forum.gif
Un kā TEVI sauc Twitterī?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Un kā TEVI sauc Twitterī?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.03.09 23:38 labots
 citēt
Mani: dream_a_dream
:face-monkey:

Ja kāds vēl nezina, kas tas ir, reku Panorāmas sižets: www.youtube.com...
Publicēts: 27.03.09 23:39
 citēt
ko?
Publicēts: 27.03.09 23:51 labots
 citēt
ugisio2:ko?
kas i twitteris? a es visur ar paša vārdu, ja nu paretam ar ļiterāro psevdoņīmu Riks Sondors.
Vil:ar riebumu skatos uz visām lapām, kur jāreģistrējas ...
es a tā uzmanīgi.:face-surprise:
Publicēts: 27.03.09 23:56
 citēt
Kas tās par atklāsmēm? :face-grin:
Publicēts: 28.03.09 00:01
 citēt
ar riebumu skatos uz visām lapām, kur jāreģistrējas ...
Publicēts: 28.03.09 00:55
 citēt
...nezinu...
Publicēts: 28.03.09 02:32
 citēt
4o za fak?? :D
Publicēts: 28.03.09 08:12
 citēt
haralds ir paregjotaajs;-p;-)))
harald, vari pateikt, ko es taisiijos sheit rakstiit?m?;-))))
Publicēts: 28.03.09 08:35
 citēt
FOTOdurnis:dindin - Elvi uz stūra vēl nav nobankrotējis ? :)

Zini, vakar vēl gāju garām - smaržoja pēc bulciņām. Tad vēl i dzīvs :face-grin:
Publicēts: 28.03.09 10:14
 citēt
un kāda jēga no reģistrēšanās tādā twiterī? vai dod kādas vērtīgas balvas? :face-grin:
Publicēts: 28.03.09 16:32
 citēt
twiteris hujiteris... izskatas, ka dazhiem nav jastrada. man jau ar fotoblogu pietiek...
Publicēts: 28.03.09 22:07 labots
 citēt
Manā vietā twittero kāds cits, pagaidām sanāk ļoti labi: twitter.com...

Par to, ka viņu nelietoju, dabūju sarkanos burtus ar šo te: "This account is currently suspended and is being investigated due to strange activity." ... :D
Publicēts: 30.03.09 00:16
 citēt
iečekojiet pirmo lapu
tagad arī fotoblogam ir twitteris :)

twitter.com...
Publicēts: 30.03.09 01:55
 citēt
Aizvaciet, ludzu, to huinju. Paldies.
Publicēts: 30.03.09 02:05
 citēt
Krustaps
Publicēts: 30.03.09 02:32
 citēt
Publicēts: 30.03.09 02:51 labots
 citēt
versatile:Aizvaciet, ludzu, to huinju. Paldies.

+++

..palasiiju..(iz emuars.lv)..
"fīču, kas pārņem pasauli, kas izkonkurēs google, kas steidzami ir jāokupē,
jāmonetizē un ja tajā tevis nav, tad esi atpalicis lameris no pagātnes"

virtuaalaas telpas verga vaajpraata murgi
(nav attiecinaams uz personu kaa taadu, bet vispaariigi par tekstu)

..mozj es esmu vecmodiigs, tad
LOL
Publicēts: 30.03.09 08:32
 citēt
:)
Publicēts: 30.03.09 10:43
 citēt
būt vecmodīgam ir daudz stilīgāk, nekā būt twitter.com :face-wink:
Publicēts: 30.03.09 10:58
 citēt
jau taa pederastiski ilgaa lapas ielaade tagad ir vel vairak pasliktinajusies.
sheit jopriajm ir cilveki, kas ienak bildes apsaktiit un forumaa gudriibas/hohmu palasiit.
lieciet atseviskju sadalju hujiterim, vai vismaz ljaujiet pec ielogoshanas atsleegt profilaa to suudu.
Publicēts: 30.03.09 11:12
 citēt
samazini lamu vārdu daudzumu savos tekstos un tad turpināsim sarunu
Publicēts: 30.03.09 11:31
 citēt
jau taa gejiski ilgaa lapas ielaade ir vel vairak pasliktinajusies. Sheit joprojam ir cilveeki, kas ienak bildes apskatiit un forumaa gudriibas/hohmu palasiit. Lieciet atseviskju sadalju ***iterim, vai vismaz ljaujiet pec ielogoshanas atslegt profilaa to ne parak lietojamo un vispar samera bezjedzigo pedeja laika web 2.0 modes kliedzienu, kas kalpo ka izteiksmes lidzeklis modernajai, pie SMS garuma izteiksmes veida pieradushajai, jaunatneri, kas neprot savirkneet logjisku domu ar vairaak ziimeem ka saiet viena SMS.
Publicēts: 30.03.09 11:36 labots
 citēt
daiga35:būt vecmodīgam ir daudz stilīgāk, nekā būt twitter.com :face-wink:

jessss!!! bingo!!! :)

ps. es gribeetu daudz labaak blogaa uzlabojumus,
nekaa shaadus-taadus pluginus pirmajaa lapaa ar
noraadeem uz citaam web adreseem :)
PALDIES :face-devil-grin:
Publicēts: 30.03.09 11:45
 citēt
:) pagaidām anyway tas ir tests, twittera atslēgšanas iespēja ir laba doma, jāparunā ar Gljuku

par ielādēšanas ātrumu - tas ietekmē tikai pirmo lapu - ne galeriju, ne forumu, ne arī kādu citu sadaļu izņemot pirmo lapu.

par bloga uzlabojumiem... top, lēni, bet top...
Publicēts: 30.03.09 11:58
 citēt
Elik, bet tieshi pirmajaa lapaa ir redzami svaigaakie foruima temati
turklaat, ja taisa refresh pec sesijas taimauta citaas lapas, tad sakuma met aaraa (sidebar gan rada ka esi iekshaa, bet main lapaa vienalga kljuudinja), ta ka kad ilgaku laiku nav buuts, vienalga spiezhu uz sakuma.
Publicēts: 30.03.09 12:55
 citēt
ok versatile, tava sāpe ir saprotama un jāpiekrīt tev ir... Mēģināšu sabakstīt Gljuku uz atslēgšanas funkciju.
Publicēts: 30.03.09 17:53 labots
 citēt
dansiga:haralds ir paregjotaajs;-p;-)))
ierediģēju Post Factum - ko ķēzīties ar jaunu atbildi - īpaši, ja turpat blakus!
Publicēts: 31.03.09 00:28
 citēt
eena007 >: )
Publicēts: 31.03.09 09:59
 citēt
kāds var tolkam izstāstīt, kas tas Twitter tāds ir?! Nav laika iet tajā lapā un iedziļināties (ātrumā jēgu nesapratu un tas video, kas tjipa "skaidrojošais", ir kaut kāds ********)
Ko iegūst tips "Twiterojot"?
Publicēts: 31.03.09 11:06
 citēt
twiterim nav ne vainas. interesants rīks. Tagad pat ir savācies paliels tusiņš no Latvijas. Kad pirmo reizi tur piereģistrējos 2 gadus atpakaļ, tad baigi tukšs viss bija.
Publicēts: 31.03.09 11:14
 citēt
Twitteris tev nav vajadzīgs kamēr tu tajā nepiereģistrējies. Kad piereģistrējies, tad nezkāpēc paliek vajadzīgs :)

Divos vārdos tjipa SMS visiem un nevienam. Tu kaut ko pasaki ar domu, ka varbūt to kāds izlasīs. Mikroblogs.

twitter.com/Eliks
Publicēts: 31.03.09 11:47
 citēt
vispar samera bezjedzigo pedeja laika web 2.0 modes kliedzienu, kas kalpo ka izteiksmes lidzeklis modernajai, pie SMS garuma izteiksmes veida pieradushajai, jaunatneri, kas neprot savirkneet logjisku domu ar vairaak ziimeem ka saiet viena SMS.
Publicēts: 31.03.09 11:47 labots
 citēt
Eliks:
Divos vārdos tjipa SMS visiem un nevienam. Tu kaut ko pasaki ar domu, ka varbūt to kāds izlasīs. Mikroblogs.

tjipa prieksh emo, kurus visi realaja dzive ignoree vai ari vienkarshi nenjem par pilnu?
Publicēts: 31.03.09 12:00
 citēt
Brīnos par šādu naidu pret jaunām idejām. Twitter slikti, iPhone - tikai idiotiem un lielo korporāciju CEO utt. Brīnums kā te dažs labs ir ticis līdz fotoaparātam :D
Publicēts: 31.03.09 18:29
 citēt
nu, kapec taa - bet piedod, sms un blogus saukt par jaunu ideju ir nepieklajigi. tas ka viens sakrustoja un siichi pavilkaas - ta vel nav tehnologija. tas drizak ir, ka jau te teica - miniblogs.
a iphone pec jailbreika ir lietojams produkts, jaatziist. nebutu pasham e51, mosh pierunatu pieksjirt sev korporativo - vienreiz jau biju pierunajis, bet pasaidiju nebreikotu, un pardomaju.

vienkarshi, neredzu tadam suudam jeegu. ja man ir ko teikt, tad parast ir ko teikt vairak neka 100uncikturtas zimes.

ak jaa. twitteri es lietoju. Korporatiivo gan, un ar lielu negribeshanu. tapec nevajag teikt, ka es nezinu, jo nelietoju. gan pirms, gan tagad viedoklis nemainiigs - man to nevajag, un ja man viena no manam miljakajm lapam liek piespiedu karta vinju skatities, tad, IMHO, man ir tiesibas necenzeti izteikties.
Publicēts: 31.03.09 18:39
 citēt
kaukadu suda twiteri vareja bloga ieviest a musu shedevru konkursam balsoshanu laikam nesagaidit.
Publicēts: 31.03.09 18:42
 citēt
zo:kaukadu suda twiteri vareja bloga ieviest a musu shedevru konkursam balsoshanu laikam nesagaidit.

:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 31.03.09 18:47
 citēt
jaaraud ne jaasmejaas
Publicēts: 31.03.09 18:57
 citēt
nu i salidziniaji - konkursu ar adminu speeljmantinju....
Publicēts: 31.03.09 21:25
 citēt
bet FAKTS, kas tiek PILNIIBAA ignoreets
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt