...bija komjaunatnes sekretārs un vēl vadīja mītiņus." dirsējs, ne disidents... bija arī tāda kategorija tajos laikos kā "apdomīgie stučītāji". un tagad daži itin zināmu ļaužu kārtā... varbūt par politiķi viņš palika (ja tā ir profesija), bet par fotogrāfu izbija.... tās galma bildes žēlīgas žēlīgas...