................. sēžu viens pats firmā, tjipa dežūrēju, un tramīgs gaidu vakaru, bez manis vēl te apkopēja............, varbūt pafotografēt, varbūt.........., varbūt vienkārši laist muļķi
jāpaliek jau būs arī pa nakti, dienesta viesnīca ir...... arī viņa paliks........ muļķi jau laižu, jādomā par paralēlu projektu, uz vakarpusi varbūt arī par perpendikulāru
tika pieņemta darbā konkursa kārtībā [29g.], kādreiz biju ielicis arī kādu bildi, vēl iepriekšējā nika laikos.....pašlaik paraleli DARBAM Blogā taisu pusdienas divām personām, ceru, ka nekas nepiedegs.....
negatIvs:................. sēžu viens pats firmā, tjipa dežurēju, un tramīgs gaidu vakaru, bez manis vēl te apkopēja............, varbūt pafotografēt, varbūt.........., varbūt vienkārši laist muļķi
A varbūt ar apkopēju padejot vakarā, Tu nezini , viņai dejot nepatīk
negatIvs:................. sēžu viens pats firmā, tjipa dežurēju, un tramīgs gaidu vakaru, bez manis vēl te apkopēja............, varbūt pafotografēt, varbūt.........., varbūt vienkārši laist muļķi
A varbūt ar apkopēju padejot vakarā, Tu nezini , viņai dejot nepatīk
par viņu zinu visu, bez aizspriedumiem, tepat netālu hihina......., jāiet romantiskās pusdienās, ar visiem šitiem Darbiem, nedaudz aizkavējās
........... sēžu darbā (prakse), visu gaisu apēduši 7 cilvēki un kādi 9 kompji, nav ko elpot, ir karsti, mēģinu atkost kā java'ā konvertēt jpegus uz base64 un sagrūst visu to xml'ā...
briedis:........... sēžu darbā (prakse), visu gaisu apēduši 7 cilvēki un kādi 9 kompji, nav ko elpot, ir karsti, mēģinu atkost kā java'ā konvertēt jpegus uz base64 un sagrūst visu to xml'ā...
alvils:negatIvs, lūdzu atskaiti par rom.pusd. un tālāko projekta virzību!
sīkās niansēs atskaites nebūs. projekts virzās uz loģisku turpinājumu. pašlaik es strādāju Blogā, apkopēja kaut kur kabinetos. pagaidām es palieku savā vietā, viņa savējā, drīz dzersim kafiju
alvils:baigi lēnu jums tur viss virzās... jau kurā stundā, bet pat līdz kafijai vēl neesat tikuši... negatIvs, kurš no jums diviem tur ir makten kūtrs?
Tu esi pavirši lasījis atskaites. vokorā, vokorā...... pašreiz man ir jāstrādā
sēžu darbā, telpā 2i cilvēki, karsts un caurvējš vienlaicīgi. Būtu jāuzraksta līgums ar vienu dziedātāju, bet tai pašā laikā tūlīt jāķeras pie Javascripta kodēšanas. Uz galda svaigā, manis vēl ne reizi nelietotā Mamiya... damn.
Negativs, man ir TLR - kas nozime paralaksi un ka aparatam jabut vienmer vertikali - nokaveju paramendera izsoli, fcuk. stativs ta ir, bet zem 2KG vinjsh vienkarshi izjuks. janjem no darba manfrotto brinums, bet tad jau ar kajam necik taalu neaiziesi gan visu to stiepjot. isi sakot, jutos nelaimigs. bet pa Lieldienam gan uz laukiem mammu panjemshu.
vot kriize.. visaas bodees visi mani velamie aparati izpirkti un rezerveti.. nu tomer ne.. vienu izsitu ir otrdienas pēcpusdiena.. biju uz aibraukusi līdz LU, iesēdos bibiotekaa un demonstratīvi iemigu.. pamodos un braucu uz centraltirgu pakaifot. nopirku neenormali garhsigus redisus, salatsu, zaljumus, krejumu no saimniekiem un tagad laimiga sezhu, ar domu,ka rīt braukshu pakal jaunai kamerai un tūlīt taisīshu garšigas veģetaras vakarinjas
versatile:Negativs, man ir TLR - kas nozime paralaksi un ka aparatam jabut vienmer vertikali - nokaveju paramendera izsoli, fcuk. stativs ta ir, bet zem 2KG vinjsh vienkarshi izjuks. janjem no darba manfrotto brinums, bet tad jau ar kajam necik taalu neaiziesi gan visu to stiepjot. isi sakot, jutos nelaimigs. bet pa Lieldienam gan uz laukiem mammu panjemshu.
ironia:vot kriize.. visaas bodees visi mani velamie aparati izpirkti un rezerveti.. nu tomer ne.. vienu izsitu ir otrdienas pēcpusdiena.. biju uz aibraukusi līdz LU, iesēdos bibiotekaa un demonstratīvi iemigu.. pamodos un braucu uz centraltirgu pakaifot. nopirku neenormali garhsigus redisus, salatsu, zaljumus, krejumu no saimniekiem un tagad laimiga sezhu, ar domu,ka rīt braukshu pakal jaunai kamerai un tūlīt taisīshu garšigas veģetaras vakarinjas
negatIvs:................. sēžu viens pats firmā, tjipa dežūrēju, un tramīgs gaidu vakaru, bez manis vēl te apkopēja............, varbūt pafotografēt, varbūt.........., varbūt vienkārši laist muļķi
nu ka jums tur virzās lietas...vismaz līdz otrajai kafijai ar bulciņu esat tikuši??
negatIvs:................. sēžu viens pats firmā, tjipa dežūrēju, un tramīgs gaidu vakaru, bez manis vēl te apkopēja............, varbūt pafotografēt, varbūt.........., varbūt vienkārši laist muļķi
nu ka jums tur virzās lietas...vismaz līdz otrajai kafijai ar bulciņu esat tikuši??
viss normas robežās, momentiem paknakstos, bet pašreiz jāstrādā Blogā. apkopēja aizgāja uz veikalu pēc kāda našķa un vīna
ap 21.00 plānojās sesija dušu telpā, stikla loksne un lampas sagatavotas. nekas gan šeit bilžu veidā apskatāms nebūs, jo pirms gadiem trim vienpersoniski pieņēmu deklarāciju [ pārveidota Tautu Tēva Josifa versija ] - nav Blogā cilvēku[bilžu], nav problēmu...... ērti, un nervi kārtībā