negativs, a nafig man izvilinaat? es veelos pirkt ;-p nevelos but nev ienam pa raadaa!!!!! rrrrrrrrrrrrrrrr Slikti mani paziisti, ja atljaavies kaut ko taadu piedaavaat ;-((((((((( ekk - ieshu pashnjuksteet ;-((((
dansiga:negativs, a nafig man izvilinaat? es veelos pirkt ;-p nevelos but nev ienam pa raadaa!!!!! rrrrrrrrrrrrrrrr Slikti mani paziisti, ja atljaavies kaut ko taadu piedaavaat ;-((((((((( ekk - ieshu pashnjuksteet ;-((((
izvilināt jau nebija domāts na haļavu, bet pierunāt lai pārdod
Kas viņš nav dansiga pateikt māk, bet kas tad viņš ir? Tas, ka "nav īstenais platleņķis", varētu piekrist. Bet manā galvā viss, kas zem normālā(šķiet 50), ir platleņķis. Labi. Dāmai problēma, bet es te spamoju.
johans, es nez kads citiem - man taads, kaad sir d300tajam ;-)
apgalvot nevar, es tikai vēroju. ja Tu ieietu saitā, kuru es uzrakstīju, un uzklikšķinātu uz NIKON, tad Tu redzētu kādi stikli Nikonam pieejami, tur ir arī nedaudz aprakstīts, kads tests. kad kādu noskati, uzklikšķini google, ja informācijas par maz, tur tu atradīsi visu.
negativs, neee - zivs aci negribu .... par zivs acis es saku to pashu ko par kafijas automaatu .... tb - kad man GLAIIGI nebuus kur naudu likt ... tad iepirkshu zivs aci vai kafijas automaatu ;-))))
negativs, tev gan daudz laika ... es gan bildes emocionaali skatos .... tik pimrs balsoshnas pogas nospieshanas iemetu aci - vai gadiijumaa nav allaxa bilde ... par tam esmu nozverejusies nebalsot ;-) taa kaa tu - es riikojos vasaraa, kad domaaju - ko iepikrt ... kuru marku ;-)
nu tā Tokina 10-17 man ir[Canon variants]. tā ir zivs acs, kaut gan uz crop matricas tas efekts nav pilnīgs. es viņu paņēmu domājot par nākotni............., kaut gan sākotnēji meklēju Sigmu