dansiga:nu bet var tachu buut ari iznjeemumi? ne?;-))))
var būt un jābūt, es savā laikā maucu bez kādiem grafikiem, balstoties vienīgi pēc sajūtām. bet šovakar pienācis SESIJAS laiks un uz laiku jānosvīst, pa visu dienu kaut kas prātīgs arī jāizdara. tātad plānojās sesija dušu telpā ar fotografēšanu caur stiklu: 1. caur norasojušu stiklu 2. caur norasojušu stiklu ar apkopējas ķermeņa daļu daļēju piespiešanos 3. caur ar vazelīnu nosmērētu stiklu tiks izmantotas divas 500w lampas uz fotografēšanos bez "filtra" viņa vēl nav gatava[ kautrīga ]
ir trešdienas rīts, jātaisās braukt mājās. sesijas aksesuāri novākti. bildes pēc pirmās apskates, nu tā, nekas novatorisks, vazelīna variants varētu būt mazāk redzēts. divas 500w tāpēc, ka darbā citu nav, darbības nenotika duškabīnē, bet blakus gaitenī, viena lampa duškabīnē, kur duškabīnes siena kā atstarotājs. otra lampa blakus garderobē, gaismas intensitāti šai lampai regulē, to pārvietojot. es ar fotoaparātu gaiteņa galā, starp mani un apkopēju noķērnāts stikls. gaismas nav par daudz, vazelīna gadījumā līdz ar nagiem. pa ceļam jānobildē kāds koks, Blogam
Daiga, lasi kaut kur augstāk - ~ nav bilžu, nav problēmu.....sesijas apraksts, no sērijas - ir otrdiena, vakars..., ko nu kurš tobrīd dara, pagaidām par to tēmu viss, mierīgi jāpārskata, kaut kad jāpaštuko, ko tur var izveidot un tad jau redzēs, tas nav koku variants - pārgāju pāri pagalmam, nobliezu, ielādēju kompī, 5min. "apstrāde", Blogs. te ir savādāk, no sērijas - jūties atbildīgs par to ko pieradināji [ nofotografēji ], par rezultātu
Tu ko nezcik ilgi nobildēji ar kameru un tā arī neatradi uz tās pogu "šedevrs"?! Cerams, ka vismaz uz jaunās atradīsi... Protams, tas prasīs laiku un pacietību. Manuāļos jau par šo pogu neko neraksta, un arī uz kameras tā nav apzīmēta ar atpazīstamiem šedevra simboliem. Bet viņa ir! Jābūt!
tā poga sastopama Nikon firmas fotoaparātos, Canonam nemeklē. Tavs jaunais aparāts lielāks, respektablāks, vairāk funkciju, bet BŪTISKI produkciju neuzlabos, kaut gan, ja Tev vecais bija 400D, tad nedaudz savādāk būs + ja drukā liela izmēra bildes. manam tekstam ir pamatojums[ tīri tāds obj.- subj. ], ar 40D esmu arī pabildējis nedaudz. vienu brīdi gribēju pirkt, tad pārdomāju un iepirku sakarīgus stiklus, kuri uz priekšdienām derēs arī pilna izmēra matricai. tagad atliek par krīzes cenu izdevīgā momentā noreaģēt.......
Pentax ir sekretku liideris - bateriju blokaa ir tainjiki kameras kontaktu vaakam, rezerves flashkartei un pultij - a kameras siksnaa tainjiks skatumekleetaaja vaakam (gariem laikiem) un ..... veelvienai pultij, nu vai otrai pultij
taiņiki laba lieta, kādreiz polšus slēpu, arī naudu reizēm, pēc tam nedēļam vareja meklēt..................................................................
daiga35:ja vajag kaut ko atrast, varu palīdzēt kā ekperts šajā jomā
vairs jau neko neslēpju, laikam astoņus gadus, negribās rēķināt...... šodien Būtnei dušu telpas sesijas bildes parādīju, neko viss mierīgi. painteresējās kāpēc tā un kāpēc šitā [ domāts "filtrs"]. pēc šitādām manām atklāsmēm viņas uzvedība arī uzlabojās....