Kādā interneta veikalā pasūtīju Sigma Flash EF-530 DG Super Canon, likās tīri pieņemami un finansiāli arī nerauj robu pamatīgu. Kad pēc pāris dienām zvanīja, lai pateiktu, ka zibspuldzes pagaidām nav noliktavā man šī interneta veikala darbinieks pajautāja kāds ir tieši mans fotoaparāts un pēc tam teica, ka tieši šai zibspuldzei tieši ar šo fotoaparātu ir slikta saķere un daudz "error`u". Tāpēc gribu uzzināt vai, tas tikai bija mārketinga triks, lai nepazaudētu klientu un censtos man nopārdot citu zibspuldzi vai arī tiešām Sigma Flash EF-530 DG Super Canon nesaķer ar Canon EOS 400D ?
Stubais veikala darbinieks , pats gadu ar šādu Sigmu un 400D darbojos, tagad kabinu pie 40D , viss notiek , viss strādā , arī paņēmu tikai budžeta dēļ , mani pagaidām apmierina , bet zinu tikai vienu , Sigmu LV piegādā GNT , dotajā brīdī vienkārši nav piegādātāja noliktavā un tur visa fiška , a ineta veikali piebāž savas datu bāzes ar veciem datiem un čakarē cilvēkiem smadzenes, reti kurš neta veikals seko līdzi savai datu bāzei, it sevišķi ti kam nav XML ar to grēko drūmi. Vakar pats 2u.lv pasūtīju Sigma 10-20 , zinu ka GNT nav , bet domāju pārbaudīšu , šodiem ap 13.30 pazvanīja un paziņoja , ka diemžēl nevar tagad dabūt un pēc brīža skatos no datu bāzes izņemts
Man tag ir arī viena Sigma SUPER versija (ciparus tag no galvas neatceros un slinkums skatīties - moš 500) - kā otrā zipene labu labā - nekādu probļēmu, lai arī ņēmu lietotu.
Neiesaku nevienam SIGMU- High Speed mode režīms nefiksējas. Ja slēdža ātrums nokrīt zem pieļaujamā x-sync ātruma, high speed mode automātiski izslēdzas un atpakaļ to var ieslēgt tikai manuāli.
Portreti:Neiesaku nevienam SIGMU- High Speed mode režīms nefiksējas. Ja slēdža ātrums nokrīt zem pieļaujamā x-sync ātruma, high speed mode automātiski izslēdzas un atpakaļ to var ieslēgt tikai manuāli.
Portreti:Neiesaku nevienam SIGMU- High Speed mode režīms nefiksējas. Ja slēdža ātrums nokrīt zem pieļaujamā x-sync ātruma, high speed mode automātiski izslēdzas un atpakaļ to var ieslēgt tikai manuāli.
Kaut gan...tu jau laikam tikai AUTO fočē?
Kaut kā līdz šim, šī problēma man nav īpaši traucējusi...
Kā kādreiz vēstija dzeks kas SIGMA blices CANON modifikācijā tirgoja , šie esot atnakušas atpakaļ 8 no 10 pardotajām pirms garantijas laika beigām. Bet varbūt ka patreiz ir savādāk.
Kaut gan...tu jau laikam tikai AUTO fočē?
Kaut kā līdz šim, šī problēma man nav īpaši traucējusi...
Reiz vienu fotokursu pasniedzējs man atzinās, ka viņš nemaz nezin, kas ir un kādos brīžos jāizmanto High Speed Sync mode. Es, savukārt, vispār neiedomājos fotogrāfēšanu vasarā bez ieslēgta šī režīma...
Portreti: Reiz vienu fotokursu pasniedzējs man atzinās, ka viņš nemaz nezin, kas ir un kādos brīžos jāizmanto High Speed Sync mode. Es, savukārt, vispār neiedomājos fotogrāfēšanu vasarā bez ieslēgta šī režīma...
Nu palasījos apmēram kas tas ir un ko tas ēd - principā noderīga fīča - vecajai zipenei tāda šķiet nemaz nebij... Bet nu par cik Sigma kā sleivs, tad tās fīčas "klibums" diez vai dikti iespaidos - galvenais, ka nozibsnī vispār (arī tad ja māsters ir Higsh speed sync modē) - štimmi ta manuāli sakruķīt var.