forum.gif
No otrdienas līdz otrdienai, jeb visi uz plenēru.........................
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / No otrdienas līdz otrdienai, jeb visi uz plenēru.........................
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.04.09 21:02
 citēt
dansiga:nu bet var tachu buut ari iznjeemumi? ne?;-))))
var būt un jābūt, es savā laikā maucu bez kādiem grafikiem, balstoties vienīgi pēc sajūtām.
bet šovakar pienācis SESIJAS laiks un uz laiku jānosvīst, pa visu dienu kaut kas prātīgs arī jāizdara. tātad plānojās sesija dušu telpā ar fotografēšanu caur stiklu:
1. caur norasojušu stiklu
2. caur norasojušu stiklu ar apkopējas ķermeņa daļu daļēju piespiešanos
3. caur ar vazelīnu nosmērētu stiklu
tiks izmantotas divas 500w lampas
uz fotografēšanos bez "filtra" viņa vēl nav gatava[ kautrīga ]
Publicēts: 07.04.09 21:08
 citēt
heh ..... zheel ka bildes netiks paraadiitas;-(((((
Publicēts: 07.04.09 21:35
 citēt
vai tikai tas negatIvs neblefo, ja jau bildes tāpat neviens neredzēs... :face-grin:
Publicēts: 07.04.09 21:38
 citēt
nu kas zin kas zin - to mums laikam ne muuzham neuzzinaat ;-(((((
Publicēts: 07.04.09 21:38
 citēt
dansiga:nu kas zin kas zin - to mums laikam ne muuzham neuzzinaat ;-(((((

uz to jau arī viss balstās ;)
Publicēts: 07.04.09 21:45
 citēt
bet nu - ko lai dara .. dziivee ne taa vien noteik .... ne visu mes varam paveeleet;-(((( ekkkk ... :-)
Publicēts: 07.04.09 22:15
 citēt
nemaz ar nevajag :)
Publicēts: 07.04.09 22:57
 citēt
kam Tev dušā divas tik stipras lampas? kursh apkopēju bildē ar f32?
Publicēts: 07.04.09 23:32
 citēt
es tak saku, ka blefo :face-monkey:
Publicēts: 08.04.09 08:41
 citēt
ir trešdienas rīts, jātaisās braukt mājās. sesijas aksesuāri novākti. bildes pēc pirmās apskates, nu tā, nekas novatorisks, vazelīna variants varētu būt mazāk redzēts. divas 500w tāpēc, ka darbā citu nav, darbības nenotika duškabīnē, bet blakus gaitenī, viena lampa duškabīnē, kur duškabīnes siena kā atstarotājs. otra lampa blakus garderobē, gaismas intensitāti šai lampai regulē, to pārvietojot. es ar fotoaparātu gaiteņa galā, starp mani un apkopēju noķērnāts stikls. gaismas nav par daudz, vazelīna gadījumā līdz ar nagiem.
pa ceļam jānobildē kāds koks, Blogam
Publicēts: 08.04.09 09:03
 citēt
"filtrs" izbojāja šedevra tapšanu
Publicēts: 08.04.09 09:06
 citēt
filtrs pa ģelu, nav tik bieži apspēlēts gadījums
Publicēts: 08.04.09 09:08
 citēt
nu, mums grūti spriest, jo bildes ta tu, skopulis, nerādi. :face-glasses::face-angel:
Publicēts: 08.04.09 09:46
 citēt
alvils:nu, mums grūti spriest, jo bildes ta tu, skopulis, nerādi. :face-glasses::face-angel:
es arī pats, nekur, bez vajadzības nerādos..., ja es visur zem viena nika likšu vienādas bildes, dzīvē zudīs dažas interesantas nianses
Publicēts: 08.04.09 10:00
 citēt
NegatIvs: "es arī pats, nekur, bez vajadzības nerādos..., ja es visur zem viena nika likšu vienādas bildes, dzīvē zudīs dažas interesantas nianses"

neliec visur, ieliec tikai šeit :face-monkey:
Publicēts: 08.04.09 10:22
 citēt
Daiga, lasi kaut kur augstāk - ~ nav bilžu, nav problēmu.....sesijas apraksts, no sērijas - ir otrdiena, vakars..., ko nu kurš tobrīd dara, pagaidām par to tēmu viss, mierīgi jāpārskata, kaut kad jāpaštuko, ko tur var izveidot un tad jau redzēs, tas nav koku variants - pārgāju pāri pagalmam, nobliezu, ielādēju kompī, 5min. "apstrāde", Blogs. te ir savādāk, no sērijas - jūties atbildīgs par to ko pieradināji [ nofotografēji ], par rezultātu
Publicēts: 08.04.09 10:59
 citēt
labi jau labi, netaisnojies, es jau tikai tevi mazliet pakaitinu ;)
Publicēts: 08.04.09 19:03 labots
 citēt
sen jau ir treždiena un man ir jauna kamera :) macishos bildet no jauna :D
Publicēts: 08.04.09 19:46
 citēt
ironia:sen jau ir treždiena un man ir jauna kamera :) macishos bildet no jauna :D
bildēt jau nebūs jāmācās, šis, tas pogās un menju savādāk
Publicēts: 08.04.09 21:01
 citēt
nu jaa, bet savadak ir drusku. buutibaa viss tas pats :)
Publicēts: 09.04.09 10:36
 citēt
vienīgi poga "šedevrs" neparocīgākā vietā atrodas, vai ne? bet gan jau ātri pieradīsi. ;)
Publicēts: 09.04.09 13:13
 citēt
alvils:vienīgi poga "šedevrs" neparocīgākā vietā atrodas, vai ne? bet gan jau ātri pieradīsi. ;)
vaj ku žēl. tadas man ari uz vecas kameras nebij.. vot bl..oo domaa ir verts nodot to kameru atpakaljam veicii? :D
Publicēts: 09.04.09 14:43
 citēt
Tu ko nezcik ilgi nobildēji ar kameru un tā arī neatradi uz tās pogu "šedevrs"?! :face-glasses: Cerams, ka vismaz uz jaunās atradīsi... Protams, tas prasīs laiku un pacietību. Manuāļos jau par šo pogu neko neraksta, un arī uz kameras tā nav apzīmēta ar atpazīstamiem šedevra simboliem. Bet viņa ir! Jābūt! :)
Publicēts: 09.04.09 14:44
 citēt
nu moins, bus vien jameklee. moš sekretka kautkur zem bačas.. :face-monkey:
Publicēts: 09.04.09 14:45
 citēt
ironia:nu moins, bus vien jameklee. moš sekretka kautkur zem bačas.. :face-monkey:

visādi var gadīties. :face-glasses: priekšā neteikšu. :face-angel:
Publicēts: 09.04.09 14:56
 citēt
nu svieeeests.. ka lai pardzivo..
Publicēts: 09.04.09 16:03
 citēt
ironia:nu svieeeests.. ka lai pardzivo..
tā poga sastopama Nikon firmas fotoaparātos, Canonam nemeklē. Tavs jaunais aparāts lielāks, respektablāks, vairāk funkciju, bet BŪTISKI produkciju neuzlabos, kaut gan, ja Tev vecais bija 400D, tad nedaudz savādāk būs + ja drukā liela izmēra bildes. manam tekstam ir pamatojums[ tīri tāds obj.- subj. ], ar 40D esmu arī pabildējis nedaudz. vienu brīdi gribēju pirkt, tad pārdomāju un iepirku sakarīgus stiklus, kuri uz priekšdienām derēs arī pilna izmēra matricai. tagad atliek par krīzes cenu izdevīgā momentā noreaģēt.......:face-wink:
Publicēts: 09.04.09 18:34
 citēt
Pentax ir sekretku liideris - bateriju blokaa ir tainjiki kameras kontaktu vaakam, rezerves flashkartei un pultij - a kameras siksnaa tainjiks skatumekleetaaja vaakam (gariem laikiem) un ..... veelvienai pultij, nu vai otrai pultij :)
Publicēts: 09.04.09 19:26
 citēt
taiņiki laba lieta, kādreiz polšus slēpu, arī naudu reizēm, pēc tam nedēļam vareja meklēt..................................................................:face-sad:
Publicēts: 09.04.09 19:47
 citēt
ja vajag kaut ko atrast, varu palīdzēt kā ekperts šajā jomā :face-glasses:
Publicēts: 09.04.09 20:00
 citēt
daiga35:ja vajag kaut ko atrast, varu palīdzēt kā ekperts šajā jomā :face-glasses:
vairs jau neko neslēpju, laikam astoņus gadus, negribās rēķināt...... šodien Būtnei dušu telpas sesijas bildes parādīju, neko viss mierīgi. painteresējās kāpēc tā un kāpēc šitā [ domāts "filtrs"]. pēc šitādām manām atklāsmēm viņas uzvedība arī uzlabojās....
Publicēts: 09.04.09 20:20
 citēt
taa kaa topika nosukumu dereetu nomainiit;-p;-)
Publicēts: 09.04.09 20:26
 citēt
dansiga:taa kaa topika nosukumu dereetu nomainiit;-p;-)
šito vispār vajadzētu nolikvidēt, nebija plānots te tik ilgi ņemties. visi spēki jāmet uz plenēru
Publicēts: 09.04.09 20:54
 citēt
nuuu ... dari taa!;-)
Publicēts: 09.04.09 21:40
 citēt
pleneers tukšā istabaa katrs sava migaa :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >