gribēju uzjautāt, vai kāds nevarētu pastāstīt kā, un caur kādu progammu fotogrāfijām var iegūt oldskūlīgas krāsa nu tādas zilgans, un dzeltenīgas ut.t kā piem.
Lightroomaa ir visaadi preseti (Presets) nopērkami un arī par velti paņemami tai pashaa Laitruumaa man liekas ar split toning vareja kaut ko satoneet. Photoshopaa ar Hue/Saturation var meeginaata
anmary:gribēju uzjautāt, vai kāds nevarētu pastāstīt kā, un caur kādu progammu fotogrāfijām var iegūt oldskūlīgas krāsa nu tādas zilgans, un dzeltenīgas ut.t kā piem.
man gan šitais pseidoskaistums neaizrauj... labāk ir paspēlēties ar kāda krāsu kanāla saturu, bet tā - sataisīt bildes, kas atgādina 70-to gadu žurnālu zvaigzne... ??? Kur krāsu reprodukcija ir pāri saturam? Nu nezinu, nezinu...
palaidniex:man gan šitais pseidoskaistums neaizrauj... labāk ir paspēlēties ar kāda krāsu kanāla saturu, bet tā - sataisīt bildes, kas atgādina 70-to gadu žurnālu zvaigzne... ??? Kur krāsu reprodukcija ir pāri saturam? Nu nezinu, nezinu...
ir gadījumi,kur bildei nepieciešams piedot kāda konkrēta laika/vietas atmosfēru.
palaidniex:man gan šitais pseidoskaistums neaizrauj... labāk ir paspēlēties ar kāda krāsu kanāla saturu, bet tā - sataisīt bildes, kas atgādina 70-to gadu žurnālu zvaigzne... ??? Kur krāsu reprodukcija ir pāri saturam? Nu nezinu, nezinu...
ir gadījumi,kur bildei nepieciešams piedot kāda konkrēta laika/vietas atmosfēru.
Ja tās atmosfēras piešķiršana ir patiešām nepieciešam un ir "pa ķeksi" - es mu par! Bet 90% gadījumu tas ir līdzeklis kā - kaut kad, kaut kā, bez idejas nobildētu bildi ar šādu "lētu triku" padarīt "mākslinieciski vērtīgāku"...
Es saprotu shvaboc, ka Tev viss saprotams no viena vārda, un mīļākā grāmata ir "google", bet domājams ir lietas, kur viens vārds Tev neizteiks neko un labprātāk vēlēsies dzirdēt pieredzējuša cilvēka saprotamu atbildi