forum.gif
ko izvēlēties-Canan PowerShot Pro1 vai Canon 1000D ar standarta objektīviem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / ko izvēlēties-Canan PowerShot Pro1 vai Canon 1000D ar standarta objektīviem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.04.09 12:51
 citēt
Gribētos palasīt spečuku viedokļus par šiem aparātiem
Publicēts: 06.04.09 12:56
 citēt
Spečuku viedokļu pilna Google...:)
Un vispār jau tie ir principiāli dažādi verķi- pirmais ir ļoti veca advancētā kompaktkamera ar nemaināmu objektīvu otra- spoguļkamera.
Publicēts: 06.04.09 13:00
 citēt
Fotogrāfēt var ar jebko kas tam piemērots. Labas bildes uztaisīt var tikai talantīgs cilvēks. Saprotu ka Pro1 patīk ar iespējamām fīčam - lielais zoom utt. Bet ja pērc spoguļkameru Tu pērc matricu unkorpusu. Tas nozīmē neierobežotas iespējas aogreidot savu spoguļkameru ar neskaitāma sakita un kavalitātes objektīviem, filtriem, palielinās iespēja ekesperimentēt. Nomainot viena ražotāja aparātu oret tā paša ražotāja aparātu vari lietot jau iegādātos objektīvus. Es izvēlēto Canon 450 jo mazāk problēmas ar digitālajiem trokšņiem. Ja gribi izmantot fotoaparātu videofilmēšanā pērc PRO1, bet ja iegādāsies videofilmēšanai piemērotu videokameru dabūsi labāku rezultātu.
Publicēts: 06.04.09 16:02
 citēt
Ja gribi, lētāku, kompaktāku risinājumu tusiņiem un ceļojumiem, ņem PowerShot. Ja vēlies iemācīties fotogrāfēt, tad EOS 1000D būs tieši laikā! Rēķinies, ka spogulim ar laiku prasīsies nomainīt objektīvu, piepirkt zibspuldzi utt... Kāpēc iemācīsies vairāk? - Ar spoguļkameru daudz vairāk iespēju kontrolēt asuma dziļumu un pārējās lietas, kas svarīgas fotogrāfijā.
Publicēts: 06.04.09 18:25 labots
 citēt
Labs joks :D Tādā ziņā ka profilā Tev rakstīts ka ar to pirmo jau tu bildē,tamdēļ nesaprotu vispār ?
Publicēts: 07.04.09 21:32 labots
 citēt
Ko izvēlēties- braukt ar trolejbusu vai Opeli?

Morāle: Kopš iedevu sievai nofočēt sīko ar 5D, nācās ziepjus pārdot...tagad jāpērk vēl viens 5D...:(
Publicēts: 10.04.09 15:15
 citēt
nu gan iedomiga sieva :D
Publicēts: 10.04.09 16:17
 citēt
Portreti:Ko izvēlēties- braukt ar trolejbusu vai Opeli?

Morāle: Kopš iedevu sievai nofočēt sīko ar 5D, nācās ziepjus pārdot...tagad jāpērk vēl viens 5D...:(

Vai, šito muldoņu !!!
Publicēts: 10.04.09 17:16 labots
 citēt
Haiduks:
Portreti:Ko izvēlēties- braukt ar trolejbusu vai Opeli?

Vai, šito muldoņu !!!

Viedoklis: Iesaku ņemt 1000D. Labāka bilžu kvalitāte, lielākas iespējas.
Publicēts: 10.04.09 17:20
 citēt
nesapratu portreti pedeja posta sakaribu ar šo temu.
Publicēts: 10.04.09 18:44
 citēt
kā redzu - 1000D jau ir un Canan PowerShot Pro1 bija.
Iepostē savus iespaidus par tokā bija un par to, kas ir.
statp citu vienā vācu topikā par digispogulenēm līdz 1000 eirām 1000D attēla kvalitāte tika novērtēta ar 100%, augstākā no visiem apskatītajiem. ???

www.chip.de...
Publicēts: 10.04.09 18:55
 citēt
Paldies visiem,pats vēl neesmu ticis skaidrībā kura man labāk derēs,pārāk maz iznāk pafočēt.
Publicēts: 10.04.09 20:00
 citēt
E_E:Paldies visiem,pats vēl neesmu ticis skaidrībā kura man labāk derēs,pārāk maz iznāk pafočēt.

Izskatās, ka tev varētu pietikt arī ar Nokiju...
Publicēts: 02.05.09 12:35
 citēt
Nu 5d man točna nav vajadzīgs!
Publicēts: 02.05.09 18:55
 citēt
Portreti:
E_E:Paldies visiem,pats vēl neesmu ticis skaidrībā kura man labāk derēs,pārāk maz iznāk pafočēt.

Izskatās, ka tev varētu pietikt arī ar Nokiju...

Var lieti noderēt abi. Pērn ss.lv pa 60 Ls nopirku Powershot S70 (ar RAW un plato leņķi) un tagad man šamais krietni biežāk ir līdz, nekā smagā soma ar 40D un objektīviem...:)
Publicēts: 02.05.09 23:07
 citēt
vo, vo... Powershot pastāvīgi līdzi, spoguli ņemu, ja iepriekš ir nolūks ko bildēt.
Publicēts: 02.05.09 23:26
 citēt
abiem paldies!!!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):