miller31:es vienreiz kaut ko reekinaaju un man sanaaca, ka SB-600 ir stipraaka par tiem 100Ws
Gn skaitlis "velk tālāk" dēļ gaismas kūļa koncentrēšanas ar zoom galvas un speciāla izkliedētāja (savācēja) stikliņa palīdzību, bet bouncējot pret lietussargu tas nedarbosies. Ja tā 100 Ws varētu fokusēties...
miller31:es vienreiz kaut ko reekinaaju un man sanaaca, ka SB-600 ir stipraaka par tiem 100Ws
50%. pēc GN zoom tele pozīcijā tā var sanākt. a zumpītis ja 50% neizlaiž cauri, ja 1/2-caurspīzdīgais - ja atstarojošais - itkā vaidzētu mazliet fokusēt kādā virziena, ja pareizā vietā lampiņa, bet. a nav jau aizliegts pie katra statīva ar zilo izoleni pietīt pa āmuram.
Lutums:Nevajag jau tik negatīvi domāt - es nemaz ar nebrīnos, ka kāds ar tām 2vām maziņajām lampiņām uztaisīs krutāku bildi kā cits ar entām 500niecēm..
piemeeram es :face-monkey::face-monkey::face-monkey::face-monkey:
"Vienmēr esi vēlējies fotografēt ar profesionālu studijas gaismu? Izmanto iespēju iegūt pilnvērtīgu profesionālo studijas gaismas komplektu mācību mērķiem uz vienu dienu par brīvu!"
Lutums:Nevajag jau tik negatīvi domāt - es nemaz ar nebrīnos, ka kāds ar tām 2vām maziņajām lampiņām uztaisīs krutāku bildi kā cits ar entām 500niecēm..
un tā tas ir, ja galvā izdoma strādā 40 wati 1 lampiņa pulka liecinieku Kawazoe-Taiki darbs viewmorepics.myspace.com...
un tā tas ir, ja galvā izdoma strādā 40 wati 1 lampiņa pulka liecinieku Kawazoe-Taiki darbs viewmorepics.myspace.com...