Atkarībā no potenciālo dalībnieku vēlmēm, mēs varētu mēģināt rast kādu vēlmju kopsavilkumu par pasākuma ietveramām lietām, jo kā nekā.. pasākumu veido tās dalībnieki, organizators tik mēģina apvienot kaut drusciņu no katra vēlmēm iekļaujot pasākumā. Man prieks būs tad, ja prieks būs Jums!
Ja visi izsakam savas vēlmes, tad es ar... Man ir vēlēšanās atkal pabūt „Ķīvītēs”, jo vieta bija forša, tāda kur gribas atgriezties vēl. Un ja reiz atkal Ventspilī, tad gribētu pabūt tur, kur pagaišgad nez kāpēc apgājām ar līkumu ...Ventspilis pilī. Kā arī ir doma pasākumu saorganizēt uz laiku, kad Ventspilī būs ikgadējais Kurland Bike Meet ... moču salidojums, t.i., 17.-18.jūlijs
Ja pelle nerīko, kāpēc peļļupirts? Bet tas tā. Man vienalga, ka tik plenerčiks Gribētos k-kad tagad uz pavasari Aprīļa beigas vai maijs. Zeme plaukst, putni čivina, svaigs gaiss - ir ko bildēt, ir ko redzēt.
jurisb, Ķīvīšu kontakti k-kādi man liekas bija zviedzham. Ja maldos, tad pelle labo
SL: Es nerīkoju tagad- pavasarī, tik uzstājīgi centos pierunāt lai tak kāds cits ko saorganizē vasarā būs pagaišgad aizsāktā tradīcija - peļļupirts. Kontaktus Ķīvītēm nekādus nevajag, īpašnieces numurs man ir, ir tik jāpiezvana uz jārezervē telpas. Tāpēc savlaicīgi gribētu noskaidrot citu vēlmes peļļupirts ietvaros, lai savlaicīgi varētu rezervēt telpas, kā nekā vasarā gribētāju daudz, un it sevišķi ja gribētāju ir uz moču salidojumu laiku, tad cilvēku Ventspilī vairāk, nekā vietu kur palikt, tāpēc vajadzētu laicīgi tādas vēlmes saplānot un telpas rezervēt.
Portreti: tavas vēlmes jau bez teikšanas skaidras bija
Publicēts: 05.04.09 14:27 Nezinu gan, kuri vairs ir tie, kas ko rīko. admini vienkārši ņēma un pazuda. Mani mazliet tāda attieksme kaitina, ka sasola pasākumu un tad ne vārda nesakot nozūd. ja ir kāda problēma vai plāni mainās būtu zolīdi to arī paziņot, nevis visus atstāt neziņā. bet nu lai ... katram tak sava vērtību skala. pelle
Publicēts: 05.04.09 14:30 Nu šita gan var piekrist Bet rīko parasti blogeri savā starpā Nu gluži kā Tu pag. gadu sarīkoji peļļpirti SL
Publicēts: 05.04.09 14:37 Tāpēc jau es `cepos` cerībā ka būs arī vēl kāds organizētājs, ne tikai es. Ar vienu peļļupirti tocha par maz vasarai un pavasarim. Man ar gribas ko ātrāk, taga, pavasarī, bet neliekas ka kāds ko grasītos saorganizēt, te pārsvarā viss tik runāšanas līmenī un ar to viss beidzas. pelle
Publicēts: 05.04.09 15:10 pelle, nu redzku jurisb uzņeās lai tik organizē arī pieteicās kaudzīte būs būs. Galvenais vairāk tautas jāsavāc. Jo vairāk tautas, jo mazāk no "deguna" jāprasa par pirti Citu jau neko mums nevajag - galvenais naktsmājas. Var arī vispār pa lēto saorganizēties - teltīs pie kāda ezera da upes (pie jūras jau neļaus). SL
Publicēts: 05.04.09 15:40 Pie jūras var Bernātos, bet tālu sanāk un nav vēl tik silts. pelle
Publicēts: 05.04.09 15:41 labots Nu jā, to vairāk vasarā var
par agru sākat organizēt, kad pienāks īstais datums, viens otru vairāk redzēt negribēsiet............. atziņa nav ne no kā izzīsta, vienkārši novērojumi....
negatIvs:par agru sākat organizēt, kad pienāks īstais datums, viens otru vairāk redzēt negribēsiet............. atziņa nav ne no kā izzīsta, vienkārši novērojumi....
Ja tev ir iespēju kur telpas sarunāt pēdējā brīdī kā arī pašam pareģot ko citi grib tai pasākumā pasākt, tad davai rīko pats.
Haiduk, es gan te vairāk šobrīd ceru sagaidīt kādus ieteikumus un vēlmes tam pasākumam, ne tikai poteniciālo braucēju apzināšanu. Nevar tak būt ka visiem būtu vēlme braukt pusLatviju, lai tikai nopirtotos. Vismaz man prasās vēl ko sashtukot, ja reiz ir braucēji.
vieta ir, organizēt ne prātā nenāk, ne pašam kur piedalīties, tas bija tāds kā ieteikums, Tu taču dotajā pasākuma organizēšanas stadijā esi atvērta ierosinājumiem
pelle, uz baigo pasākumu organizēšanu nav ko iespringt. Vienīgais kas būtu vēlams, tomēr būt visiem barā, nevis kā pagājušo gadu, pa desmit bariņiem visi atsevišķi, kur nu kurais, un ieraudzīja viens otru tikai vakarā pirtukā nāin, gribās k-kādu kopumu Jums tur vairāk zināms, kas būtu vērts apskatīt. Tad nu var iztaisīt plānu. Pirmo apskatīsim to, otro šito, trešo to. Katrā vietā pavadīsim tik un tik ilga laika. Kad būs apskatīts tas, tik un tik minūtes veltīsim piknikam, tad dosimies tālāk tur un tur nu apm tā Uz vakaru pirtuku var sadomāt spēles fotosesijas un citus brīnumus
negatiivs: esmu atvērta ierosinājumiem, tik tavējais nederēs, jo man atšķirībā no tevis nav telpas ko pēdējā brīdī dabūt, tāpēc es laicīgi.
SL: man jau ar pagaišgad būtu gribējies ka mēs visi kopā, bet nu ne manos spēkos visus noturēt vienkopus, atradās tādi kas gribēja iiet ēst, citi gribēja uz vienu pusi, citi uz otru pusi, citam viena vieta pusstundas ilgas bildēšanas vērta, kamēr pārējie jau gabalā. Cerams šogad izdosies visus vienkopus noturēt. Jāuztic katram viens blakusesošais, kas jāpatur savā redzeslaukā, un tā pa ķēdīti viens otru pieskatītu
daiga35:negatIvs, vai tik neesi iemaldījies ne tajā topikā
vienmēr un visur esmu gatavs izteikt konstruktīvus priekšlikumus. pagājušā gada "nebūšanas" jau būtībā pašos pamatos ir NEATŅEMAMA masu pasākuma sastāvdaļa un tā būs vienmēr. uz šīs optimistiskās nots es no šī topika izslīdu, tikpat klusi kā ieslīdēju
Pavasara pirts kas nav "peļļu pirts" topiks pārcēlies šeit Pasākuma plānu izdomāsim - pirmkārt jau vajag vietu kur bāzēties. Ja "Ķīvītes" ir OK neskatoties uz to ka tās apmeklēt varētu arī vasarā tad rīt vajadzētu sazvanīties. Laikam jau labāk ja Tu, pelle, man uz privāto atsūtītu savu tel . Nr un rīt es Tev piezvanītu, lai noskaidrotu kas tur ir ar to ķīvīšu pirti. Otrs variants - meklēju kādu bāzēšanās vietu Saldus vai Kuldīgas pusē. Ja nemaldos agriss bija no Saldus puses un sevi prezentē ar visnotaļ labām bildēm - brauksim ciemos , iepazīties Jebkurā gadījumā domāju par 18-19 aprīli.
Haiduk, es gan te vairāk šobrīd ceru sagaidīt kādus ieteikumus un vēlmes tam pasākumam, ne tikai poteniciālo braucēju apzināšanu. Nevar tak būt ka visiem būtu vēlme braukt pusLatviju, lai tikai nopirtotos. Vismaz man prasās vēl ko sashtukot, ja reiz ir braucēji.
www.fotoblog.lv... te viss 22 lappusēs ir pateikts un Ventspilsgala organizatori bija UZDEVUMA AUGSTUMOS. To, ka sadalījās grupiņās, nabija vainīgi organizatori, bet paši grupņiku veidotāji- vieni gāja ātri, otri lēni , trešie gāja ēst ... pensioņerku vairāk nebija, piesitos pie ēdēju grupas... nu zvērā . AKAARTOJU
jurisb:Pavasara pirts kas nav "peļļu pirts" topiks pārcēlies šeit Pasākuma plānu izdomāsim - pirmkārt jau vajag vietu kur bāzēties. Ja "Ķīvītes" ir OK neskatoties uz to ka tās apmeklēt varētu arī vasarā tad rīt vajadzētu sazvanīties. Laikam jau labāk ja Tu, pelle, man uz privāto atsūtītu savu tel . Nr un rīt es Tev piezvanītu, lai noskaidrotu kas tur ir ar to ķīvīšu pirti. Otrs variants - meklēju kādu bāzēšanās vietu Saldus vai Kuldīgas pusē. Ja nemaldos agriss bija no Saldus puses un sevi prezentē ar visnotaļ labām bildēm - brauksim ciemos , iepazīties Jebkurā gadījumā domāju par 18-19 aprīli.
Tu nu galīgi nepareizā topikā trāpīji ..izlasot nosaukumu vien tak vajadzētu būt skaidrībai. Piedo, bet divu pasākumu organizēšanā vienlaikus es točna nevēlos un nevaru piedalīties. Par "Ķīvītēm" ko ta es tev varu teikt, man ir pieejama tā pati vien informācija, kas ir šķiet [url=www.vietas.lv]www.vietas.lv[/url] kaut kur pieejama. Nezinu ne vairāk, ne mazāk, kad tikšu līdz peļļupirts telpu rezervācijai pati zvanīšu uz internetā atrodamo kontaktālruni un skaidrošos kas un kā. Ļoti jauki ka tu ko uzņemies organizēt, bet mani lūgtum tajā neiesaisti ... man ir bērns slims, darbi līdz kaklam, eksāmeni jāliek, man tiešām šobrīd tam visam nav laika, tieši tāpēc peļļupirti taisu pēc pāris mēnešiem, kad man būs laika tam pievērsties.
Nu beidz!!, tā ar zināju ka šitāda reakcija būs!! Es ta knekādu entuziasmu nevēlējos nosist, es vienkārši nostādu tevi reālu faktu priekšā!! Es tak neesmu nekāds fotoblog tautas glābējs ar pasākumiem! Ir lietas kuras man ir laika darīt un lietas ko nav. Šobrīd man citas prioritātes un būtu tak stulbi ja man par to jāattaisnojas.
Man tiešām būtu prieks ja tu ko saorganizētu, es ierastos, ja man būs iespēju tai vietā nokļūt. Un citi ar noteikti būtu ļoti priecīgi par pasākumu.
šis topiks tākā vairāk velmju izteikšanai, nevis pieteikšanās veikšanai. nu labi, tad es nepiesakos (kamēr nav pieteikšanās topiks). par ieteikumiem, nebūtu slikti, ja Lunis uztaisītu kādu vēsturisku vecmeistaru apskati, kā tas tika darīts bloga plenērā alūksnē.
pagāšgad ļoti labi bija tas, ka pa dienu uzņemtās bildes vakarā kopīgi apskatījām (neapstrādātas, neatšķirotas) un apkomentējām. varētu to darīt arī šogad.
p.s. par bariņiem. tas normāli. es pat tajā baigi super mīnusu nesaskatu. 50 cilvēkiem noturēties VIENĀ barā ir ARMIJA. tas nav vajadzīgs. ar 49 cilvēkiem uzreiz tāpat neaprunāsies. a bariņos pa 10 var. un kāda vaina pieiet pie viena 10 cilv.bariņa, patusēties ar šiem, tad pie nākošā un tā galu galā sakomunicēt ar visiem 50?!
p.s.2. pagāšgad bija žēl, ka admiņi (Kaspars ar Maksimu) ieradās tikai pavisam vēlā vakarā, kad daži jau devās prom. būtu jauki, ja uz pasākumu ierastos laicīgi VISI, lai iedzīvotos konkrētā tusiņa noskaņā.
alvil: a kas bija Alūksnē ar Luni?? ko viņš tur pasāka?? (es šķiet tai laikā gulēju, tāpēc man Lunja uzstāšanās daļa gāja secen) Par bilžu skatīšanu, man ar bija doma ka to varētu ar šogad, jo bija interesanti bildes skatīt
SL:Ko tauta saka par aprīļa beigām vai maija sākumu?
Tu par peļļupirts vai kādiem citiem datumiem te ņemies??? Apskatiju pagaišgada topiku, pagaišgad bija maija beigas jūnija sākums, varbūt ar šogad varētu ap tiem laikiem vai mazliet pēc, bet tad atkal nesanāk moču salidojums par kuru tā ar nesaprotu - tautai ir interese vai nav!? ! ?