forum.gif
Tirgus cenas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tirgus cenas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.04.09 13:04 labots
 citēt
Cik Tu prasītu par 3 h darbu kluba atklāšanas pasākumā, bildējot apmeklētājus pie fotosienas?

Ir ienācies šāds piedāvājums, bet nav skaidrības, kādu samaksu prasīt... Please, padalieties pieredzē :face-kiss:
Publicēts: 07.04.09 13:06
 citēt
20-25 ls/h aptuveni
Publicēts: 07.04.09 13:08
 citēt
pie šāda jautājuma ir vērts padomāt, vai maz vajag uzņemties
Publicēts: 07.04.09 13:42
 citēt
150.
Publicēts: 07.04.09 13:48 labots
 citēt
ja man klientam buutu jaanoorganizee shaads pasaakums, tad atkariibaa no klienta es zinu ka vareetu tam prasiit no 50-100. es mekleetu kaadu, kas man to izdara pa 20. Jo man tak ar jaadziivo :face-angel:
te gan veel naak papildus faktori - ar ko un kaa - piemeeram, vai vajadziigas papildus gaismas, peecapstraade. keshs vai liigums...
Publicēts: 07.04.09 14:55
 citēt
ja vairāk neko neprasa tad 20LVL/h ir gana normāla cena. ja katram vel bilde jauzčikā tad + tiepaši 20LVL/h.
Publicēts: 07.04.09 16:16
 citēt
Tur jau vēl jautājums ar studijas gaismām vai bez...

bet tā aptuveni 20LVL/h
Publicēts: 07.04.09 16:18
 citēt
esošajā ekonomiskajā situācijā arī 10 Ls stundā būs OK
Publicēts: 07.04.09 16:53
 citēt
300ls +pvn
Publicēts: 07.04.09 17:19
 citēt
750+PVN +dzerieni +6 ielugumi uz pasakumu bez maksas. Kvalitati negaranteju, bildeju ar Kodak Star EF.

a ja nopietni - butu mans pasakums, dotu 120 uz kjepas. Ja uz kjepas negrib, tie pashi 120 tikai ka autoratlidziba kopa ar nodokljiem. gribetaju netruukst par tdu ciparu, btw.
Publicēts: 07.04.09 17:27
 citēt
Līksti 15 ls/st, ar piebildii, ka bilžu apstrādāšana tiek hronometrēta :)
Publicēts: 07.04.09 17:30
 citēt
tak miljonu
Publicēts: 07.04.09 17:33
 citēt
Sje ir divi varianti GRIBI STRADAT vai TEV KLUBS PATIK . Pirmais variants ietver sevi Servissu + Nodoklūs , Otrais PRIEKU LAIMI MIĻESTĪBU . Pirmaja variantā 150Ls otraja ar kādiem 20 pietiks:):)
Publicēts: 07.04.09 18:03
 citēt
+++ Lunis :) un vEl +
Publicēts: 07.04.09 18:08
 citēt
Ja būtu brīvs brīdis sabildētu par kvartu...kāda tur pēcapstrāde...palaiž automātu šopā pēc vienas bilžas parauga un būtu ok, tik sīkajai būtu jāiedod piečuks, lai datoru vakarā neaiztiek:D
Publicēts: 07.04.09 20:10
 citēt
un velams lai izkropo vertikalas bildes pec horizontala parauga :D:face-monkey:
Publicēts: 07.04.09 20:26
 citēt
+ Lunis
Stundas tarifa likme veidojas arī no stundu apjoma, 3h ir normāls laiks un domāju, ja prasītu 50-70 ls par visu pasākumu būtu ok. un arī tirgu nečakarētu. A to te pārītis pa 20 visu pasākumu sabildēs... kruta..
Publicēts: 07.04.09 21:09
 citēt
vai tad fotosiena nav tā kas pati pie sevis safotografē?
Publicēts: 07.04.09 21:11
 citēt
ironia, kadrēt vaig normāli fočējot, tad jau nu gan neko cropot nevajaga:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 07.04.09 21:11
 citēt
" Lutums "

es domāju, ka čakarētu gan
Publicēts: 08.04.09 09:41
 citēt
Ir stipri liela atšķirība starp "kluba atklāšanas bildēšana" (iespējams, interesants pasākums, reportāža, spēlēšanās ar emocijām, gaismām, mirkļu ķeršana, feini) un "portertu pie fotosienas masveida štancešana" (garlaicīgs, nogurdinošs pasākums, bet vismaz neprasa nekādu piepūli, iedvesmu, enerģiju, atdevi utt). Kā bizness (pēc Luņa teiktā) var būt abi gadījumi, bet kā "patīk klubs" droši vien tikai pirmajā. :)
Publicēts: 08.04.09 12:49 labots
 citēt
Vispār Jau Liepājniekiem čakarēt vuienam otru ar cenam sena tradaicija .

Reku iz Liepajnieku biznesa vestures:):)

No 1909.gada, kad uz Liepāju vairs neattiecas cietokšņa statuss, atsākas plaša dzīvokļu un rūpnieciskā celtniecība: "Liepājā šovasar tikpat daudz būvju kā uzņēmēju. Pie vienas otras mazākas būvītes sarodas desmitiem uzņēmēju, kuri noliek viens otra darbu un nosit cenu." Vairāki būvuzņēmēji izraksta mūrniekus pat no Vitebskas un Mogiļevas guberņas, kuri strādā par divas, pat trīs reizes zemāku atalgojumu nekā vietējie.

www.diggers.lv...
Publicēts: 08.04.09 13:04
 citēt
Karlis70:ironia, kadrēt vaig normāli fočējot, tad jau nu gan neko cropot nevajaga:face-grin::face-grin::face-grin:

:D a Tu atbildeeji vinjas pashas vaardiem :D
Publicēts: 08.04.09 17:36
 citēt
liela šķirba, vai tikai jābildē vai bildes a vaig un vai apstrādātas. neesmu tik lielīgs, tak mazliet zem 20 Ls/h tādēļ neparakstītos, ka negribu pa galvu ar krievu laikam 90-rubul statīvu.:face-wink:
Publicēts: 08.04.09 18:08
 citēt
lkz:
Karlis70:ironia, kadrēt vaig normāli fočējot, tad jau nu gan neko cropot nevajaga:face-grin::face-grin::face-grin:

:D a Tu atbildeeji vinjas pashas vaardiem :D

paldies,ka man ir sekretaars :face-kiss:
Publicēts: 09.04.09 10:09
 citēt
Neierubījos, ko gan es būtu atbildējis ironojas vārdiem:D:face-kiss:
Publicēts: 12.04.09 20:44
 citēt
Lai labak piemerotu cenu savam spejam un darba stilam megini atbildet uz sakojosajiem jautajumiem:

1. cik cilveki tur bus?
2. kada tipa klubs?
3. cik liels budzets ir planots pasakumam?
4. cik svarigas klientam ir bildes (kluba atklajeju atminai vai iespejams tiks izmantotas reklamas nolukos), kur tiks tavas bildes izmantotas?
5. kada ir tava pieredze?
6. cik daudz laika tev prasis paveikt visu
7. LV diemzel ari ir aktuali kada tipa ekipejums tev ir
8. kads ekipejums tev pasai jasagada?

parasti ja klients vares vins meginas panakt pec iespejas zemaku cenu, tadel es uzskatu ka pecapstrade ir jabut ieklauta cena un izvele - ar vai bez pecapstrades liek tev razot sliktakas kvalitates darbu.

Es pecapstradi neskaitu stundu skaita, bet parasti var prasit samaksu par to cik ilgi tur busi.

Vel var parekinat cik tu nopelnitu darot kko citu. Ja viena no pirmajam reizem darot kko tamlidzigu - var nolaist cenu zemak, lai izreklametu savu darbu/vardu un iegutu lielaku pieredzi.

velu veiksmi
Publicēts: 13.04.09 17:40
 citēt
nu kaads nu tur murgs

100 - 150ls /h
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas