forum.gif
piektdienas&sestdienas vakars
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / piektdienas&sestdienas vakars
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.04.09 09:46
 citēt
es gan pagaajshnalt taa laiciigi aizgajau gi;leet un smuki esmu izguleejusies;-))))
Publicēts: 05.04.09 09:50
 citēt
kamēr citi spamo zem viņas topika, dansiga saldi guļ :face-grin:

šodien laikam būs vēl viena skaista diena, bildēsi vārnas vai dārzeņus? :P
Publicēts: 05.04.09 10:23
 citēt
nee - shodien stradaashu ;-(( ekkkk
Publicēts: 05.04.09 10:48 labots
 citēt
ekkkk :face-plain:

tad es saņemšos un mazliet pabildēšu :face-glasses:
Publicēts: 05.04.09 10:50
 citēt
sasar, zdrasķe. Un kāpēc es neko nezināju? :D
Nenu, Ventiņu pirts jātaisa ātrāk par augustu ;) Vasaras sākumā, kā pag. gadu. Pag. gadu tik feins laiks patrāpījās... Ehhh, kruta.
Publicēts: 05.04.09 12:15
 citēt
SL:sasar, zdrasķe. Un kāpēc es neko nezināju? :D
Nenu, Ventiņu pirts jātaisa ātrāk par augustu ;) Vasaras sākumā, kā pag. gadu. Pag. gadu tik feins laiks patrāpījās... Ehhh, kruta.

Droši vien ka būs ar ātrāk par augustu, es vienigi domaju ja sasars augustaa Latvijaa, ka vareetu pielaagoties vinjam, bet nu ja vish atsaka, tad var aatraak.
Publicēts: 05.04.09 13:04
 citēt
pelle, es domāju, kā jau pagājušo gadu, arī šogad būs gana daudz plenēru kuros sasars varēs ielekt :) Tas jau no mums atkarīgs, cik bieži rīkosim :) a vajag ta daudz! Vasara - tas ir plenēru, ne tikai kāzu, laiks ;) Varētu kādu plenēru iekš kādām kāzām uztaisīt :face-grin: :face-grin: :face-grin:
Publicēts: 05.04.09 14:27
 citēt
Nezinu gan, kuri vairs ir tie, kas ko rīko. admini vienkārši ņēma un pazuda. Mani mazliet tāda attieksme kaitina, ka sasola pasākumu un tad ne vārda nesakot nozūd. ja ir kāda problēma vai plāni mainās būtu zolīdi to arī paziņot, nevis visus atstāt neziņā. bet nu lai ... katram tak sava vērtību skala.
Publicēts: 05.04.09 14:30
 citēt
Nu šita gan var piekrist ;) Bet rīko parasti blogeri savā starpā :) Nu gluži kā Tu pag. gadu sarīkoji peļļpirti :)
Publicēts: 05.04.09 14:37
 citēt
Tāpēc jau es `cepos` cerībā ka būs arī vēl kāds organizētājs, ne tikai es. Ar vienu peļļupirti tocha par maz vasarai un pavasarim. Man ar gribas ko ātrāk, taga, pavasarī, bet neliekas ka kāds ko grasītos saorganizēt, te pārsvarā viss tik runāšanas līmenī un ar to viss beidzas.
Publicēts: 05.04.09 15:10
 citēt
pelle, nu redzku jurisb uzņeās :) lai tik organizē ;) arī pieteicās kaudzīte :) būs būs. Galvenais vairāk tautas jāsavāc. Jo vairāk tautas, jo mazāk no "deguna" jāprasa par pirti :) Citu jau neko mums nevajag - galvenais naktsmājas. Var arī vispār pa lēto saorganizēties - teltīs pie kāda ezera da upes (pie jūras jau neļaus). :)
Publicēts: 05.04.09 15:40
 citēt
Pie jūras var Bernātos, bet tālu sanāk un nav vēl tik silts.
Publicēts: 05.04.09 15:41 labots
 citēt
Nu jā, to vairāk vasarā var :)
p.s. pietiks piesārņot dansingas tēmu ;) ejam TUR.
Publicēts: 05.04.09 15:48
 citēt
tak shii jau ir taada spamteema;-))))
Publicēts: 05.04.09 16:23
 citēt
dansiga:tak shii jau ir taada spamteema;-))))
Jā, kas gan nevar ienākt prātā pietdienas & sestdienas & svētdienas vakaros, gan pirtis, gan antipirtis, plenēri, sesijas, ceļojumu plāni. tikko atgriezos no Madonas puses, nosecināju, ka, kam par laimi, kam par nelaimi plūdu šogad nebūs, viss tā baigi mierīgi, sesija par ledus iešanu un plūdiem būs jātaisa citu gadu. pie Pļaviņām, precīzāk, starp Pļaviņām un Koknesi skati tā neko, gravās, līčos, krasta izrakņājumos, dolomita karjēros, vēl ir ledus, gabalos, saplaisājis. ja kādam ir interese, tad tāds stāvoklis saglabāsies vēl dažas dienas, nākamās brīvdienas var būt par vēlu. no Rīgas jāizbrauc ap 14.00, tad mierīgā gaisotnē, pēcpusdienas, vakara saulītē var to visu mierīgi apstaigāt un pabildēt:face-smile:
Publicēts: 05.04.09 16:36
 citēt
paldies par info ;-) gribu leduskalnus!
Publicēts: 05.04.09 16:43
 citēt
dansiga:paldies par info ;-) gribu leduskalnus!
kalnu nav, bet ledus lauki ir. ja nopietni uz turieni ir jāmauc rīt, parīt, varbūt aizparīt. atsūti e-pasta adresi[ kā tur bija Silvija...........neatceros] aizsūtīšu bildi, tjipa vizualizēsim informāciju. vēlāk varbūt reportāžu ielikšu, varbūt nē, kā būs laiks un noskaņojums
Publicēts: 05.04.09 17:39
 citēt
nu saņēmi? kadrējumi tur tādi tāpēc, ka maukts ar Tokinu 10-17mm[ zivs acs, objektīvs pilnam kadram ], finālā apgriezīšu kā vajag:face-wink:
Publicēts: 05.04.09 17:58
 citēt
nez, vai pēc šodienas būs vēl ledus palicis :face-plain:
Publicēts: 05.04.09 18:07
 citēt
daiga35:nez, vai pēc šodienas būs vēl ledus palicis :face-plain:
šodien vēl bija un dažas dienas būs vēl
Publicēts: 06.04.09 13:31
 citēt
taisām vienu mazu pirts pasākumu Latgalē. Pirts ir netālu no Aglonas. Piedāvāju pa dienu bildēšanu Daugavpils un tā apkārtne. Tad vakarā braucam uz Aglonas pusi uz pirti. Pirts ir pie ezera. Var dabūt lielu uz 30-40 cilvēkiem vai nelielu līdz 20, vēlams ap 10 cilvēkiem.
Otrā dienā ja ir luste varam uz Rēzekni doties, ja nav lusties, tad savācamies un uz Rīgu.

Izbraukšana sestdien ap 8.00 no rīgas. Ierašanās svētdien pēc katra vēlēšanās.
Izmaskas mazajai pirti varētu būt ap 5-6ls, ja ir 10 civlēki, ja vairāk, tad lētāk. Gulēšanas ir tāda saspiestāka, bet ir pāris gultas un pārējiem uz grīdas. Maksimālais skaits, kas esam gulējuši bija 17 cilvēki, bet nu tad ir tāda " prižimalka", bet toties silti un visu nakti var runāties un ar spilveniem daudzīties.

Par lielās pirts izmaksās nezinu šogad, tā vēl nav izmantota.
Publicēts: 06.04.09 14:04
 citēt
Andreass, kādus datumus Tu domā?
Publicēts: 06.04.09 19:36 labots
 citēt
SL, īsti neesmu domājis. Bet varēt būt 23- 24 vai 30- 31.
Man viņa rezervēta bija uz 30 vakaru, bet nojuka plānotais pasākums latgales pusē un tikai pirtiņas dēļ braukt negribās. tāpēc ir tāda iespēja. Domāju, ka saimnieks nav paspējis vēl citus gribētājus atrast.
Publicēts: 06.04.09 20:16
 citēt
šitajā topikā, domāju, ka varu kaut ko iegvelzt. jums tā organizēšana sanāk ne sliktāk, kā Mūsu plenerēšana, trūkst vienīgi negaidītības momentu, kuri rodās improvizējot
Publicēts: 06.04.09 21:03 labots
 citēt
negatīvs, pilnībā piekrītu ka parasti labākie pasākumi ir tie, kas saorganizēti negaidīti un pietiekami ātri. Ja ir ilgs laiks dots, tad cilvēki saceras un sadomājs nez ko un ja kaut kas no iegribētā nav, tad ir nelaimīgi.

ideāli ir tad, ja 2dien vai 3dien izdomā, ka jābrauc bildēt un jau 5dien, vai sliktākajā gadījumā 6dien agri dodas. Tad visi ir laimīgi.
Ja jāgaida ilgs laiks, tad prieks noplok.
Publicēts: 07.04.09 09:04
 citēt
Tu par aprīli, ja?
Publicēts: 07.04.09 09:32 labots
 citēt
ja tas ir domāts man, tad par maija beigām.
Bet pamanīju, ka jau tu un jurisb kaut ko rīkojat, es tad nejaukšos ar savu pirtiņu un idejām. Vai nu citreiz, vai ar citiem jāmēģina.
Publicēts: 07.04.09 10:10
 citēt
Tak idejas var samest kopā :) vai rast kompromisu :) nav jau tik traki ;)
Publicēts: 07.04.09 10:20
 citēt
jāsāk kaut kad aprīlī un jābeidz kaut kad maijā, tjipa tāds daudzdienu velobrauciens.................:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas