forum.gif
nedaudz par kaujas lauku - IS....................
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / nedaudz par kaujas lauku - IS....................
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.03.09 19:28
 citēt
Publicēts: 31.03.09 19:44
 citēt
mani paarliecinaaja
Publicēts: 31.03.09 19:46 labots
 citēt
ahahahahahah

web.canon.jp...

Suns uzreiz ar IS lec augstāk :D

...nenormāls mārketings, man skatoties tos paraugus bez maz jāsaprot, ka kamera pati man iekadrēs ar IS tā kā vajag...
Publicēts: 31.03.09 20:19
 citēt
briedis:ahahahahahah

web.canon.jp...

Suns uzreiz ar IS lec augstāk :D

...nenormāls mārketings, man skatoties tos paraugus bez maz jāsaprot, ka kamera pati man iekadrēs ar IS tā kā vajag...
tik traki jau nav. šodien pa dienu nevarēju iekārpīties Blogā, rakājoties pa objektīviem tīmeklī, aiz gara laika, uzrakās šitais. riteņbraucēja pie 1/50s tā neko..... ar skepsi vai bez, tur var šo to paskatīties
Publicēts: 01.04.09 12:50
 citēt
āāā tas ar to suni!!!!! :face-grin: :face-grin: :face-grin:
Publicēts: 01.04.09 18:31
 citēt
briedis:ahahahahahah

+++ briedi
Publicēts: 01.04.09 18:54
 citēt
ar IS, ne tikai suņi, bet arī paši lec augstāk. ja nopietni, tad man pašam no pagaidām esošajiem septiņiem objektīviem tikai viens - Canon 70-200mm F4 IS ir ar stabilizāciju un to [ IS ] arī reizēm izmantoju. pagājušo nedēļu forumā gari un plaši par IS diskutēja, arī iepriekš, uzdeva jautājumus, kas tas vispār ir, kā strādā utt., tāpēc, kad šitais links trāpījās acīs, ieliku...............
Publicēts: 01.04.09 19:09
 citēt
nu bljin... es paziistu vienu keksu, kursh kita vr objektiivu nevar notureet, jebkas zem1/100 ir izsmeereejumi.
Publicēts: 01.04.09 23:21
 citēt
silrak:
Annirs:nu bljin... es paziistu vienu keksu, kursh kita vr objektiivu nevar notureet, jebkas zem1/100 ir izsmeereejumi.

jāņu rītos man ar tā gadās, pat 1/200 ziepē..

Tikai jāņu rītos? :D
Publicēts: 08.04.09 18:11
 citēt
a man jo labakas paģiras jo asakas bildes.. tas ir normaali? mhm. vnk aparats dresets :D
Publicēts: 08.04.09 19:20
 citēt
ironia:a man jo labakas paģiras jo asakas bildes.. tas ir normaali? mhm. vnk aparats dresets :D

Nē, tev moš defaultā tricinās rokas, un tad paģiru tricināšana kompensē to un sanāk tāds kā iebūvētais IS :)
Publicēts: 08.04.09 19:53
 citēt
ironia:a man jo labakas paģiras jo asakas bildes.. tas ir normaali? mhm. vnk aparats dresets :D
rokas, tjipa žiromehanisms
Publicēts: 09.04.09 13:32
 citēt
nu tipa netriic tas rokas ikdienaa. bet kas to lai zin :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):