ehh, joprojam uzskatu ka sviests tas viss ir. kā līdzeklis ģeffku koļīšanai der, bet nu... kaut ko saturīgu rakstīt ar 140 zīmēm ir par maz. Ne velti tik daudzi izmanto iespēju pilinkot bildes vai video.
versatile, es , zinjkaara butne buudama, twitteri pat nebiju atveerusi - man likaas taapat - kaarteejais piiii .... liidz noklaiusiijos R.Lakja lekciju apr integreeshanos internetvidee ..... Ja pareizi saprot twitter buutiibu u pareizi shamo lieto - tas ir labs dazhaados veidos .... (es gan pati veel neesmu piekjeerusies pie pareizaas taktikas twitter lietoshanaa) ;-)
he, nu darbam twiteris tiks izmantots visai aktiivi, tas ari izskaidro kapec es tur tagad njemos. No nakama menesha bish mainas darba profils un bus vairak akonti menedzheshana... dansiga, piekriitu par visiem 100. Bet tik un ta, uzskatu, ka twiteris degradee cilveku izteiksmi un dara to smagi.
es biju twitteri un tad izdzeesos. sapratu ka cilveki vairs netiekas un nav par ko runat jo viss jau sen ir izlasiic twitwrii... reklamai der bet dzivoshanai nee
Man tvitera ideja baigi patīk, pats šādā veidā sekoju līdzi visam, kas interesē dizaina jomā no blogiem, kompāniju PR nodaļām + parastiem mirstīgajiem.
dansiga:Lunis, nu shis nav feiks .... es to adresiiti salasiiju TV, kad raadiija zinjaas .....
Tu lasi ko tu rakti ? Oficiālais Medvedevs Twitterii - KremlinRussia Bet tev ir KREISAIS kur šie ākstās un visadas H_njas raksta tas ir KĀ TEV rakstits "KremilnRussia" saimainīti vietām burti
dansiga:Lunis, ai ...... nu man kaa vienmeer ir burtinji sajaukushies vietaam ;-((((( KremlinRussia ... Ij taadu KremilnRussia nemaz twitters neatrod .....
Ta jau būs aizklapēts , viņi tur vareni deva vaļā , daudzi domāja ka tas ISTAIS un nevarēja saprast KAS tur pa brdaku notiek