forum.gif
Tiem kas atceras VISMANTU!! :D :D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Tiem kas atceras VISMANTU!! :D :D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.03.09 16:42
 citēt
www.tetiem.lv...

Tiem, kas nav dr.lv reģistrējušies...

Andra un Solvitas dēliņam Mārtiņam vasarā apritēja gadiņš. Viņi dzīvo Liepājā. Teiksit – nekas īpašs? Bet, ko teiksit tagad? – Andrim ir 70 gadu, Solvitai – pēc 30. Savukārt no Mārtiņa dzirkstī nebeidzams bērnam tik raksturīgs prieks un tāda kā īpaša gudrība, kura, kā domā paši vecāki, nāk līdz ar viņu pašu pieredzi, laižot pasaulē mazo ķiparu.

test.mammam.lv...
Publicēts: 28.03.09 16:44
 citēt
vienaa otraa bildiitee ar sievu un beernu Vismanta bluurs manaams :)
bet nu vispaar pozitiivi. mums bi visiem taa lai buutu ap 70it...
Publicēts: 28.03.09 18:03
 citēt
esmu tikai dzirdeejis baumas, ka savaa laikaa dikti nikni te plosiijies...
Publicēts: 28.03.09 19:04
 citēt
Krampis vienmer atbildis savam uzvardam es to zinu jau vairak ka 20 gadus:) Kadss GADINS vins ir vienaudzis ar manejo :)
Publicēts: 28.03.09 19:23
 citēt
nez kāpēc visi aizmirst, ka uz pasaules arī ir kaimiņi
Publicēts: 28.03.09 19:24
 citēt
Maris:nez kāpēc visi aizmirst, ka uz pasaules arī ir kaimiņi

arī tev:D
Publicēts: 28.03.09 19:40
 citēt
Haiduks:
Maris:nez kāpēc visi aizmirst, ka uz pasaules arī ir kaimiņi

nē man kāreiz ir otrādi, bet sazin kā būs, kad gadi pienāks - varbūt arī izkūkošu beidzamo jēgu, kā te daži fotomākslinieki, un metīšos uz jaunām meitenēm, par šodienas praksi aizmirsdams
Publicēts: 28.03.09 19:40
 citēt
Annirs:esmu tikai dzirdeejis baumas, ka savaa laikaa dikti nikni te plosiijies...
bija periods, kad viņš komentēja katru bildi, komentēja pa ģelu, vairāk es viņu jutu iepriekšējā dzīvē [ nikā ], žēl, ka viņš vairāk te nedarbojās. bija dažas lietas, kas manuprāt veicināja Vismanta aiziešanu, pie tām sīkāk nepakavēšos, vienīgi pieminēšu, ka tām pieskārās gan Zaulons, Alloxa arī Fotodurnis reizēm tagad............................:face-wink:
Publicēts: 28.03.09 20:06
 citēt
+negatIvs.
Publicēts: 28.03.09 20:27
 citēt
negattivs

neatceros kaa sis komenteeja - atceros paaris vinja ''lekcijas'' - tur pec jamaa ilustraacijaam bij 100% skaidrs, ka pasam nav aizkeeries pilniigi nekas no fotoabeces gabalinjiem ko sis parpubliceeja

www.fotoblog.lv...

un pa sitadiem padomiem publiskaa telpaa vispaar vajag klavieri atnjemt

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 28.03.09 20:29
 citēt
Maris:
Haiduks:te]

nē man kāreiz ir otrādi, bet sazin kā būs, kad gadi pienāks - varbūt arī izkūkošu beidzamo jēgu, kā te daži fotomākslinieki, un metīšos uz jaunām meitenēm, par šodienas praksi aizmirsdams

šito prasa paskaidrojumu, lai mums domājot nebūtu pārpratumu
<nē man kāreiz ir otrādi,>
tad kaimiņš ar tevi???
Publicēts: 28.03.09 20:43
 citēt
par lekcijām atsevišķa tēma, viņa komentāri nebija slikti, tagad vispār .............................
Publicēts: 28.03.09 20:55
 citēt
negatIvs:par lekcijām atsevišķa tēma, viņa komentāri nebija slikti, tagad vispār .............................

nu mok... figvinjzin - lieku bildes reti un no vina komentus nesaneemu, bet lekciju ilustraacijas kas raada, ka pasham paarrakstiitais texts nav aizgaajis, atceros

un, ka shim patika bezjeedziigi iztiiriit kartinju reportaazaas arii

jaapsveic Vismants ar gimenes pieaugumu un jaapriecaajas, ka shamaa uzmaniiba paargaajusi uz privaataam lietaam
Publicēts: 28.03.09 22:02
 citēt
Nu super! Prieks par možo garu :)
Publicēts: 28.03.09 22:39
 citēt
negatIvs:par lekcijām atsevišķa tēma, viņa komentāri nebija slikti, tagad vispār .............................

Vismants mācēja perfekti analizēt fotogrāfiju!!!
Bet ja te kāds sāk piesieties un meklēt kārtējo kaški, lai tas ir tikai uz vina sirdsapziņas...
bet ir jaf cilvēki, kuri visur un par visu ierēks, jo savādāk nespēl dzīvot...
kā īsti sētas kranči, visi jāaprej, jo tā tiem liekās , ka augstāk pacels savu asti :D
Pretīgi cilvēki!!!
Jā Mari. tieši par tevi- ja tev ir spēcīgi kaimiņi, KĀPĒC aizskar cilvēku , kuru nepazīsti.
Ja tevī ir kaut nedaudz jēgas, atvainojies Vismantam, jo Vismants , liekās , šad tad lasa fotoblogu!!!
Un kāds sakars Vismanta Mārtiņām ar Mara murgojumu 28.03.09 20:55
Publicēts: 28.03.09 23:07
 citēt
ganjau i Vismants i Haiduks paardziivos jebkuru tekstu - jo iipashi ja ar teksta uztveri vaaji

un ies uzmauks veel kaadu sedevru ko analizeet:

Publicēts: 28.03.09 23:23
 citēt
Maris:ganjau i Vismants i Haiduks paardziivos jebkuru tekstu - jo iipashi ja ar teksta uztveri vaaji

un ies uzmauks veel kaadu sedevru ko analizeet:

Pēdejo reizi citēju Mari:
<bet sazin kā būs, kad gadi pienāks - varbūt arī izkūkošu beidzamo jēgu,>
Mari, tev tas nedraud, jo lai kaut ko izkūkotu, kaut kam ir jābūt...
Tu stulbais pajolīt, izlasi, kas tur rakstīts
www.tetiem.lv...
, pēc tam padomā, ko tu raksti zem šāda teksta.
Bet vienreiz jaf rakstīju, ja tev no tā noiet, turpini par visiem ierēkt.
Publicēts: 28.03.09 23:25
 citēt
atkal beidzaas tabletes ? :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 29.03.09 15:11
 citēt
njaa baigais humors te. par to laikam haidukonkulim jaapasakaas.
Publicēts: 29.03.09 16:06
 citēt
Varu tikai apsveikt ar apbērnošanos.
Publicēts: 29.03.09 22:35 labots
 citēt
Maris:... sazin kā būs, kad gadi pienāks - varbūt arī izkūkošu beidzamo jēgu ... ... un metīšos uz jaunām meitenēm ...
es a ceru izvilkt ~ cik tautas rakstnieks Andrejs Upīts, bet mazākā mērā izkūkot prātu. pagaidām laikam viss OK - pārsvarā interesējos tik par vecām sievām tā uz vismaz ~ 30.
Publicēts: 29.03.09 22:44
 citēt
:face-grin:
Publicēts: 30.03.09 02:56
 citēt
Maris : Man te pirms kādiem pārs gadiem gadijās paskirstīt un palasīties bagātīgi ilustrētu izdevumu ~300.lpp "Digital Boudoir Photography" visai nopietna "Brenda" sponsorētu , tas kas tur bij iekšā bij tik rēcīgiem bilžiem noilustrēts ka texsts vispār bij otrā plānā:) IESAKU "Monogrāfija" tīrā veidā:)
Publicēts: 30.03.09 09:20
 citēt
pa latviski te viss notiekās... potogrāfs potogrāfam vilks, suns un kapracis... vārdos...
:D
Publicēts: 30.03.09 09:27
 citēt
a kas vainas lai tak darbojas onkulis, prieks par šamo. vaigā arī satikts un diskutēts par tēmām, kas saistās ar pasaules apskatīšanu caur sarežgītu stiklu sistēmu :)
Publicēts: 01.04.09 22:09
 citēt
ko Andrim pieseejaaties? normaals viirelis, prieks ka tais gados veel cilveekam ieksha darboties.
Publicēts: 03.04.09 14:19
 citēt
Tiešām - kas vainas?! Feini tak.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):