Pat nomainot bildi - sanāk viena vienīga plastmasa... Meitenei apģērbs zaudē faktūru, mati ar vietām pārdedzināti kaut kāda puķe kreisajā pusē apakšā, kadrā nezkāpēc palikuši kompaktdiski, kas jāmālē ciet, nogriezta roka, karoč - citas šausmas...
Un pats galvenais - žēl ka tas nav bildēts ar E-30 jpeg režīmā ar ražotāja default iestatījumiem...
Ziniet, kāpēc pirmā bilde ir labāka, un otrā no plastmasas, tāpēc, ka to veicis Gudris!!! Butu to pašu ielicis cits niks, un uzreiz būtu rakstīti citi vārdi te tikai pietrūkst smart sharpen delikātajā režīmā un viss ir jauki.
Haiduks:Ziniet, kāpēc pirmā bilde ir labāka, un otrā no plastmasas, tāpēc, ka to veicis Gudris!!! Butu to pašu ielicis cits niks, un uzreiz būtu rakstīti citi vārdi te tikai pietrūkst smart sharpen delikātajā režīmā un viss ir jauki.
Šoreiz tam nav sakara ar to, ka to veidojis gudris. Un kur palika pirmās divas bildes, kuras pilsonis ielika?
Klau - bet Bogdana darbi diezvai ir saucami par fotogrāfiju! Grozi kā gribi! Tā ir grafika (datorgrafika) ar fotogrāfijas elementiem. Vai ne tā? Bogdana darbi ir kas daudz vairāk par vienkārši retušētu foto...
spirit:Gudri, Gudri... nu topi tak gudrs vienreiz. es arī gludinu bildēs ādu, un man arī ir plastmasa 2 gadus vecajās bildēs BET IR atšķirība arī plastmasām.
Ja neredz atšķirību - tad kamēr neieraudzīs - tikmām stāstīs, ka atšķirības nav...
Gudris:es jau neko...bet bieži vien liekas ka lielākā daļa fotoblogistu neko vairāk par fotoblogu nav redzējuši un tad rodas visādi aprobežoti komentāri un teksti
Khmm - labu plastmasu kā reizi fotoblogā reti gadās ieraudzīt...
spirit:es teiktu ka kājas arī izņemot vietu,... jo tomēr mēs dzīvojam pasaulē, kur valda glamūrs un gludi noskūtas kājas. gadus 100 atpakaļ bildēs dominē sievietes ar nenoskūtām padusēm utt, un visiem tas likās ok un nekādu riebumu neizraisīja.
arī uz šodienu bildē apakšiņa ar frizūru ir jaukāk skatāma, nekā redzam gludi epilētās
norchapersonigi:Man viņa darbu sakarā nerodas ne nepamatotas pretenzijas, ne kāpēcīšu jautājumi, Haiduk. Te ir pietiekami daudz lietotāju, kurus pūrisms nevāji nodarbina, no tiem arī gribētos dzirdēt kaut ko vēl. Tik nepārliecināmi stingri stāv savās pozīcijās viņi, un, galvenais, jauc prātu citiem.