Ja pieliec mazliet naudas klāt tad var ari dabut 180mm 2.8 fiksu.
Šie 2 piemēri būs krietni labāki kvalitātes ziņā par visādiem 18-200, 18-55, 55-200 utt . Pats ar 135mm f/2.8 manuālo stiklu esmu fotogrāfējis tautiskās dejas, un zin' lietot var ja piešauj roku un aci. Nav tā ka ar manuālajiem stikliem var bildēt tikai puķupodus. Bija arī laiks kad AF nebija un zin' cilvēki ar mierīgi bildēja un dzīvoja. + ar fokusēšanu tik grūti varētu ari nebūt jo man teiksim savā laikā d80 manuālajiem stikliem iedegās zaļa lampiņa skatu meklētāja kad bij perfekts asums uz vēlamo objektu d40 ganjauka i tapat pieļauju...
uzliec manuāli shutteri un bliez, ja konstanta fragma nekādu problēmu. es pat af-s/vr stikliem tā daru. elektronikai vispār nekas nav jādomā - tik bliez pilnu atmiņas karti. piem. mana pēdēja reportāža ar M fočēta - vēlāk mazāk pēcapstrādes un tā
ir jau vēl nikonam 200/4 stikls, bet tas laikam dārgs. un izdot 60Ls un cerēt uz kaut ko labu - utopija.
Sigma Lens 18-200/3.5-6.3 Dc Na Nikon 99,- ir uz vietas www.xnet.lv... Tās cenas , kas netātā zemākas , nav vienkārši nomainītas , kā jau rakstīju, tas bija GNT 3 akcija
netjan:Sigma Lens 18-200/3.5-6.3 Dc Na Nikon 99,- ir uz vietas www.xnet.lv... Tās cenas , kas netātā zemākas , nav vienkārši nomainītas , kā jau rakstīju, tas bija GNT 3 akcija
netjan:Sigma Lens 18-200/3.5-6.3 Dc Na Nikon 99,- ir uz vietas www.xnet.lv... Tās cenas , kas netātā zemākas , nav vienkārši nomainītas , kā jau rakstīju, tas bija GNT 3 akcija
nepērc to figņu, beigta nauda! pašam ir, ĻOTI reti pielietojams, tumšs. Lai normāli nobildētu garajā galā, slēdzim jābūt dikti žiperīgam, bet nu ņemot vērā ka mums Latvijā ir 2 gadalaiki - rudens un jūlijs, diez kas nav! gaismas par maz!