Nu tad tā, pārdodu ļoti maz un saudzīgi lietotu Sigma 70-300mm F/4-5.6 APO DG Macro, ar viņu izšauti ap 400 kadriem. **Līdzi nāk saules blende un objektīva orģinālā somiņa. *Garantija līdz 2010. gada septembrim. *Ja nepamanijāt, tad šis ir modelis ar APO- mazākas krāsu aberācijas. Labāk nekā bez APO *Pirkts 2008. gada 9. septembrī! *Links: www.sigmaphoto.com...
CENA: 89.99Ls (Var padiskutēt...) ATRAŠANĀS VIETA: Liepāja un Aizpute! _________________________________________________________________________________________________ ****PĀRDOTS****
Kristaps3:bļa, pārlasījos. Anyway 90 Ls ir daudz, daudz par dārgu.
Kāpēc daudz daudz par dārgu? Nu lab, pāris Ls var pakaulēt, bet kamōn - vēl stiklam garantija dafiga ilgi, maz lietots - nav jau zin , ka pērkot no rokas uzreiz 2/3 cenai jābūt nost - daudz maz svaigam stiklam 1/3 nost no veikala cenas man šķiet ir tikai normāli + te pat ir vairāk kā 1/3... Tā kā nečīksti un pērc nost - a ja nepērc tad vēl jo vairāk nečīksti
Ar APO ir labāks. Cik esmu dzīvē salīdzinājis, tad ātrāk fokusējās un pēc ražotāja teiktā mazākas krāsu aberācijas!
SIGMA 70-300mm F4-5.6 DG Macro
SIGMA LENS 70-300mm F/4-5.6 DG MACRO _____________________________________________ *Šie ir viens un tas pats, tikai savādāk nosaukti! *Abi ir parastie bez APO
SIGMA 70-300mm F/4-5.6 APO DG Macro SIGMA LENS 70-300mm F/4-5.6 DG APO MACRO SON ___________________________________________________ *Šie abi arī ir vienādi, tikai nosaukukumi savādāki. *Šie ar APO
Vienkārši Neostors ir pārpircis bankrotejošo Euroshopu tapēc iztirgo euroshopa preces pa lēto. Man kolēģis pirmdien nopirka Sigma 18-50 f2.8 EX pa 97Ls!!! Es līdz pēdējam brīdim neticēju kamēr rokās nepaturēju. Reāli pāris objektīvi aizgāja gandrīz pa pašizmaksām!
pa 100Ls 2.8 zūma stiklu labā kvalitāte es pat nedaudz varētu pieciest dzeltenu! paskatieties euroshop.lv arbūt vēl kāda prece pa ļoti labu cenu palikusi!
M_Kalnins:Sigma 120-400mm 4.5-5.6 OS HSM Canon arī vairs nav
Nav vairs nekas , GNT izpārdeva stoku un tagad pāris gabali pa dārgo tikai Canon vispēr tikai 2 objektīvi piedāvājuma , es jau augstāk teicu , XAĻAVA BIJA 3 DIENAS