Pārdodu Canon 40D nu ļoooti labā stāvoklī ar 9515 šāvieniem. Iepakojums. Bonusā vēl viens akumulators. Cena 375,00 Ls.
Papildinu: Par 375,00 Ls laimīgais pircējs savā īpašumā iegūst Canon 40D body lieliskā stāvoklī ar iepakojumu (kastītē kaut kādu papīru kaudzīte, kurus sagrāmstiju pa mājas stūriem, pāris disku neatvērtā iepakojumā, lādētājs, un AV vads), papildus divus akumulatorus, tālvadības slēdzi (ar "šņori"). Kā bonuss tiek piedāvāta iespēja tikai un vienīgi fotoaparāta pircējam komplektā par atsevišķiem 20,00 Ls iegādāties objektīvu CANON EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS ar bojātu filtra stiprinājumu (objektīvs funkcionē, viss notiek). :face-angel: Kā vēl papildus bonusu piedāvāju fotoaparāta pircējam iespēju iegādāties objektīvu Canon EF 50mm 1,8 par 40,00Ls. Komplektā UV filtrs un gumijas blende. Objektīvs iegādāts 2008.gada rudenī, spēkā vēl garantija. Ideālā stāvoklī.
Minētās cenas ir spēkā TIKAI ja kādu no objektīviem pērk komplektā ar fotoaparātu!
Ko nus stasti SS.lv 400.D mazlietotus met pakal pa 230-280Ls dazu pa KIT varianta patreiz stav vismaz kadi 3-4 tadi piedavajumi Jauni 450D BODY ar garantiju I-net Veikalos maksa 365 Ls Piedavajums protams nav slikts , Jekabpili jau viss ir dargs
Luni, konkrēti man piedāvāja pirkt Canon 400d ar lēto objektīvu pa 320Ls. Protams, ka es atteicos, jo pirms krietna laika savu 450D ar diviem objektīviem notirgoju pa 335Ls, lai varētu iegādāties šobrīd piedāvāto Canon 40D.
Ja runā par i-net veikaliem, tad nezinu kā šoreiz, bet daudzreiz esmu saskāries ar situāciju, kad lētākie piedāvājumi ir maldinoši- vai nu pasaka, ka šobrīd nav noliktavā un būs pēc mistiska laika, vai arī aizbildinās, ka par šādu cenu šobrīd nav, bet var piedāvāt par "nedaudz" lielāku.:face-surprise:
P.s. Ta kā neesmu speciālists foto jomā, tad, vizuāli novērtējot savu 40D, spriestu, ka fotoaparāts varbūt izmantots tikai pāris reizes, un arī tikai tāpēc, ka korpusa apakšējā daļā uz stūrīša pēc rūpīgas apskates ieraudzītu divas paralēlas mikroskrambiņas.
Ak jā, aizmiru piebilst, ka ar fotoaparātu kopā vēl nāk tālvadības slēdzis un par simbolisku maksu Ls 25 apmērā varu piedāvāt papildus objektīvu CANON EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS, kuram gan nevaiksmīga kritiena rezultātā ir nolauzts filtra stiprinājuma kantes gabals kādi 4cm, bet citādi funkcionālā ziņā objektīvs nav cietis (pat filtru, ar zināmām iemaņām un purpināšanu, var nostiprināt).
Objektīvs viens pat neveiksmīgi izslīdēja no rokas un atsitās ar filtra kanti (man pat liekas, ka es vairāk to kanti vēl nopurgāju, nolaužot līdz galam, lai netraucē filtra skrūvēšanai), bet tas jau bija Canon 450D laikos. Pa šo laiku tā arī kritiene ietekmi uz objektīva mehānismiem neesmu konstatējis. Lēcas, protams, arī nav cietušas.
Kā vēl papildus bonusu piedāvāju fotoaparāta pircējam iespēju iegādāties objektīvu Canon EF 50mm 1,8 par 40,00Ls. Komplektā UV filtrs un gumijas blende. Objektīvs iegādāts 2008.gada rudenī, spēkā vēl garantija. Ideālā stāvoklī.
Ja vēl šī tirgošanās ievilksies, galīgi tikšu izputināts...
Baču vienu pašu varētu pārdot, ja kāds paņemtu fotoaparātu ar vienu akumulatoru. Ko tur daudz, ja tā notiktu, es pat uzdāvinātu Ironiai to aķi! :face-angel:
aparāts labs. ar live view. bet tas jau tagad dauciem... un nav arī diez ko dārgs. jauns nieka 485,- Ls maxā. www.bm.lv... un kāda bija cena, kad modelis tiko iznāca! :face-surprise: un tik vērts viņš arī ir, tikai šobrīd par lētāku naudu iegādājams. nekas, jāpagaida, kad iznāks 60D, tad 50D maksās 400 un 40D varēs iemainīt pret kasti vodkas un kilogramu cukura.
Reaģējot uz Alvila aizrādījumu par cenas samazināšanu un sekojot tigus konjuktūrai, pazeminu cenu uz 385,00 Ls (kas būtu par 100 Latvijas naudiņām lētāk nekā jauns aparāts no bm.lv, lai gan, kad laimīgais pircējs bildēs ar šo aparātu, viņš varēs apkārtējiem stāstīt, "ka vēl tikai vakar nopircis bm.lv"- un visi ticēs!).
susurs:aparāts labs. ar live view. bet tas jau tagad dauciem... un nav arī diez ko dārgs. jauns nieka 485,- Ls maxā. www.bm.lv... un kāda bija cena, kad modelis tiko iznāca! :face-surprise: un tik vērts viņš arī ir, tikai šobrīd par lētāku naudu iegādājams. nekas, jāpagaida, kad iznāks 60D, tad 50D maksās 400 un 40D varēs iemainīt pret kasti vodkas un kilogramu cukura.
Jā, cenas strauji krīt- savu jaunu body pa 750 Ls pirku...
Tas kkas līdzīgs kā ar mobīlajiem - iznāk jauns modelis un vecajam cena krīt - domāju, ka jāturas pie viena modeļa un nevajag censties nepārtraukti apgreidoties. 40d ir lielisks aparāts un ja neesi izlēmis pāriet uz pilno matricu nav vērts viņu mainīt pret 50d vai līdzīgu (tā starpība pārāk niecīga) Es savējo arī pa 620 pirku.
es ari staveju dilemas prieksha 40 vai 50. pēc Eltona ieteikuma nemu 40, ka arī noliku blakam uz Dpreview dēļa.. zin.. 50, neparlieicnaja ar tiem uzlabojumiem, par kuriem gribetos parmaksat paris simtus.
turpat ja salidzina iepriekshejo manu darbariku 400 un vinja pecteci 450d , tad es uz 400 vairs nepaskatishos nekad, jo tam ir neveiksmigaa kartaa nepanesami trokshni.
daudz var gribet pilnas matricas untaa, tas visas ir naudas lietas, tas i dikti daargi. bet cik nu es rinkii skatos ,cik darbojos reklamaa un prese. loti daudzi bildee ar 20,30,40D un nesudzaas. šorīt Mis latvija konkursa dalibnieces bildeja manaa stallii, man diemzel nepazistami fotografi, kuri tip izslaveti ka baigi labie (jakaunas laikam ka nezinu) arii bildeeja ar 40d.
ironia:es ari staveju dilemas prieksha 40 vai 50. pēc Eltona ieteikuma nemu 40, ka arī noliku blakam uz Dpreview dēļa.. zin.. 50, neparlieicnaja ar tiem uzlabojumiem, par kuriem gribetos parmaksat paris simtus.
turpat ja salidzina iepriekshejo manu darbariku 400 un vinja pecteci 450d , tad es uz 400 vairs nepaskatishos nekad, jo tam ir neveiksmigaa kartaa nepanesami trokshni.
daudz var gribet pilnas matricas untaa, tas visas ir naudas lietas, tas i dikti daargi. bet cik nu es rinkii skatos ,cik darbojos reklamaa un prese. loti daudzi bildee ar 20,30,40D un nesudzaas. šorīt Mis latvija konkursa dalibnieces bildeja manaa stallii, man diemzel nepazistami fotografi, kuri tip izslaveti ka baigi labie (jakaunas laikam ka nezinu) arii bildeeja ar 40d.
nu 400D salīdzinot, ar 350D uz tās pašas matricas sabāza vairāk pikseļus un tur pamatā tie sūdi, D50 ir jauna matrica, salīdzinot ar 40D, bet, cik lasīju tīmeklī, vairumā gadījumu, augstāk kotējās 40D[ tur garš penteris jāraksta]
ja gribās bildēt, nav vajadzīga dārga tehnika. krīzes apstākļos dižošanās ar dārgiem aparātiem nav tik aktuāla, līdz ar to var mierīgi no plaukta izvikt vecos zenit, fed, lubitel utt un bildē (protams, ja tiešām ir vēlēšanās bildēt, kas ir diez gan rets iemesls fototehnikas iegādei).
Es 2 mēn atpakaļ pirku savu pa 499 naudām no BM. Toreiz bija bauma, ka Canon's paaugstina visur cenas pa 15 %. Jutos gana laimīgs, ka paspēju nopirkt Tagad - 485!
Vil : Tā bij JAUNA šī ir lietota Istenībā šobrīd jebko lietotu ir samērā grūti nopardot. Pat MARKi iepriekšpēdējo sēriju pa 700-900Ls jau kopš decembra SS ir ikdienas lieta un Ds MARK III jau pa 1500Ls ar tika notirgots uz Franciju un ne uzreiz bet NEDĒĻAS laikā neesot bijis cita pretendenta!
Vil:Es 2 mēn atpakaļ pirku savu pa 499 naudām no BM. Toreiz bija bauma, ka Canon's paaugstina visur cenas pa 15 %. Jutos gana laimīgs, ka paspēju nopirkt Tagad - 485!
Vil, canons to noloģisu iemeslu dēļ ir izdarījis. nesen biju biju canon centrā un tur 40D kit ja nemaldos bija pie 700 ls
Es vispār nesaprotu tā Canona (maskavas ielā) cenu politiku. Kurš tur kameras pērk par tādu naudu? Luni, es par jaunām arī runāju, BM pirku pa 499, tagad tur pa 485.
Šodien piedāvāju 300 Ls!? Pat nedomā?! Paies mēnesis ... ! Pirms mēneša 30D maksāja 340 - 380 Ls. Kad cilvēki sapratīs, ka nav svarīgi (tāds laiks un nav nekāda sevišķā prece) par cik pirkāt, bet par cik var nopirkt no Jums!!!
Portreti : A vot kautkā TOBRĪD nevienam neesot bijis vajadzīgs , bēigās dzeks vēl samaksāja ar pārskaitījumu ar visiem papīriem jo pārdevējs bija VAIRUMTIRDZNIECĪBAS FIRMA kas ar to tipa "Preces bij bildējusi" izšauti bij DAŽI tukštoši kadru kamera JAUNA ar iepakojumu un papīriem , NEDĒĻU esot visiem piedāvājuši PIRKT beigās ziņa nonāca lidz manīm atcerējos ka kolēģis akurāt čortojās ka Haselis šim "Haltūrām" par traku. Tad ar šim aizmeiloju uzreiz bij gatavs ņemējs sapiķoja tai pašā dienā Nepagāj ne MĒNESIS kad tauta atdzīvojās "VISI NĒMĀJI " peķšņi bij gatavi ņemt pat par 2000 t Ls
Vil:Es vispār nesaprotu tā Canona (maskavas ielā) cenu politiku. Kurš tur kameras pērk par tādu naudu? Luni, es par jaunām arī runāju, BM pirku pa 499, tagad tur pa 485.
Tas vel nieks, Liepaajaa Canon centraa piemeeram canon EF 17-40 f4 L maksaa 696Ls!!!! Vot tas ir kaut kas.
Ja man piederētu canon centrs, es viņā tirgotu nikonus par puscenu no pašizmaksas (bet, protams, pirms pārdošanas attiecīgi ieskādētu viņus). drīz nikon vairs NEVIENS nepirktu, tikai canon (un gudris vēl arī olympus). un tad varētu celt canonam cenu uz pusi. vot beznesa plāns!
Teo:Šodien piedāvāju 300 Ls!? Pat nedomā?! Paies mēnesis ... ! Pirms mēneša 30D maksāja 340 - 380 Ls. Kad cilvēki sapratīs, ka nav svarīgi (tāds laiks un nav nekāda sevišķā prece) par cik pirkāt, bet par cik var nopirkt no Jums!!!
Katrai precei ir savs pircējs! 300Ls par 40D tiešām nav īstā cena! Ja ir kāds ar mieru pārdot par 300Ls canon 40D lieliskā stāvoklī, tad viņam ĻOTI vajag naudu uz sitiena. Man vakar vajadzēja uz sitiena naudu, bet nebiju TIK lielā izmisumā. :face-plain: