forum.gif
Gribu nopirkt shodien !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Gribu nopirkt shodien !!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.04.09 14:07 labots
 citēt
Stativu, hvz max ko likshu virsu buus liidz 4 Kg, buutu kruta protams ja galvai buutu taas makro rokturiishi- ta protaams ir shtele bet nu ja tas baisi iesit pa kabatu tad vareetu arii pardziivot :)

nu jaa grbas lai jams buutu viens no vieglajiem,

naudas negribeetos vairaak par 200 ls tereeties.

nav man iizsti laika lai lasiitu / mekleetu / studeetu informaaciju lai saprastu kaadu man vaig ... diktinj prieciigaa buushu ja kaads druumais guru man ieteiktu kadu tiesh man vaig.

visus ieprieksheejos nodzeeru, kaa tautaa saka. pa cik liidz shim tie visi bija leetie maksimas SILK vai ka shamos tur sauca, tad nu shat tad shamos pavirshi kaukur aizmirsu ...

kriteriji:

*) makro - buut vein ja zemaakais buutu 10 - 15 cm
*) augstaakais - man jau liekas ja es ir 183cm tad nu ne zemaaku par 170 [apreikjinot acss ataalumu un fochuka augstumu]
*) lai shamam buutu tas aakjis vai kas cits kas ljauj uzkarinaat somu - kas palidz to visu ieparikti veel lapaaak nostiprinaat
*) materiaals - skaidrs tik tas ka karbona vareetu buut nedaudz vieglaaks par tiem aluminija saleejumiem ... bet taa pofig ....

m: 26331533
Publicēts: 01.04.09 14:47
 citēt
Rīgā?

Aizej uz BFS, saki ko vajag, un pajautā onkam lai dod konsultāciju, tur arī iemēģināt varēs utt. Gitzo, Manfrotto, dažādi noname sakarīgi japaņu statīvi tur ir...
Publicēts: 01.04.09 16:05
 citēt
Jā pie Robčika BFS ir laba izvēle , adrese pulveža Brieža 3 , ja nemaldos :):):)
Publicēts: 01.04.09 16:58
 citēt
lieta dariita ... paldies koljegai netjan
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):