Interesee viena shtelliite - softs ar kura paliidzibu var ierakstiit visu, ko atskanjo dators. Varbuut kaads ir saskaaries,izmanto/jis. Teiksim taa, muuzikas rakstiishanai no kaada raadzhinja un taa.. Paldies
Nezinu kā pareizi uzrakstīt, bet man ir Realtek HD Sound draiveris vai kā viņu tur, kad nu paņemu šamā manager, tad pie audio input ielieku ķeksi pie Stereo mix un ar sound forge softu rakstu visu kas skan, gan inet radio, gan skype sarunu , vnk visas skaņas kas notiek uz datora! Cik zinu, tad ļoti daudz datoros ir Realtek. Vairāk nezināšu ko piebilst!
P.S. Winampam bij arī kaut kāds plugins, kas norādītā vietā uz diska ieraksta to, ko winamp atskaņo!
lkz mož iemet kādu postu ar secinājumiem. Es te pagaidam daru visādus darbus, bet kad būs brīvs laiks ar meklēšu ar ko ierakstīt samērā labā kvalitātē to kas skan pa winamp + velak ar ko to visu konvertet uz mp3. Man personigi piegriezies ka jāmeklē kā ar uguni tās radio lāgas dziesmas ))))
arturso:lkz mož iemet kādu postu ar secinājumiem. Es te pagaidam daru visādus darbus, bet kad būs brīvs laiks ar meklēšu ar ko ierakstīt samērā labā kvalitātē to kas skan pa winamp + velak ar ko to visu konvertet uz mp3. Man personigi piegriezies ka jāmeklē kā ar uguni tās radio lāgas dziesmas ))))
Kā jau minēju...uzlieku vēlamo inetradio, ja iespējams, labākajā kvalitātē, tad ar sound forg 6.0 programmu rakstu visu kas skan (saliekot ķeksīšus volume control skaņas kartei) un tad ar to pašu sound forge saglabāju kādā formātā gribu mp3 ogg wav utt!
panjem audiocity (bezmaksas) buus labs, ar sounforge par sherpu buus lai gan pastaav iespeeja nokalibreet slieksni, paareejo +/- ar audiocity var izdariit.. audacity.sourceforge.net