kitux:hmmm.... pec siem visiem padomiem, laikam nesisu uz servisu, lai kaut ko nesabojatu Paldies visiem- par viedokli
Tagad turpināšu savu stāstu. Kad savu Canonu sadomāju pārdot, izštukoju, ka putekļus, kas bija sakrājušies aiz matstikla, tomēr vajadzētu iztīrīt. Canon servisā ātri to nevarēja izdarīt. Kameru nācās nodot remontā citā "kantorī". Kameru izņemot no remonta, nepārbaudīju, jo nebija līdz objektīva. Kad kameru pārbaudīju nācās secināt, ka autofokusa punkti bija saskatāmi vairs tikai divi, bet skatu meklētājā varēja redzēt, ka matstikls ir sačakarēts. :face-plain: Tā es tiku pie jauna matstikla un secināju, ka ne visi meistari ir meistari. Tagad visas, ar tīrīšanu saistītās, problēmas atrisinu pats. Ja kaut ko sabojāšu, tad vismaz mani mierinās doma, ka naudu par to nevienam neesmu maksājis.
Un "kantori" vārdā jau nevar nosaukt,vai ne? Dievinu šo jauko latviešu īpašību:masveidā nosprāgt no krutkas,bet pārdevēja vārdu pat pirms nāves neizpaust.Ā,nu protams,ka tik brāķdaris neiesūdz par neslavas celšanu un prieciņš jau ar,kad citi lohi nes sačakarēt savu tehniku,vismaz nejūties vientuļš ar savu bēdu.
Salasījos jūsu gudrības, konstatēju putekļus arī uz savas matricas, nodomāju izpūst ar klizmu. Kā par nelaimi klizmā izrādījās kāds ūdens piliens, kas, protams, tika izpūsts uz matricas. Dabūju skriet pie Portretiem, lai tīra
Redzot KĀ viņš to dara, tie 40Ls nav nemaz pārmērīga summa (man gan tika pa ātro un lēto notīrīts, bet tāpat labi).