forum.gif
atmiņas kartes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / atmiņas kartes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.12.06 20:55
 citēt
Vai kaads man vareetu pastaastiit uz ko jaaveersh uzmaniiba (bez ietilpiibas un cenas), iegaadaajoties atminjas karti Memory Stick Pro un Memory Stick Pro Duo?
Publicēts: 07.12.06 21:12
 citēt
Kaa jebkam - mazliet arii uz brendu, uz garantijas laiku /kaa nu realizejas, ja, tas cits ?-ms, bet/ un uz aatrumu. Bet gadaas, ka i neuzraada.
Publicēts: 07.12.06 21:13
 citēt
Taapec arii jautaaju ..... sony aatrums neuzradaas, lexar karteem dazhaam uzradaas. Ja piemeram jaaizveelas starp sony un lexar? kuras ir labaakas?
Publicēts: 07.12.06 21:24
 citēt
nevaig stresot.
panjem to kas cenas zinjaa videeja - tjip, ne leeta, jo bus musars, un ne daargu, jo uzskruuveta cena, un dziivo.
tas ms nemaniisi, ja nekopeesi 10iem gigu.
ja kompim USB2.0 tad viss bus kedas, ja 1.1 vai 1.0 tad viss suukaas, neatkarigi no kartes.

un.
NENJEM A-DATA UN AVIXE KARTES!!!! juuk nost reizi 2 nedeljas.
Publicēts: 07.12.06 21:29
 citēt
Ar kompi viss kartiibaa!!!! Es shobriid domaaju par fochuku un karti ..... gribaas lai pec iespeejas mazaak bremzeetu! Un negribaas pirkt 512, gribaas 1Gb... un taa tomeer jau maxaa, lai experimenteetu :-)
Publicēts: 07.12.06 21:36
 citēt
ja puslidz normals razhotajs, vari mekleet googlee atsauksmes.
un karti, ipashi MS, nejme ebayaa. LETAK sanaks.
Publicēts: 07.12.06 21:42
 citēt
Tu trax vai!?!? gaidiit veel ebay ... man RIIT gribaas!!!!
Publicēts: 08.12.06 19:17
 citēt
Tas aatrums, ja pietiekoshi liels, lai nebremzeetu bildeejot jau no svara tikai parkopeejot un ar domu, ka nomainot kameru uz aatraaku var veel nodereet.

Mekleeju SD, 1 un 2 Ggb atradu aatras tiiklaa, leetaak jau 1-na 2X lielaaka par 2 gab.
Savi par un pret 2-vaam mazaakaam.

www.datorveikals.lv... - bez piegaades maksas!
Publicēts: 08.12.06 22:23
 citēt
Ņem sandisck, mans ieteikums tieši tev :)
Publicēts: 08.12.06 22:50
 citēt
par NENJEM A-DATA būs vien jāpievienojas, pats nepirku, jeb precīzāk pirku, bet kopā ar fočiku, itkā ātrums 80x, bet bojāta, reiz pa reizei bildi neuztaisa, kā paraugs ir, bet liela nav.
Publicēts: 08.12.06 23:46
 citēt
varbūt kādam lieks xD kaut kur mētājas?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):