pelle, apziņoju sev zināmos blogiešus draugos un tepat neliela aktivitāte sāk parādīties Par banneri ar nav slikta doma, bet to jau ar adminiem, kad šie ar te ielūrēs
SL:pelle, apziņoju sev zināmos blogiešus draugos un tepat neliela aktivitāte sāk parādīties Par banneri ar nav slikta doma, bet to jau ar adminiem, kad šie ar te ielūrēs
Nezinu pat ar kādu cilvēku skaitu būtu jārēķinas. Ar to telpu ietilpību tāpat kā pagaišgad. Uztaisīšu jaunu topiku, kur būs konts, braucēju saraksts un visa pārējā informācija, lai nezinātājiem skaidrāks kas un kur.
pelle, nu pagaidām neko neliec, jo jāuztaisa saraksts ar dalībniekiem, un tad aptuveni jāparēķina cik no deguna jāņem Jaunu topiku, pieņemu, varēs atvērt maija vidū - kur būs arī visa infa
alvils, visiem viss ir izsūtīts. Kad paši te vai man uz pm pieteiksies, tad arī sarakstā ielikšu OskarZ man atrakstīja, bet tā arī nesapratu vai būs. Incognito ir nosūtīta vēstule, kā arī zviedzham.
SL: topiku jaunu saveidošu gan šodien. Līdz šī mēneša beigām, vai vismaz maija pirmiem datumiem vajadzētu savākt naudu, gadījumam ja nesavācamies pietiekamā skaitā lai spētu apmaksāt telpu nomu, es varētu savlaicīgi Ķīvītēm atteikt, bet nu cerams ka līdz atteikšanai nenonāksim
ja jau vienā mirklī tika izveidots cilvēku saraksts ar 20 punktiem... jāsāk drīzāk domāt speciālie noteikumi, ar kuriem paredzēt atsijāšanu pretendentiem "zem svītras" (ar to nav domāta svītra zem 17.punkta, bet svītra zem saraksta, kurš sevī ietver to cilvēku skaitu, kuru ķīvītes spējīgas uzņemt).
pelle, nav steigas... pārmetīs vēl par lieku spamošanu.
----------
Datums: 30-31 maijs Vieta: V-pils Pa dienu: pastaigas ar bildēšanos par V-pils stūriem un nostūriem, skaistām un ne tik staistām vietām Vakarā: Ballīte Ķīvītēs, ar ēšanu, dzeršanu, spēlēm, sesijām, pirtošanos, labu pagulēšanu gan numuriņos gan teltīs
SL:Pagaidām lēnā garā saraksts tikai papildinās, par ko liels prieks
pelle - Vai to naudiņu nevar atdot uz vietas Ķīvītēs, vai pirtiņai ir vajadzīga priekšapmaksa?
var uz vietas, bet ar tiem ātrākiem maksātājiem ir tā ka viņi pirmie pretendē uz mīkstākām guļvietām. Ja tu zini 100%īgi ka būsi, tad dod ziņu, un liekam tevi kā 100%īgu uz vietas maksātāju līdz ar to jau tagad skaitīsies ka reāls braucējs, kam gulta (ar vai bez blakusgulētājiem, bet)garantēta.