Nevar savākt 10 cilvēkus ja apmaksā ceļa izdevumus un telpas??? Neticu, neticu, neticu...gribētāji būs ka biezs (mans auto baigi rij degvielu, tāpēc ņemšu no Liepājas taksīti...kam atsūtīt rēķinu?)
SL:Es gan domāju, ka var, redzot kā te plenerējas bezmaz katru otro nedēļu (ja ne katru)
Būtībā jau mēģināt var, Ķīvītēs telpu rezervācijai priekšapmaksas nav, var aizņemt kādu datumu, un ja nomas maksu neizdodas savākt, telpas atteikt. Vienīgi ja rīko ātrāk par moču salidojuma datumiem nespēju iedomāties kā nodarbināt tautu līdz pirtiņai. Personīgi man pietiktu ar pils apmeklēšanu un kāda līkuma apiešanu pa Ventspili, un tad uz Ķīvītēm ar ēšanām, dzeršānām, pirtošanos un sabildēto bilžu skati.
Karlis70:Nevar savākt 10 cilvēkus ja apmaksā ceļa izdevumus un telpas??? Neticu, neticu, neticu...gribētāji būs ka biezs (mans auto baigi rij degvielu, tāpēc ņemšu no Liepājas taksīti...kam atsūtīt rēķinu?)
Ar taksi no Liepājas tak nesanāk lētāk. Te ir vēl fotoblogieši no Liepājas, kas varētu gribēt braukt (ja kas, ieteiktu tev konkrētus kandidātus), savāktu viņus sadalītu transporta izdevums pa visiem un nebūtu tik traki kā vienam braucot. Krīze tak, kopāturēšanās sanāk lētāka par vienspats būšanu!
Pagaidām gan īpaši plašs personāžu klāsts te neatspoguļojas, bet nu konkrētāk braucēji droši vien manāmi, kad nolikts konkrēts datums,vieta,summa. Tad nu sazināšos rīt ar Ķīvītēm un mēģināšu norezervēt 30., 31. maiju. Cerams jau nebūs aizņemti datumi!
Par braucējiem.. ja salasīsimies cilvēcīgā skaitā, tad visam vajadzētu izdoties, ja ne - tad ne.